Visa Haberleri

Visa ve Mastercard anlaştı: ABD'de kredi kartı ücretleri sınırlanacak

Visa ve Mastercard kredi kartı ücretlerini sınırlamaya yönelik 30 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı.

Finans 27-03-2024 09:08

Visa tarafından ihraç edilen token sayısı 4 milyara ulaştı

Visa Başkan Yardımcısı ve Ürün Yönetiminden sorumlu Başkanı Jack Forestell: - "Visa'nın dünya çapında güvenli, güvenilir ve kesintisiz işlemler için yapmakta olduğu sürekli yatırımın bir göstergesi. Tokenizasyon teknolojisinin benimsenmeye devam etmesi, Visa'nın bireylerin, iş yerlerinin ve ekonomilerin gelişmesine destek olma misyonu yönünde önemli bir gelişmedir"

Yurthaber 25-08-2022 13:40

Kadın kooperatifleri dijital dönüşümlerini tamamladı

Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel: - "Visa olarak bir ekonomi ne kadar kapsayıcı olursa, o ekonomideki oyuncuların da o kadar gelişip büyüyeceğine inanıyoruz"

Yurthaber 07-06-2022 10:38

Son Dakika: Visa ve Mastercard'dan Rusya kararı! Operasyonlarını askıya aldıklarını duyurdular

Son dakika haberine göre, Visa ile Mastercard, Rusya'daki operasyonlarını askıya aldıklarını duyurdu. Rusya dışındaki finans kurumları tarafından verilen Visa ve Mastercard'a ait kartların artık Rusya'da çalışmayacağı bildirildi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 06-03-2022 01:49

Visa ve İş Bankası iş birliğinde Maximiles Black sahipleri İstanbul'da FIFA Dünya Kupası ile buluştu

Visa ve İş Bankası iş birliğinde Maximiles Black sahipleri İstanbul'da FIFA Dünya Kupası ile buluştu

Yurthaber 23-02-2022 12:28

İş Bankası yeni uçuş kartı Maximiles Black'i hizmete sunuyor

İş Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle: - "Maximiles uçuş programımızın en yeni üyesi Maximiles Black’i benzerlerinden ayıran en önemli özelliği, alışverişlerde daha yüksek mil kazandırması ve böylece Maximiles Black sahiplerinin bedava uçak bileti ile seyahat etmek istedikleri yere daha hızlı ulaşabilmeleri" - Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel: - "İş Bankası iş birliğiyle Visa’nın Avrupa’daki ilk 'signature' kartını Türkiye’de hayata geçirmekten ve seyahat severleri kendilerine özel tasarlanmış faydalarla buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz"

Yurthaber 30-12-2021 13:19

iPhone kullanıcılarına tedirgin eden uyarı: Apple Pay'den kaldırın!

İngiltere'deki araştırmacılar, Apple Pay ve Visa'da dolandırıcıların temassız ödeme yapmak için kullanabilecekleri tehlikeli bir güvenlik açığını ortaya çıkardı. iPhone kullanıcılarına uyarı da bulunan araştırmacılar, Visa kartların Apple Pay'den kaldırılmasını tavsiye etti.

Haber 30-09-2021 12:51

Akıllı KOBİ Platformu Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Dijital dönüşüm alanında yeni bir vergi teşvik programı üzerinde çalışıyoruz" - "Dijital dönüşümü hızlandırmak amacıyla, KOBİ'lerimizin dijital dönüşüm harcamalarını vergi teşviki kapsamına alacağız" - "Programdan faydalanmak isteyen işletmeleri önce olgunluk değerlendirme sürecine tabi tutacak, ardından dijitalleşme yol haritası çıkaracağız"

Yurthaber 17-09-2021 19:01

8 Temmuz Kripto Para Piyasası: Bugün (8 Temmuz) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Kripto paraların son zamanlarda birçok insan tarafından tercih edilmesi, kripto para piyasalarına olan ilginin de artmasına neden oldu. Özellikle kripto para piyasasının devlerinden biri olan Bitcoin, günümüzde en çok tercih edilen kripto para birimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Ancak Bitcoin, yaşadığı zirveden sonra giderek düşerek 35 bin dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmakta bir hayli zorlanıyor. Ethereum ise giderek değer kaybediyor.

