Viskon Haberleri

Yılbaşı davetlerinizin vazgeçilmezi olacak elbise modelleri

Yılbaşı gecesi, sadece takvimdeki bir değişimi değil yeni deneyimler ve umut dolu anlar için bir başlangıcı ifade ediyor. Bu özel gece de şıklığınızla parıl parıl parlamanın ve geleceğe umutla bakmanın bir yolu. Bu nedenle, yılbaşı gecesinde giyilen kıyafetler sadece moda tercihleri değil aynı zamanda birer ifade biçimi, birer manifestodur. Yılbaşı gecesine damga vurmanızı sağlayacak birbirinden şık elbise modellerini sizin için bir araya getirdik.

Kadin 13-12-2023 18:46

Sezona damga vuran en havalı saten etek modelleri

Son zamanların gözdesi olan saten etekler, birbirinden şık kombinlere eşlik ediyor. İddialı bir kumaş olan saten, etekle buluşunca görenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Siz de sezona damga vuran saten eteklerle tarzınıza şık bir dokunuş yapmak istiyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Gelin, birbirinden şık ve havalı saten etek modellerinin yer aldığı listemize birlikte göz atalım.

Kadin 27-10-2023 17:44

Sıcak günlerde rahat rahat giymek isteyenler için en kaliteli dokuma elbiseler

Yazın sıcak günlerinde giymek için aradığınız rahatlıkla bir elbise bulmakta zorlanıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Ferahlığın kapısını sonuna kadar aralayan dokuma elbiseler, model çeşitliliğiyle ihtiyacınızı karşılayacak türden. Hem şık hem rahat elbiseleri yaz sezonunu boyunca çıkarmak istemeyeceksiniz. İşte karşınızda en kaliteli dokuma elbiseler!

Kadin 23-08-2023 14:37

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak en iyi kadın kaban çeşitleri

Kış sezonunun en trend dış giyim parçalarının başında kabanlar geliyor. Özellikle kadınlar, soğuk günlerde ısınmanın ve şık görünmenin çaresini bu modellerde buluyor. Siz de kombinlerinizi harika dokunuşlarla tamamlayacak bir dış giyim ürünü arıyorsanız tercihinizi kabanlardan yana kullanabilirsiniz. Peki, en iyi kadın kaban markalarını ve modellerini keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 01-03-2023 16:39

Viskon

Viskon Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Viskon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kazak havaları geldiği için heyecanlı olanlara öneriler

Havalar soğumaya başladığında kazak mevsimi geldiği için sevinenlerden misiniz? Eğer öyleyse şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermeden sizi sıcacık tutacak kazak modellerine mutlaka göz atmalısınız! Soğuyan havalarda, şıklığı sayesinde tarzınızı daha havalı gösteren ve üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz rahatlıkta olan kazak modellerini sizin için listeledik. Gelin, tüm kış sizi ısıtacak olan bu kazak modellerini birlikte inceleyim.

Kadin 25-11-2022 17:37