Çin Haberleri Ve Son Dakika Çin Haberleri

Çin Haberleri Ve Son Dakika Çin Haberleri

Çin Halk Cumhuriyeti, 3500 yıllık geçmişin ardından 1949'da resmi olarak kurulmuştur. En eski medeniyetlerden Çin, hanedanlıklara ayrılan tarihi ve zengin kültürel mirasıyla bilinir. Milli marşı Gönüllüler Marşı, milli bayrağı kırmızı üzerine bir büyük dört küçük sarı yıldızdır. Pekin başkentli ülke, oldukça fazla nüfusu ve ilginç nüfus planlama yöntemleriyle de akıllarda yer edinmiştir. Kurulduğundan bu yana Çin Komünist Partisi tarafından yönetilmektedir. Rusya, Moğolistan, Pakistan, Kazakistan, Myanmar, Hindistan, Afganistan, Tacikistan, Kırgızistan, Nepal, Laos, Vietnam ve Kuzey Kore'ye komşu olan Çince yanında çeşitli bölgesel diller konuşulmaktadır. Resmi parası Renminbi, para birimi Yuan'dır. Geniş yüz ölçümü ve Güney Çin Denizi'ne olan uzun kıyısıyla bölgeye tarım, sanayi, teknoloji ve ticaret açısından hakim olduğu söylenebilir. İlginç yemek kültürüyle şaşırtan ülke, Covid-19 virüsünün de ortaya çıktığı yerdir.

Çin Haberleri

Çin’de büyük orman yangını! 3 bin 400 kişi tahliye edildi

Çin'in Sichuan eyaletinde ormanlık alanda çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan yangın nedeniyle yaklaşık 3 bin 400 kişi bölgeden tahliye edildi.

Haber 17-03-2024 13:59

Rusya duyurdu! Çin ile birlikte Ay'da nükleer santral inşa edecekler

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Yuri Borisov, Çin ile ortaklaşa planladıkları uzay projelerini açıkladı. Borisov "2033-2035 yıllarında Çin ile birlikte Ay'da nükleer santral inşa etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Haber 05-03-2024 20:00

Karısının Türkiye'ye dönememesini fırsat bildi, banka hesabını boşalttı! Çinli kadın gerçeği öğrenince hayatı altüst oldu

Yaşar A. ile Çin'de evlenen Lui L. tam da koronavirüs pandemisinin patlak verdiği günlerde memleketi Çin'e dönünce Türkiye'ye iki yıl dönemedi. Bu süreçte Yaşar A., eşinin hesabından 94 bin 530 doları kendi hesabına aktardı, eşine de araba alacağını söyleyip aklını çeldi. Lui L. ise nihayet Türkiye'ye dönebildiğinde büyük şok yaşadı: Adına arabadan eser olmadığı gibi Yaşar A. başka kadınlarla kalıyordu! Yaşar A. şimdi dört bir yanda aranıyor.

Haber 03-03-2024 11:49

1 yaşındaki bebek kafası geniş olduğu için hastaneye getirildi: İnanılmaz gerçek ortaya çıktı! İkizi beyninin içindeymiş...

Çin'in Şangay şehrinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verecek cinsten. 1 yaşındaki bebek, kafatasının normalden daha geniş olması ve motor becerilerindeki sorunlar yüzünden hastaneye getirildi. Kafatası incelenen bebeğin beyninin içinde ikiz kardeşinin olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz olayın her detayı duyanları adeta şaşkına çevirdi.

Haber 03-03-2024 10:10

Diğer Haber Etiketleri

Çin

Çin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çinli öğrenci coğrafya dersinde orayı gördü! O kadar etkilendi ki ailesine ısrar edip Çin'den Tokat'a geldi

Çin'de yaşayan ortaokul öğrencisi Yang Hanchao (13), coğrafya dersinde öğrenip, etkilendiği Ballıca Mağarası'nı görmek için ailesi ile Tokat'a geldi. Yang ile ailesi, hafta sonu mağarayı ziyaret edip, fotoğraf çektirdi.

