Abdulkadir Emin Önen Haberleri

EXPO 2019 Pekin'de Türkiye Milli Günü açılışı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: - "EXPO 2019 Pekin'in, Çin'e yönelik pazara giriş faaliyetlerine de büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" - "Bundan sonraki yıllarda bizim için 'Çin'den ne alabilirim' yerine 'Çin'e ne satabilirim' dönemi başladı. EXPO alanı aynı zamanda Çinli müşterilerle doğrudan diyalog kurabileceğiniz bir fırsat sunuyor. Çin almak için uzak değilse satmak için de uzak değil" - "Ticaret Bakanlığı olarak iş dünyasına her türlü desteği vermeye ve açabileceğimiz her kapıyı sonuna kadar zorlamaya hazırız"

Haber 03-07-2019 11:00

AA'nın Çin'deki ekibinin artırılması talebi

Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen: - "Çin halkının bizi, bizim de Çin'i yerel kaynaklardan ve kendi lisanlarımız üzerinden takip etmemiz çok önemli. Onlar Türkiye'yle ilgili haberleri Batı tandanslı haber kaynakları üzerinden okuyorlar. Bu da onları zaman zaman yanıltıyor, sağlıksız bir iletişime sebep oluyor" - "Basınla alakalı iletişim anlamında Türkiye ve Çin'in birbirini daha iyi görmesi, anlaması, algılaması gerekiyor. Bu nedenle AA'nın Çin'deki basın ekibinin sayısının artırılması, gerekirse Çinli personelin de bu ekibe katılmasını önemli görüyoruz"

Haber 25-02-2019 18:21

Çin ile Ortadoğu'da birlikte hareket edebiliriz

Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi Önen: "Çin, ABD büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıdığında, ABD'ye karşı tutum alan ilk 10 ülkeden biriydi. Bu da gösteriyor ki biz bu konuda ortak hareket ediyoruz" - "(Zeytin Dalı Harekatı) Ülkemizin barış ve istikrarını korumak için bu operasyonu yapmak hakkımız"

Haber 27-03-2018 17:29

Ak Partili vekilden Cumhurbaşkanı tweeti

Ak Partili Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, twitterda ’eminonen’ hesabından, ’Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy pusulasında adayların resmi olacak.’ diye takipçilerine paylaşımda bulundu.

Haber 05-06-2014 21:57