Yemek Siparişi Haberleri

Kendilerine 2500 liralık yemek sipariş ettiler! Gelen mesajı görünce neye uğradığını şaşırdı

Dolandırıcılar, Ankara’da yaşayan Gürkan Sayın’ın çevrim içi yemek siparişi verilen bir uygulamadaki kredi kartını iddiaya göre hackleyerek toplamda 2 bin 500 liralık yemek siparişi verdi. Durumu bankadan telefonuna gelen 2500 TL'lik ekstre mesajlarıyla anlayan ve neye uğradığını şaşıran Sayın, itiraz dilekçesi oluşturduğunu, sonuç alamazsa savcılığa gidip şikayette bulunacağını söyledi.

Haber 21-08-2023 11:18

Adana’da ağır hasarlı binaya yemek siparişi götüren kurye böyle isyan etti! “35 TL’ye canımı mı vereyim?”

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 11 ilde etkili olmuştu. Şiddetli depremlerin ardından yüz binlerce bina yerle bir olurken çoğu yapı ise hasar aldı. Depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana’da ağır hasarlı bir binaya yemek siparişi götüren kuryenin isyanı gündem yaratmayı başardı.

Trend 25-03-2023 11:37

Yorumlardaki gariplik dikkatlerden kaçmadı; yemek sipariş edenler isyan etti! Uygulamaya o işlev gelince restoranın foyası ortaya çıktı

Günümüzde gerek sağladığı rahatlık gerekse vakit gibi gerekçelerle dışarıdan yemek sipariş etmek oldukça yaygın hale geldi. Uygulamalar üzerinden sipariş veren kullanıcılar çoğunlukla restoranların kullanıcı oylarını dikkate alarak tercihlerini belirliyor. Ancak kimi işletmelerin bu dengeyi bozmak ve göz boyamak için yaptığı oyun ortaya çıktı. Bunun üzerine kullanıcılar bir olup Ticaret Bakanlığına şikayet yağdırdı. Su siparişine lahmacun yorumları işletmelerin 'oy' foyasını ortaya çıkardı.

Haber 05-12-2022 09:11

Çiğ köfte siparişinin yanında istedi! Kurye şaşkına döndü: Utancımdan kendime alamadım yıllardır, sapıttınız

Ankara'da yemek siparişi veren bir kişi, siparişinin not kısmına öyle bir isteğini yazdı ki siparişi alan kurye de şaşkına döndü. Çiğ köfte siparişinin yanı sıra kuryeden gelirken 1 kutu prezervatif isteyen kişi, notuna parasını kurye gelince vereceğini de kaydetti. Kurye ise bu istek karşısındaki şaşkınlığını bir video çekerek paylaştı. "Ben yıllardır kendime alamadım utancımdan" diyen kurye, "Şimdi ben sana bunu nasıl alayım? Ne diyeyim marketçiye?" diye konuştu.

Haber 27-10-2022 10:55

Yemek Siparişi

Yemek Siparişi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yemek Siparişi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2 yaşındaki çocuk annesinin telefonuyla yanlışlıkla 31 adet hamburger sipariş etti! “Aç olan var mı?”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan anne Kelsey Golden, oğlu Barrett’ın telefonla oynadığı sırada 31 adet hamburger sipariş ettiğini fark edince şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyadan hamburgerlerin fotoğrafını paylaşan annenin gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 24-05-2022 17:18

Kar yağışına rağmen çalışmak zorundalar! Motokuryelerden 'acil sipariş' verenlere çağrı

İstanbul, kar yağışına teslim olmuşken trafikteki motokuryelerin sayısında azalma görülmüyor. Zamanla yarışan kuryeler karlı havalarda çalışmanın zor olduğunu dile getirdi. Siparişlerine 'acil' notu yazan müşterilere seslenen bir kurye, "Motor araba gibi değil. Her tarafta kayıyor, yan yatıyor, düşüyor" ifadelerini kullandı.

Haber 23-01-2022 16:23

Bunu yapan 4 yaşında bir çocuk! 12 bin TL tutarında sipariş... Aile şaşkına döndü

Avustralya’nın Sidney kentinde 4 yaşındaki bir çocuk, babasının telefonundan 1139 Avustralya doları yani yaklaşık 12 bin TL tutarında dondurma ve pasta siparişi verdi. Ailenin şaşkına döndüğü olayda baba, oğluna çok sinirli olduğunu söyleyerek “Sadece istediğini sipariş eden küçük arsız bir çocuk.” ifadelerini kullandı.

Haber 15-12-2021 17:01

BUYSAD Başkanı: Tencere enflasyonu yüzde 30,23’e çıktı

Bursa Yemek Sanayicileri Derneği (BUYSAD) Başkanı Coşkun Dönmez, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) enflasyon kalemleri arasında endüstriyel yemek endeksinin de olması gerektiğini bildirdi. BUYSAD Başkanı Dönmez, ekim ayında tencere enflasyonunun yüzde 1,23 artarak 10 aylık dönemde yüzde 30,23’e çıktığını belirtti.

Finans 03-11-2021 08:23

Sattığı yemekten saç çıkan Japon kendini böyle cezalandırdı

Japonya’da sattığı yemekten saç çıkmasını onuruna yediremeyen dükkan sahibi, özür dilemek için saçlarını kazıttı.

Haber 01-06-2021 09:30

Yemek siparişinden bir şişe idrar çıktı

Bir müşteri, tecrit önlemleri sırasında yemek siparişi teslimatının parçası olarak bir şişe idrar aldıktan sonraki şaşkınlığını anlattı.

Haber 23-02-2021 14:53