Haber 26-02-2024 17:38

Çin’de otoyolda buzlanma: 100’den fazla araç birbirine girdi

Çin’in Suzhou kentindeki otoyolda buzlanma nedeniyle 100’den fazla araç birbirine girdi, 9 kişi yaralandı. Bir aracın trafik polisine çarptığı anlar, başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Haber 23-02-2024 12:26

İstanbul'da Çin istihbaratına bilgi aktardığı iddia edilen 6 zanlı yakalandı

Türkiye'de yaşayan Sincan Uygur Özerk Bölgesi kökenli kişiler ve dernekler hakkında bilgi toplayarak Çin istihbaratına aktardığı iddiasıyla 6 şüpheli İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Yurthaber 20-02-2024 12:01

Çin varlık fonundan borsalardaki düşüş için adım

Çin'de kamuya ait varlık fonu, hisse senedi piyasalarındaki düşüşü önlemeye yönelik adım atmaya hazırlanıyor. Huijin Merkezi Yatırım Fonu, piyasalarda istikrarı korumaya yardımcı olmak üzere Hong Kong ve Şanghay borsalarında hisse alımlarına hız vereceğini duyurdu

Finans 06-02-2024 16:27

Sevgilisiyle birlikte iki çocuğunu pencereden aşağıya atarak öldürmüştü! 15. kattan gözü bile kırpmadan attı... Cezası kesinleşti

Çinli bir çift, birlikte yeni bir aile kurabilmek için adamın önceki evliliğinden olan iki çocuğunu öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak cezalandırıldı. Çiftin 2020 yılında 15. katta bulunan evlerinin penceresinden Zhang Bo'nun önceki evliliğinden olan iki çocuğunu aşağıya attığı belirtildi.

Trend 01-02-2024 08:28

Skandal görüntüler! Aldattığını iddia ettiği karısını sokak ortasında soyup dakikalarca darp etti... Zina cezası diyerek bağırdı

Çin'in Shifeng bölgesinde kaydedilen bir görüntü ülke gündemine yerleşti. Söz konusu görüntülerde eşinin kendisini aldattığını iddia eden bir adamın intikamı yer aldı. Aldatan karısının kıyafetlerini sokak ortasında çıkartarak adam onu sürükleyerek darp etti. Olay çevredekilerin polise haber vermesiyle sona erdi.

Trend 31-01-2024 09:10

Borç krizindeydi, gayrimenkul şirketi Evergrande hakkında tasfiye kararı verildi

Borç krizindeki gayrimenkul şirketi Evergrande hakkında karar çıktı. Varlıkların tasfiyesine karar verildi.

Finans 30-01-2024 17:44

Aldatılan damadın düğün günündeki intikam planı! Onlarca kişinin içinde dev ekrana ihanet görüntüleriniyansıttı...

Çin'de evlilik hazırlıkları yapan bir çift düğün günlerini iple çekiyordu. Düğüne sayılı günler kala aldatıldığını öğrenen damatın dünyası başına yıkıldı. Yaşadığı şoku atlattıktan sonra damat, müstakbel eşine hiç unutamayacağı bir intikam planı hazırladı ve düğün gününde davetlilerin gözü önünde planını uyguladı.

Trend 30-01-2024 09:01

Dikkat çekti! 2 dakika 35 saniyede 104 milyon doları aşan satış

Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisinin yeni telefon serisinin piyasaya sürülmesinin ardından dikkat çeken bir satış miktarına imza atıldığı duyurdu. Aktarılanlara göre, 2 dakika 35 saniyede 104 milyon doları aşan satış gerçekleşti.

