Ysl Libre Haberleri

Uygun fiyatlı parfüm arayanlar buraya! İşte Bargello en iyi kadın parfümleri

Hoş kokulu ürünler tasarlayan Bargello en iyi kadın parfümü ürünleriyle bütçe dostu bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Benzersiz ve kalıcı kokularıyla da tanınan markanın en çok beğeni alan ve en çok satılan parfümlerden bir seçki hazırladık. Her zevke ve tarza uygun parfümlerin yer aldığı içeriğimizde Bargello'nun Chanel'den Gucci'ye Victoria's Secret'tan Burberry'e kadar pahalı markaların parfümlerine muadil ürünleri yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin 26-02-2024 01:27

Sevgilinize vereceğiniz en anlamlı hediye! Kokusuyla büyüleyen parfümleri sizin için seçtik

Hoş kokulu bir parfüm, hayatınızdaki o değerli kişiye verebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri olabilir. Bu Sevgililer Gününde ona duyduğunuz aşkı özel bir şekilde ifade etmenin bir yolunu arıyorsanız sizin için seçtiğimiz eşsiz parfümlere göz atabilirsiniz. İşte, farklı nota ve koku profilleriyle büyüleyen parfümler!

Haber 05-02-2024 18:00

İkonik parfümlerde fırsat başladı! Yves Saint Laurent parfümlerde 1000 TL'ye 300 TL indirim

İddialı, cezbedici kokularıyla öne çıkan Yves Saint Laurent parfümlerde kaçırılmayacak indirimler başladı! %25 indirimlere ek 1000 TL'ye 300 TL ve ekstra kupon fırsatı sizleri bekliyor. Libre'den Opium'a, La Nuit de L'Homme'dan Y'ye en ikonik parfümlerdeki indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 25-10-2023 14:31

Armani, Kiko, Lancome, YSL... Parfümden maskaraya %40'a varan indirim

Lancome'dan Yves Saint Laurent'e, Armani'den Kiko'ya dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %40'a varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 13-07-2023 00:53

Yazın ışıltısını cildinizde hissettirecek kişisel bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim

Yves Rocher'den Estee Lauder'e, Lancome'dan Yves Saint Laurent'e dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Kadin 07-07-2023 11:07

Ünlü isimlerin kullandığı, ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğundan emin olduğumuz parfümler

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle ışıltılı hayatlara belki de hiçbir dönemde olmadığımız kadar yakınız. Peki; hayatlarına dair paylaştıkları detayları merakla ve hayranlıkla takip ettiğimiz ünlüler, hangi parfümleri tercih ediyorlar? İşte, ünlü isimlerin kullandığı ve ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğuna emin olduğumuz parfümler!

Haber 07-01-2022 15:27