Uzi Haberleri

Uzi ile vurulmuştu! Genç Nazlı'dan acı haber geldi

İstanbul'da Eniz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurmuştu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenilmişti. Yoğun bakıma kaldırılan Nazlı'dan iki gün sonra acı haber geldi.

Haber 20-01-2024 12:49

Sevgilisi tarafından Uzi ile vurulmuştu! Kahreden detayı annesi açıkladı: Boynundan diz kapağına kadar taramışlar

İstanbul'da yaşanan kan donduran 'Uzi' olayında yeni detaylara ulaşıldı. Eniz Kurtuluş (25) kız arkadaşı Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile vurmuş, ilk ifadesinde de 'şakalaşıyorduk' demişti. Talihsiz kızın annesi kızının boynundan diz kapağına kadar tarandığını söyledi. Sosyal medyadaki uyuşturucu partisi iddialarına da sitem eden anne, "Benim kızımın çıkış saati belli, dişçide olduğu belli. Bizim adımızı bununla karalayamazlar" ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-2024 13:41

Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, savunması 'pes' dedirtti!

Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede, genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 18-01-2024 13:59

Uzi'nin ev sahibi, rapçinin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığını söyleyip evin halini paylaştı! Yanıt gecikmedi

2022 yılında Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcılarından olan Uzi hakkında bomba bir iddia gündeme düştü. Rapçi Uzi'nin ev sahibi şarkıcının 4 aylık kirayı ödemeden kaçtığını söyleyerek evin halini paylaşıp isyan etti. Uzi ise bu iddiaya hemen yanıt verdi.

Magazin 18-09-2023 15:51
uzi

Uzi

Uzi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uzi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ön grup olarak sahne alacağı için konseri iptal etti! Mustafa Sandal'dan Uzi'ye bomba yanıt! Sosyal medya yıkıldı

Ünlü rap sanatçısı Uzi'nin Business Class uçuş olmadığı için Ağrı konserine katılmadığı iddia edildi. Kendisine cevap hakkı doğan Uzi ve ekibi tarafından "Uzi'nin hiçbir sanatçının altında ön grup olarak çıkmayı kabul etmediği için konsere katılmadığı" açıklaması yapıldı. Festivalde yer alan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan bomba yanıt gecikmedi. İşte o tartışmanın detayları...

Magazin 10-07-2023 19:42

Uzi'nin yeni klibi tartışma yarattı! Erotik sahneler dikkat çekti

Krvn şarkısıyla sesini geniş bir kitleye duyuran Uzi lakaplı Utku Cihan Yalçınkaya yeni albümü "El Chavo"yu yayınladı. UZİ 11 şarkıdan oluşan albümünün ilk klibini "Unuttum" şarkısına çekti. Klipteki erotik sahneler ise dikkat çekti.

Magazin 09-09-2022 14:41
uzi

Aleyna Tilki ilk kez sevgilisi Uzi'yi paylaştı! Tanıdığım en gerçek insan...

Uzi ile aşk yaşadığı konuşulan Aleyna Tilki, ilk kez sevgilisini fotoğrafını paylaştı. Tilki, ünlü rapçinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.

Magazin 31-08-2022 12:22