Haber 29-01-2024 16:06

İki eşi olan adamdan inanılmaz hareket! İkinci eşinden çocukları yapıp yapıp ilk eşine getirdi... Boşanma davası açtı

33 yaşındaki kadın, 61 yaşındaki eşiyle 10 yıl önce internet üzerinden tanıştıktan sonra evlenmişti. İsmi açıklanmayan çifti ilginç kılan durum ise adamın bir başka evliliğinin daha olmasıydı. İlk eşinin doğal yollarla çocuk sahibi olamaması üzerine adam taşıyıcı annelik yoluna karısını ikna etti. Sahte taşıyıcı annelik belgeleri sunan adam ikinci eşinden yaptığı 8 çocuğu ilk eşinin gibi gösterdi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 25-01-2024 13:18

Karısı ve en yakın arkadaşını aynı yatakta yakaladı! Gözyaşlarına hakim olamadı... İhaneti sosyal medyadan ifşa etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir ihanet görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde iş seyahatinden habersiz bir şekilde evine dönen adamın ihanetle karşılaştığı anlar yer aldı. Karısı ve en yakın arkadaşını aynı yatakta yakalayan adam ihanet karşısında şaşkına dönerken o anları sosyal medyadan ifşa etmeyi ihmal etmedi.

Trend 25-01-2024 10:15

Düğünün ortasında geline tekme atarak yere düşürdü! Davetlilerden kimse bir şey yapmadı... Eski sevgilisinden mesaj aldım

Çin'de gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Sadece 1 aydır tanışan bir çift evlenmeye karar verdi. Ancak gelinin eski sevgilisinin düğün gününde damada mesaj atması işleri karıştırdı. Adam gelinin hamile olduğunu eski sevgilisinin mesajından öğrenince davetlilerin gözü önünde geline tekme attı. Düğün davetlileri o anları hiçbir şey yapmadan sadece izledi.

Trend 24-01-2024 14:02

Takipçileri sosyal medya fenomeninden canlı yayında tepki çeken hareket! O anlar kısa sürede viral oldu

Çinli sosyal medya fenomeni Ni Wenyue, TikTok'ta canlı yayın yaptığı sırada hayranlarının istediği üzerine duvarın dibine giderek amuda kalktı. Bluzunu pijama altının içine sokmasına rağmen fenomen ismin frikik vermekten kurtulamadı. O anlar kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 23-01-2024 11:36

Cenazesi bile hazırdı! Tabutun boş olduğunu görünce inanamadılar... Öldükten altı gün sonra yeniden dirildi

Çin'in Guangxi eyaletindeki evinde takılıp düştükten sonra kafa travması yaşayan 95 yaşındaki Li Xiufeng, komşusu tarafından hareketsiz halde bulununca öldüğü düşünüldü. Komşu Chen Qingwang, yaşlı kadının hareket etmediğini ve nefes almadığını tespit edince cenaze hazırlıkları başladı. Komşu ve oğlu cenaze hazırlıklarını yaparken 95 yaşındaki kadın 6 gün sonra hayata geri döndü.

Trend 20-01-2024 09:39

Karısının iş arkadaşıyla ilişkisi olduğunu öğrenen adamın intikamı çok konuşuldu! Şirketin önüne levha asıp ifşa etti... İstifa etmek zorunda kaldım

Çin'in Shenzen bölgesindeki bir iş yerinde çalışan ismi açıklanmayan evli bir kadın ile iş arkadaşının yasak aşkının kocası tarafından ifşa edilmesi çok konuşuldu. İhanete uğrayan koca, şirketin önüne gelerek büyük bir tabela açtı. Tabelada koca, karısı ve iş arkadaşının ilişki yaşadığını söyledi. Genç kadın yaşadığı utançtan dolayı işinden istifa etmek zorunda kaldığını dile getirdi.

