Vücut Kitle Endeksi Haberleri

Norveç'te üniversitenin kariyer ödülünü kazanan Türk akademisyen kendisini bilime adadı

Kuzey Kutbu Üniversitesi'nde görevli akademisyen Emre Sarı: - "İnşallah Aziz Sancar, Prof. Dr. Uğur Şahin ile Dr. Özlem Türeci gibi ülkemin adını en iyi şekilde ben de duyururum"

Yurthaber 01-04-2021 15:48

Vücut kitle endeksi 30’un üzerinde olanlarda etkisi düşüyor!

Koronavirüs aşılarının etkinliğinde kilonun belirleyici olabileceği ortaya çıktı. İtalya'da yapılan bir araştırma, vücut kitle endeksi 30'un üzerinde olan kişilerde gelişen antikor oranının, diğer kişilere göre yarı yarıya düştüğünü gösterdi.

Haber 02-03-2021 17:50

Erkek ve kadını ayıran özellikler

'Kadın-erkek eşitliği' konusu çeşitli platformlarda tartışılmaya devam ede dursun, iki cinsin de vücut ve organ yapılarıyla ilgili gerçekleştirilen bir araştırma ilginç sonuçlar ortaya koydu. Buna göre, kadınlara göre daha 'su'lu ve 'kan'lı olan erkek, boyda, kiloda ve el uzunluğunda karşı cinse fark atarken, kadına oranla daha kısa yaşıyor.

Haber 23-10-2005 14:51

Uzun boylu olmak en ideali

Bilim adamları; vücut şekli, boy ve yağ dağılımının "eskiye oranla" sağlık üzerinde daha çok etkisinin olduğunu ortaya çıkardı. İngiltere'den elde edilen veriler, sağlık riskleri göz önünde bulundurulduğunda, en ideal boyun uzun olduğunu gösterdi.

Haber 01-11-2004 15:04

Diğer Haber Etiketleri

Vücut Kitle Endeksi

Vücut Kitle Endeksi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vücut Kitle Endeksi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.