Yves Saint Laurent Haberleri

İkonik parfümlerde fırsat başladı! Yves Saint Laurent parfümlerde 1000 TL'ye 300 TL indirim

İddialı, cezbedici kokularıyla öne çıkan Yves Saint Laurent parfümlerde kaçırılmayacak indirimler başladı! %25 indirimlere ek 1000 TL'ye 300 TL ve ekstra kupon fırsatı sizleri bekliyor. Libre'den Opium'a, La Nuit de L'Homme'dan Y'ye en ikonik parfümlerdeki indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 25-10-2023 14:31

Armani, Kiko, Lancome, YSL... Parfümden maskaraya %40'a varan indirim

Lancome'dan Yves Saint Laurent'e, Armani'den Kiko'ya dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %40'a varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 13-07-2023 00:53

Yazın ışıltısını cildinizde hissettirecek kişisel bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim

Yves Rocher'den Estee Lauder'e, Lancome'dan Yves Saint Laurent'e dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Kadin 07-07-2023 11:07

En sevilen markaların ürünlerini en uygun fiyata alın! Modadan kişisel bakıma indirimler burada

Her zaman stil sahibi olmak, havalı görünmek isteyenlerdenseniz ve güzellik rutininize de özen gösteriyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Armani, Yves Saint Laurent, Derimod, Levi's ve daha birçok tanınmış markanın ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz en iyi fırsatlar!

Haber 15-03-2023 11:58

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Kokusuyla büyüleyen dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri

Parfüm deyince herkesin aklına gelen, belli başlı markalar ve o markaların adeta imzası olan kokular bulunuyor. Chanel No 5, Dior J’adore derken liste uzayıp gidiyor. Bugün sizin için kokusuyla hafızalara kazınmış, en beğenilen kadın parfümlerini derledik. Bir fıs sıktığınız anda etrafınızdaki herkesi büyüleyecek, en çekici parfümlerin dünyasına hoş geldiniz. İşte detaylar!

Kadin 14-09-2022 09:00

Ünlü isimlerin kullandığı, ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğundan emin olduğumuz parfümler

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle ışıltılı hayatlara belki de hiçbir dönemde olmadığımız kadar yakınız. Peki; hayatlarına dair paylaştıkları detayları merakla ve hayranlıkla takip ettiğimiz ünlüler, hangi parfümleri tercih ediyorlar? İşte, ünlü isimlerin kullandığı ve ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğuna emin olduğumuz parfümler!

Haber 07-01-2022 15:27