Trend 20-01-2024 08:51

Görücü usulü evliliğe zorlanan gelin düğününde gözyaşları içinde isyan etti! Keşke sevinç gözyaşları olsaydı

Çin'in Gansu eyaletinde görücü usulü evliliğe zorlanan bir gelinin sosyal medyadan yaptığı isyan ülke gündemine yerleşti. Çok az tanıdığı bir adamla evlenmeye zorlandığını ifade eden genç kadın, düğün salonunda çığlık çığlığa bağırarak yardım istedi. Genç kadın gözyaşları içindeki isyanı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 19-01-2024 09:56

Çin'de yeni mutant koronavirüs yaratıldı: Korkunç semptomlar! Gözler tamamen beyazlaşıyor, beyin küçülüyor: İnsanlara yayılabilir

Çin'de bilim insanlarının beyine saldıran bir mutant koronavirüs türü yarattığı ortaya çıktı. Farelerde yüzde 100 öldürme oranına sahip yeni virüsün insanlara da yayılabileceği aktarılırken, görünen semptomlar arasında gözlerin tamamen kararması ve beynin önemli ölçüde küçülmesi var.

Trend 17-01-2024 10:52

Düğün günü kabusa döndü! Kutlamada kullanılan spreyler bir anda alev aldı... Gelinin yüzü tamamen yandı

Çin'in Zhejiang eyaletinde gerçekleştirilen bir düğün töreni kısa sürede kabusa döndü. Düğün kutlaması sırasında kullanılan spreylerin bir anda alev alması üzerine gelinin yüzü tamamen yandı. İsmi açıklanmayan gelinin düğünden sonra yüzündeki bandajlarla yaptığı paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 17-01-2024 08:41

Seçim gecesi gökyüzünde görüldü, ülke şokta! Tayvan'da yılbaşından beri her gün aynı manzara

Tayvan dün başkanlık ve parlamento seçim sonuçlarının açıklanmasını beklerken bir anda tüm ülke gökyüzünde görülen balonu konuşmaya başladı. Sosyal medyanın da gündemine yerleşen o balonla ilgili Tayvan Savunma Bakanlığından açıklama geldi.

Haber 14-01-2024 09:57

Ülke ayağa kalktı! Çin Komünist Partisi üyesi milyarder 198 bin dönümlük ormanı gizlice almış: Casusluk endişesi...

Çinli bir milyarderin ABD'nin Oregon eyaletinde 198 bin dönümlük bir orman satın alması ülkede gündem oldu. 85 milyon dolarlık satın alımın ABD topraklarındaki en büyük ikinci arsa satışı olduğu ifade edilirken, satın almanın kayıtlarda yer almaması ülkede büyük tepkilere yol açtı. Çinli milyarder Chen Tianqiao'nun Çin Komünist Partisi'ne üye olduğu ve bir oyun şirketinin sahibi olduğu öğrenildi.

Trend 14-01-2024 09:54

Çin'den ABD'li savunma şirketlerine yaptırım

Çin, beş ABD'li savunma sanayii şirketine yaptırım uygulanacağını açıkladı. Yaptırım uygulanacak şirketler BAE Systems Land and Armaments, Alliant Techsystems Operations, AeroVironment, Viasat ve Data Link Solutions olarak sıralandı.

Finans 07-01-2024 14:59

Kayıplara karışınca iddialar ayyuka çıkmıştı! Çin'deki 'kayıp bakan' vakasında yeni gelişme

Çin'de uzun süre ortalıklarda gözükmeyince hakkında birçok iddia ortaya atılan, daha sonra görevden alınan Savunma Bakanı Li Şangfu'nun yerine atama yapıldı.

Haber 29-12-2023 14:47

Horlayarak kendisini uyandıran babasını böyle uyardı! Minik bebeğin görüntüleri viral oldu

Babası ile birlikte uyuyan minik bebek babasının horlama sesinden rahatsız olunca yattığı yerden doğrularak bu duruma müdahale etmeye karar verdi. Minik bebeğin kameraya yansıyan o görüntüleri kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kadin 27-12-2023 13:01

Taslak kuralları NPPA duyurdu: Çin'den 'çevrim içi oyun' kararı!

