Yabancı Damat Dizisi Haberleri

Yabancı Damat'ın Mustafa Can'ı kocaman adam oldu! Ozan Uğurlu'nun son hali ağızları açık bıraktı

Bir dönemin fenomen dizisi Yabancı Damat'ta canlandırdığı Mustafa Can rolüyle hafızlara kazınan Ozan Uğurlu'nun son hali ağızları açık bırtaktı. Nehir Erdoğan, Özgür Çevik, Binnur Kaya, İlker Aksum, Sumru Yavrucuk, Erdal Özyağcılar ve Engin Akyürek gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı dizinin çocuk yıldızı Ozan Uğurlu'yu gören bir daha baktı.

Magazin 09-08-2023 07:04

Yabancı Damat'ın Eftelya'sı Tülin Oral'ın son hali şaşırttı! Ünlü oyuncu yıllara meydan okumuş

2004 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan Yabancı Damat dizisinde Eftelya karakterini canlandıran oyuncu Tülin Oral, seneler sonra sevenlerini şaşırttı. Son olarak TRT'nin hazırladığı Mevlana dizisinde adı geçen isim, adeta yıllara meydan okudu.

Magazin 16-08-2022 22:26

Yabancı Damat’ın Niko’su yıllara meydan okudu! Özgür Çevik yakışıklılığından hiçbir şey kaybetmemiş!

Bir dönem ekranların en çok dizilerinden olan Yabancı Damat'ta Niko rolüyle yer alan ve Yunan damadı canlandıran Özgür Çevik, son haliyle görenleri şaşırttı. Şimdilerde 40 yaşında olan ünlü oyuncunun seneler sonra yakışıklılığından bir şey kaybetmemesi dikkat çekti.

Magazin 29-07-2022 13:09

Yılan Hikayesi'nin Eleni'si Katerina Moutsatsos son haliyle şaşırttı! 'Yıllar işlememiş!'

1999-2002 yılları arasında ekranlara gelen Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı 'Eleni' karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Katerina Moutsatsos, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle şaşırttı.

Magazin 02-12-2021 09:19

Yabancı Damat’ın küçük Mustafa’sı Ozan Uğurlu yakışıklı bir delikanlı oldu!

Bir döneme damga vuran 'Yabancı Damat' dizisinin çocuk oyuncusu Ozan Uğurlu yıllar sonra ortaya çıktı. Nehir Erdoğan ve Özgür Çevik'in başrollerini paylaştığı "Yabancı Damat" dizisinde 'Mustafa' karakteriyle tanınan Ozan Uğurlu, yakışıklı bir delikanlı oldu.

Magazin 08-09-2021 11:04

Nehir Erdoğan'ın erkek halini görenler şaşıp kalıyor!

41 yaşındaki güzel oyuncu Nehir Erdoğan'ın ilk filmi Hababam Sınıfı Merhaba'daki görüntüleri sevenlerini şaşırttı. Filmde, erkek kılığına giren Nehir Erdoğan, 'Kız İsmail' karakterine hayat vermişti.

Magazin 06-09-2021 12:40

Yabancı Damat'ın küçük Mustafası'ydı! Ozan Uğurlu'nun şimdiki halini tanıyamayacaksınız!

Bir döneme damga vuran efsane dizi Yabancı Damat'ta Mustafa Can karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ozan Uğurlu'nun değişimi şaşırttı. İşte Uğurlu'nun son hali...

Magazin 06-03-2021 09:06