Viral Enfeksiyon Haberleri

Göz kızarıklığı deyip geçmeyin! 'Tedavide geç kalınırsa...'

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma çapaklanma sulanma batma ile kendini gösteren konjonktivit hakkında bilgi verdi. Hastaların genelde kırmızı göz sorunu ile kendilerine geldiğini anlatan Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.

Kadin 21-03-2024 13:21

Aman dikkat! 7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor! Yatmadan önce...

Gece uykusunun enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde büyük önem taşıdığını belirten Eskişehir Şehir Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Bölümü Uzmanı ve Uyku Merkezi sorumlusu Prof. Dr. Vural Fidan, “7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor” dedi.

Kadin 29-01-2024 11:04

Süper Enfeksiyon nedir? Okul sezonu öncesi Süper Enfeksiyon uyarısı!

Süper enfeksiyonun ne olduğu merak ediliyor. Okul sezonu öncesi uzmanlar çocukların süper enfeksiyona yakalanabileceği uyarısında bulunuyor. Virüs bulaşan çocukların henüz iyileşemeden yeni bir enfeksiyonun başlamasıyla okul içinde hızlı bir şekilde yayılabileceğini belirten uzmanlar bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunuyor.

Kadin 10-09-2023 16:24

Bebeklerde ishal en fazla kaç gün sürer, neden olur, nasıl anlaşılır? Bebeklerde ishale ve kusmaya ne iyi gelir, nasıl geçer?

İshal bebeklerde, çocuklarda ve yetişkin kişilerde görülen önemli bir sağlık problemidir. İshal ile birlikte çoğunlukla kusma durumu da yaşanır. Dışkılamanın yumuşaması ve sulu hâle gelmesi ishal olarak tanımlanır. İshal olunduğunda dışkılama sayısında da artış gözlemlenir. İshal ve kusma durumu yaşandığında doktora gidilmesi önerilir. Bebeklerin hayat kalitesini etkileyen ishal en fazla kaç gün sürer?

Kadin 24-03-2023 17:20

Viral Enfeksiyon

Viral Enfeksiyon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Viral Enfeksiyon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.