Çin yönetimi, çevrim içi bilgisayar oyunlarında zaman ve para harcanmasına kısıtlama getiremeye hazırlanıyor. Ulusal Basın ve Yayın İdaresi (NPPA), çevrimiçi oyun içerikleri ve alışverişlerinin düzenlenmesine yönelik taslak kuralları duyurdu.

Haber 24-12-2023 10:08

Daha önce böyle bir şey izlemediniz! Ameliyatta doktordan hastaya yumruk: Doktor açığa alındı, kadın bir gözünü kaybetti

Çin'de çekilen ve dünyaya yayılan görüntüler izleyenlerde kısa sürede şoke etkisi yarattı. Bir doktor göz ameliyatı sırasında hastasına 3 yumruk attı. 2019'da çekildiği belirlenen görüntüler için harekete geçildi ve doktor açığa alındı. Kadının bir gözünü kaybettiği belirlendi.

Haber 22-12-2023 18:03

Meydan okuma uğruna dondurucu soğukta elektrik direğini yaladı! Dili yapışınca saatlerce öylece beklemek zorunda kaldı

Çin'in Heilongjiang eyaleti Harbin bölgesinde arkadaşlarıyla iddiaya giren bir kişi hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü sokakta bir elektrik direğini yalamaya karar verdi. Sosyal medyada trend haline gelen görüntülerde genç adamın elektrik direğini yalamasıyla dilinin metala yapışması bir oldu. Saatlerce kendisine yardım edilmesi için bekleyen genç adam donarak ölmekten son anda kurtuldu.

Trend 22-12-2023 11:08

Çin ile ABD savaşın eşiğinde: Çinli liderin 'Tayvan'ı alacağız' açıklaması sonrası ABD harekete geçti!

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ABD Başkanı Joe Biden'ı San Francisco'daki toplantıda, Tayvan'ı Çin ile yeniden birleştireceği konusunda uyardığı iddia edildi. Yaşanan olay sonrası ABD'li senatörler Çin'e karşı harekete geçmeye çağrılırken, Çin'in yapacağı hamle merakla bekleniyor.

Haber 21-12-2023 11:37

Çin'in Gansu eyaletinde meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremde 111 kişi haytaını kaybetti

Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinde meydana gelen 6,2 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre 111 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. İki eyaletin sınırına yakın bir bölgede meydana gelen depremde Gansu'da 96, Çinhay'da 124 kişi yaralandı.

Trend 19-12-2023 08:41

Yapay zeka sınır tanımıyor! Ölüler artık diriltilebiliyor: Ruhum halen bu dünyada

Çin'de hayatını kaybeden kişiler yapay zeka destekli yazılımlar vasıtasıyla yakınlarıyla iletişim kurabilecek. Sosyal medya büyük ilgi uyandıran haber "ölüler diriliyor" başlıklarıyla manşetlere taşındı. "Hayalet bot" adı verilen uygulamanın detayları duyanları şaşkına çeviriyor.

Haber 16-12-2023 09:20

Dünya bu Çinli bankacıyı konuşuyor! Ülke tarihinin en büyük yolsuzluğu: Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Dünyanın en büyük dördüncü bankası Bank of China'nın Guangdong eyaletindeki şubesinin eski müdürü Xu Guojun ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, eski banka müdürünün sahte krediler, uygunsuz geri ödemeler ve banka fonlarının başka hesaplara akması yoluyla zarar oluştuğunu söyledi.

Trend 15-12-2023 13:48

Torunun kendisine benzemediğini söyleyen dede DNA testi yaptırdı! Sonuç şoke etti... Meğerse oğlunun biyolojik babası değilmiş

Çin'de yaşanan bir olay ülkede geniş yankı uyandırdı. Adı sadece Li olarak açıklanan bir adam torunun kendisine benzemediğinden şüphelenerek DNA testi yaptırmaya karar verdi. Torunun biyolojik olarak kendisiyle akrabalığının bulunmadığını oğluna söyleyen dede büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü yenilenen DNA sonucunda torunu oğlunun gerçek oğlu çıktı. Ancak Li'nin yıllardır oğlu olarak bildiği kişiyle herhangi bir kan bağının bulunmadığı tespit edildi.

