Vizontele Filmi Haberleri

'Vizontele'nin 'Rıfat'ı Mesut Çakarlı yeni mesleğiyle şaşırttı! Gözlerden uzak yaşayan oyuncu zâkir oldu

Çocukken Kadir İnanır, Banu Alkan ve İhsan Yüce ile aynı seti paylaşan 'Vizontele'nin 'Rıfat' karakteri olarak hafızalara kazınan Mesut Çakarlı'nın son hali ve yaşantısı gündem oldu. 'Vizontele'nın 'Rıfat' karakteri Mesut Çakarlı, zâkir oldu.

Magazin 04-02-2024 10:41

Vizontele Tuuba konusu nedir, nerede çekildi? Vizontele Tuuba filmi oyuncuları kimler? Bu akşam Star'da!

Vizontele Tuuba filmi Star TV yayın akılı listesinde yer almasıyla birlikte merak edildi. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği film 2004 yılı yapımıdır. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Peki, Vizontele Tuuba konusu nedir, nerede çekildi? Vizontele Tuuba filmi oyuncuları kimler? Bu akşam Star'da!

Magazin 30-07-2023 19:35

Vizontele konusu nedir? Vizontele nerede çekildi, oyuncuları kim?

Vizontele filminin senaristi olan Yılmaz Erdoğan, aynı zamanda filmin başrolünde yer alıyor. Film vizyona girdiği dönemde ilgiyle takip edilmişti. Bu akşam TV ekranlarında yayınlanacak olan Vizontele'nin konusu, oyuncuları ve filmin nerede çekildiği merak konusu oldu. İşte Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve çekildiği yer...

Trend 02-08-2022 16:29

Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Nerde çekildi? Vizontele Tuuba filmi oyuncuları kimlerdir?

Vizontele Tuuba Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği bir devam filmidir. İlk film Vizontele, 2001 yılında vizyona girmiştr. İkinci film Vizontele Tuuba ise, 2004 yılında sinemaseverlerin karşısına çıkmıştır. Romantik komedi türünde olan Vizontele Tuuba izleyenlerden tam not almayı başarmıştır. İşte Vizontele Tuuba filmi konusu ve oyuncuları!

Trend 31-01-2022 16:21

Vizontele nerede çekildi? Vizontele ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu ve karakterleri…

Gösterime girdiği ilk yıllardan itibaren sinemada ilgi ile izlenen ve daha sonra televizyonda da yayınlanmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Vizontele filminin hikâyesi, yıllar geçmesine rağmen güldürmeyi başarıyor. Vizontele filminin oyuncu kadrosunda ise önemli isimler yer alıyor.

Trend 06-12-2021 16:53