Finans 08-07-2021 08:07

Visa İnovasyon Programı kapsamını Güneydoğu Avrupa Bölgesi’ne genişletti

Visa Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Berna Ülman: - "Programın bölgesel olarak genişlemesinin fintech’lerin geliştirdikleri yerel çözümleri uluslararası pazarlara ihraç etmeleri yolunda da fayda sağlayacağına inanıyoruz" - Hackquarters CEO'su ve Kurucusu Kaan Akın: - "Hackquarters, Türkiye'de 3 yıldır Visa İnovasyon Programını uyguluyor, diğer deyişle küresel bir finans lideriyle karşılıklı fayda sağlayan bir ortaklığa dayalı iş birliğini artırmaya devam ediyor"

Yurthaber 01-06-2021 12:17

PornHub çocuk istismarı nedeniyle milyonlarca videoyu sildi

Dünyanın en büyük yetişkin içerik sitesi PornHub, bundan sonra anlaşmalı içerik üreticileri ve onaylı modeller hariç video yüklenmesine izin vermeyecek. Kaynağı belirsiz bütün videolar ise platformdan kaldırıldı.

Haber 15-12-2020 12:39

Samsung alternatif ödemeler konusunda kesin konuştu

Dünya genelinde ödeme yöntemleri çeşitlilik göstermeye başladı ve bununla doğru orantılı olarak Samsung Pay kullanımı artacak gibi yorumlar daha da fazlalaştı. Samsung şirketinin ödeme yöntemlerinden olan bu sistem sayesinde, her şey eskisine göre kolaylaştı.

Haber 11-05-2020 09:47

Petrol Ofisi ve Birleşik Ödeme'den lojistik sektöründe iş birliği

Petrol Ofisi ve Birleşik Ödeme'den lojistik sektöründe iş birliği

Finans 30-01-2020 11:54

Mardin'de İşimi Yönetebiliyorum Projesi kapsamında eğitim programı

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman: - "Mardin'in potansiyelini yükseltecek projelere destek ve katkı vermekten mutluyuz" - TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan: - "Dünya, verimlilik odaklı bir üretim ve hizmet ekonomisine doğru dönüşürken Türkiye'de bu değişimi gerçekleştirecek en önemli aktörler hiç şüphesiz KOBİ'lerimiz olacaktır"

Yurthaber 17-01-2020 17:21

Facebook kendi kripto parasını piyasaya sürecek

Facebook, 2020 yılında “Libra” adlı yeni bir kripto para biriminin piyasaya sürülmesinin planlandığını bildirdi

Finans 18-06-2019 15:57

Visa, milli futbolcu Didem Karagenç'e sponsor oldu

Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Didem Karagenç: - "Ben de Team Visa futbolcusuyum" - "Visa'nın kadın futboluna verdiği destek ön yargıları kırmaya ve kadın futbolunun bilinilirliğini artırmaya çalışıyor"

Spor 23-05-2019 16:00

AB, Visa ve MasterCard'ın taahhütlerini kabul etti

AB, Visa ve Mastercard'ın bölgeler arası takas komisyonu oranlarında indirim yapma teklifini kabul etti

Finans 29-04-2019 16:36

Visa ve Mastercard komisyonlarını düşürüyor

Visa ve Mastercard, AB'nin rekabet incelemesini sona erdirmek için aldıkları komisyonlarda indirim yapma teklifinde bulundu

Finans 04-12-2018 17:09

Avrupa'nın bazı ülkelerinde Visa ödemeleri yapılamıyor

Avrupa'nın bazı ülkelerinde Visa ödemeleri yapılamıyor

Finans 01-06-2018 21:42

Nakite ihtiyacın yok!

ATM’den para çekmenize gerek yok! Alışverişlerinizde Visa Electron kartınızı kullanın.

Haber 08-10-2010 11:40