Trend 15-12-2023 13:28

Karısını başka bir adamın arabasından inerken görünce deliye döndü! Sokak ortasında sopayla saldırdı

Çin'in Jiangsu eyaletindeki bir anayolda meydana gelen olay şaşkına çevirdi. İsmi açıklanmayan adam alışverişe gittiği sırada karısını başka bir adamın aracından inerken yakaladı. Öfkelenen koca yol kenarından aldığı bir sopayla karısı ve yanındaki adama saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 14-12-2023 13:57

Bu da oldu! Görüntüler bir benzin istasyonundan: Robotlar iş hayatına atıldı

Artan teknoloji her geçen gün gördüklerimize inanamayacağımız kareler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Son olarak Çin'de kaydedilen görüntülerde robotların benzin istasyonlarında işe başladıklarını gösteriyor.

Haber 13-12-2023 15:29

Skandal görüntüler! Sarhoş müşteri restoranın ortasında pantolonunu indirip tuvaletini yaptı

Çin'in Shenzhen şehrindeki bir restoranda kaydedilen ilginç görüntüler sosyal medyada viral oldu. Restoranda aşırı derece tükettiği alkol nedeniyle sarhoş olan kadın bilincini kaybetti. Sarhoş müşteri bir anda restoranın ortasında pantolonunu indirerek tuvaletini yaptı. O anlar mekanda bulunan diğer müşteriler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Trend 12-12-2023 14:36

Doktorları şoke eden vaka! Gözlerinin içi solucanla doluydu...Kadının gözünden 60 canlı solucan çıkartıldı

Çin'in Kunming kentindeki yerel bir hastanede yaşanan olaya doktoları şaşkına çevirdi. Gözlerinin kaşındığını söyleyerek hastaneye başvuran kadının gözbebekleri ile göz kapakları arasındaki boşlukların solucanlarla kaplı olduğu fark edildi. Doktorlar hastanın gözünden 60 canlı solucan çıkarttı.

Trend 08-12-2023 10:03

Vakalar arttı, Çin'den gelen gizemli pnömoni virüsü haberi endişe yarattı! Salgın Türkiye'yi etkiler mi? Uzman isim açıkladı

Türkiye'de özellikle son günlerde yüksek ateş, burun akıntısı ve öksürük gibi sıkıntılarla hastanelere başvuranların sayısı artarken, uzmanlar salgın riskine karşı uyarılarını sürdürüyor. Çin ve Hindistan'dan sonra Hollanda ve Danimarka'da da tespit edilen gizemli pnömoni virüsü, dünya çapında endişeleri artırırken; Prof. Dr. Tevfik Özlü'den açıklama geldi. Özlü "Telaş ve panik oluşturacak bir risk şu an görünmüyor. Vakaların artışı dönemsel olarak çok beklenmedik bir olay değil" dedi.

Haber 06-12-2023 09:38

Akılalmaz olay! Kocasıyla tartıştığı sırada arabadan inen kadına kaplan saldırdı... Kaplan sürükleyerek götürdü

Çin'in Pekin kentindeki Badaling Yaban Hayatı Parkı'nda aile kavgası nedeniyle araçtan indiği bildirilen kadın Sibirya kaplanının saldırısına uğradı. Park koruyucularının müdahalesine rağmen kaplan tarafından sürüklenerek götürülen kadın kurtulamadı. Boynundan ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti.

