Vücut Yağı Haberleri

Vücuttaki yan yağlar ne kadar sürede erir? Yan yağları nasıl eritilir, yan yağları eritme diyeti nasıl olmalıdır?

Vücuttaki yan yağlar karın, kalça, bel ve yan bölgelerde birikir ve sağlıksız bir diyet ve hareketsiz bir yaşam tarzı sonucu oluşur. Yan yağları eritmek sadece estetik amaçlı değil aynı zamanda sağlık açısından da önemlidir. Ancak düzenli egzersiz ve sağlıklı bir diyetle eritmek de mümkün. Yan yağlarının azaltılması kalıcı bir değişiklik gerektirir. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyerek yan yağlarınızı azaltabilir ve sağlıklı bir vücuda kavuşabilirsiniz.

Haber 28-03-2023 17:43

Vücut kokusunda hangi bilgiler saklı?

Bilim insanlarına göre, vücut kokumuz psikolojik ve biyolojik birçok bilgi içeriyor: Peki binlerce yıldır neden bu bilgileri saklamaya çalışıyoruz?

Haber 07-03-2022 17:16

Vücudu genç tutmanın sırları bakım rutininde saklı olabilir! İşte etkisine inanamayacağınız vücut bakım rutinleri...

Sağlıklı ve pamuk gibi bir vücuda sahip olmayı kim istemez ki? Duş sonrası sürdüğünüz bir nemlendiriciyle cilt bakımının tamamlandığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Cildiniz bir nemlendiriciden daha fazlasına ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple rutininize ekleyeceğiniz ufak yöntemler ile doğru bir vücut bakımı yapmalısınız. İşte yumuşak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanın sırları...

Kadin 23-02-2022 17:53

Vücut, yağı eritmekte zorlanıyor

Vücut yağlarının kolay erimediği, 1 kilogram vücut yağının erimesi için 43 saat voleybol oynamak, 13.4 saat ip atlamak ya da 125 kilometre koşmak gerektiği bildirildi.

Haber 30-11-1999 00:00

Diğer Haber Etiketleri