Günaydın! 24 Haziran günün ilk haber özetine hoş geldiniz!
Mynet'in Sesi olarak günün öne çıkan başlıklarını sizler için derledik.
İşte başlıyoruz...
- ABD Başkanı Trump gece saatlerinde yaptığı açıklamada, "Herkesi tebrik ederim, İsrail ile İran arasında tam ve kapsamlı bir ateşkes konusunda anlaşmaya varıldı" ifadelerini kullandı. Sabah saatlerinde bir açıklama daha yapan Trump, "Ateşkes yürürlükte. Lütfen ihlal etmeyin" dedi.
- İstanbul ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılıklarınca müşterek yürütülen FETÖ soruşturmasında, 174’ü muvazzaf, 176 asker hakkında gözaltı karar verildi.
- FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik İstanbul'da yürütülen soruşturma kapsamında 14 ilde düzenlenen operasyonda, 16'sı aktif emniyet personeli 21 şüpheli gözaltına alındı.
- AFAD, Adana'da sabah 07.09'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Sarsıntı yerin yaklaşık 7 km derinliğinde gerçekleşti.
- Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında deplasmanda Beşiktaş Fibabanka'yı 91-87 yenerek seride durumu 3-1'e getirdi. Maçın son anlarında Beşiktaş ve Fenerbahçe yöneticileri arasında kavga çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yönetici Sertaç Komşuoğlu, yaşananlara müdahale etmek için saha kenarından ayrılarak tribündeki locaya gitti.
- Geçtiğimiz aylarda büyük bir FETÖ operasyonuyla karşı karşıya kalan Maydonoz Döner isimli şirkete ikinci dalga operasyon başlatıldı! 8 ilde eş zamanlı baskın yapıldı. Aralarında yurt dışında bulunanların da olduğu 63 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
Sabah haber özetimizin sonuna geldik. Gelişmelerle yeniden buluşmak üzere!