Trend 06-12-2023 08:39

Gizemli virüs Çin'den sonra Avrupa'da: Alarm durumuna geçildi! Uzmanlar belirtileri sıraladı

Haftalardır Çin'de büyük kaosa neden olan ve hızla yayılan gizemli virüs Avrupa'ya sıçradı. Çin'de hastanelerin dolup taşması sonrası gizemli virüsün yeni bir pandemiye dönüşmesinden endişe ediliyor. Uzmanlar gizemli hastalığın yaygın görülen 3 temel belirtisini açıkladı.

Trend 04-12-2023 10:31

Çin'de vakalar arttı! ABD harekete geçti: Senatörler Biden'dan 'yasak' istedi

ABD'de 5 senatör, solunum yolu hastalıklarının arttığı Çin ile ABD arasında seyahat yasağı uygulamasının başlatılmasını talep etti.

Haber 01-12-2023 22:37

Sosyal medya bu çifti konuşuyor! Bir an olsun yüzleri gülmedi... Düğün mü cenaze mi belli değil

Çin'in Guangdong eyaletindeki bir düğün gelin ve damadın alışmadık tavrı nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Düğün sırasında gelin ve damadın asık suratlı görüntüsü sosyal medyada viral olurken "Düğün mü cenaze mi belli değil" yorumu yapıldı.

Trend 01-12-2023 14:18

Kızını da yanına alarak yatalak eşini kaderine terk etti! Ailesi tarafından terk edilen adam açlıktan öldü

Çin'in Guangdong eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. İsmi açıklanmayan yatalak bir hastanın kızı ve eşi tarafından terk edilmesiyle ortaya çıkan trajik ölüm çok konuşuldu. Yaşlı adamın evde tek başına kaldığı süre boyunca ihtiyaçlarını karşılayamadığı ve açlıktan hayatını kaybettiği ifade edildi.

Trend 01-12-2023 10:05

Kiracısı evi kaçar gibi bırakıp gitti! Ev sahibi nedenini eve girince öğrendi... Yürümekte dahi zorlandı

Çin'de bir ev sahibi, kadın kiracısının dairesini tuvalet kağıdı, paket kutuları ve yüksekliği bir metreye kadar çıkan boş içecek şişeleri dahil olmak üzere çöp yığınlarının arasında bıraktığını fark edince büyük bir çok yaşadı. Kiracısının ortada hiçbir neden yokken kira sözleşmesini yenilemeden kaçar gibi gitmesi üzerine durumdan şüphelenen ev sahibi mülküne girdiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Trend 30-11-2023 15:32

Mide bulandıran görüntüler! Kasap çiğ etin kemiğini ağzıyla çıkarttı... O anları sosyal medyadan paylaşılınca tepkilerin odağına yerleşti

Doğu Çin'in Anhui eyaletinde Çinli bir kasabın çiğ kuzunun kemiğini çıkarmak için ağzını kullandığını gösteren anlar ülkede tepkilere neden oldu. Görüntüler Çin'in popüler sosyal medya uygulaması Wiebo üzerinden paylaşıldı. Kasap bu tekniğin yıllardır uygulandığını söyleyerek kendisini savundu.

Trend 30-11-2023 09:43

GBPUSD analizi: Çin ekonomisinin enerji yoğunluğu azalıyor

Çin'in enerji ürünleri alanında ana alıcı olarak kabul edilmesi stratejik bir yaklaşım olabilir, ancak uzmanlara göre bu seçenek gelecekte sürdürülebilir olmayabilir. Öncelikle, Çin geleneksel olarak önemli ürünlerin ithalatını çeşitlendirme eğilimindedir ve bu, bir tedarikçiye olan bağımlılığı önlemek amacıyla yapılmaktadır. Ek olarak, Çin ekonomisinin enerji yoğunluğunun azalması da dikkate alınmalıdır.

Finans 26-11-2023 00:06

Çin durmuyor! Şimdi de internet test uydusu fırlattılar

Çin, internet uydu ağlarında kullanılacak teknolojilerin uygulamasını test etmek üzere uzaya uydu gönderdi.

Haber 24-11-2023 18:03