Yıkama Makinası Haberleri

Solan siyahlar için uygulanan çözüm şaşırtıyor! Çamaşır makinesine kahve dökülür mü?

Çamaşırların eski rengini kaybetmesi oldukça sinir bozucu olabiliyor. Artan kıyafet fiyatları nedeniyle elinde olan kıyafetleri daha uzun ömürlü kullanmak isteyenler solmuş siyahları eski rengine döndürecek çözüm önerileri arıyor. Solmuş siyahları düzeltmek için yapmanız gereken şaşırtıcı yöntemler bulunuyor.

Kadin 18-10-2022 14:19

Sık yapılan bu yanlış havluların sertleşmesine neden oluyor! Tek malzeme ile havlularınızı yeni alınmış gibi yumuşacık yapabilirsiniz

Havlular hem mutfakta hem de banyoda sıklıkla kullanılıyor. Havlu yerine kağıt havlu kullanan birçok kişi bulunsa da havlunun verdiği yumuşaklık hissi dışarıdan alınan kağıt havlulardan alınmıyor. Ancak havlular zamanla yıkandıkça sertleşebiliyor. Siz de bu durumdan şikayetçiyseniz her evde bulunan tek malzeme ile havlularınızı yumuşacık yapabilirsiniz.

Kadin 11-10-2022 07:08

Tişörtlerinizin eskimesini durdurun! Tişörtlerin baskısının çıkmaması için yapılması gerekenler

Gün geçtikçe gelen zamlar kıyafet fiyatlarına da oldukça yansıyor. Eskiden çok ucuza alabildiğimiz tişörtler şu anda cep yakar hale geldi. Bu nedenle elimizde bulunan kıyafetlerin bakımına ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Baskılı tişörtlerin baskısının çıkmaması için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Kadin 20-09-2022 11:28

Elektrikli araçlar oto yıkama makinelerinden geçebilir mi? İşte cevabı...

Elektrikli arabalar giderek daha da yaygınlaşıyor. Bir elektrikli araç sahibi olmak da hiç kolay değil. Tıpkı içten yanmalı motora sahip araçlar gibi elektrikli araçları da düzenli bir şekilde kontrol etmek gerekiyor. Ancak bazen onlarla ilgili ele alınması gereken "efsaneler" de oluyor. Bunlardan biri de elektrikli araçların otomatik oto yıkamadan geçip geçemeyeceği. Peki sizce elektrikli araçlar araba yıkama makinelerinden geçebilir mi?

Haber 29-07-2022 12:09

Yıkama Makinası

Yıkama Makinası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yıkama Makinası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.