Ziraat Türkiye Kupası Maçı Haberleri

Şota Arveladze'den Galatasaray maçının ardından ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’ı yenerek yarı finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon’u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim” dedi.

Spor 01-03-2024 07:59

Galatasaray, 1. Lig ve yeniden Süper Lig! Jesse Sekidika, resmen imzaladı...

Berke Özer'i kiralık olarak kadrosuna katan Ümraniyespor, Eyüpspor'dan bir transfer daha yaptı. Süper Lig ekibi, Jesse Sekidika ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Spor 17-01-2023 17:37

7-0'lık galibiyet sonrası ortalık karıştı! Ayrılması gündemdeydi... Kerem Aktürkoğlu'na şok!

Bu sezonki performansıyla geçtiğimiz sezonu adeta mumla aratan Kerem Aktürkoğlu'nun son oynanan Kastamonuspor mücadelesinde oyuna sonradan girerken gol atmayı başarmıştı. Ligin 11. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılılar bu mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak isterken, Okan Buruk'tan flaş bir karar geldi. İşte detaylar...

Spor 22-10-2022 15:24

Ziraat Türkiye Kupası Maçı

Ziraat Türkiye Kupası Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ziraat Türkiye Kupası Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.