Zeytin Dalı Harekatı Haberleri Ve Son Dakika Zeytin Dalı Harekatı Haberleri

Zeytin Dalı Harekatı Haberleri Ve Son Dakika Zeytin Dalı Harekatı Haberleri

Zeytin Dalı Harekâtı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu yani SMO grupları tarafından Suriye'nin Halep ilinin Afrin ilçesi ile Azez ilçesine bağlı Tel Rıf'at kentine yönelik gerçekleştirilen askeri harekatın adıdır. Türkiye Cumhuriyeti için tehlike oluşturan PKK, KCK, PYD-YPG ve Irak ve Şam İslam Devleti'ni (IŞİD) bölgeden uzaklaştırmak, sınır hattının güvenlik altına almak amacıyla gerçekleştirilmiştir. Hareket sonucunda 332 nokta Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Millî Ordusu tarafından kontrol altına alındı. 20 Ocak 2018’de fiilen başlayan harekat 2 ay 4 gün sürerek 24 Mart 2018 tarihinde sona ermiştir.

Zeytin Dalı Harekâtı Haberleri

MSB duyurdu: 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 5 PKK/YPG'li teröristin, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.

Haber 26-06-2022 11:25

Hatay'da toprağa verilen şehit Haydar Şenel'in ortaya çıkan videosu yürekleri dağladı

Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nde terör örgütünün saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel'in yabancı uyruklu bir çocuğun yanan eline krem sürdüğü görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 23-05-2022 14:51

Acı haber geldi! MSB: 1 askerimiz şehit oldu…

MSB son dakika yaptığı açıklamada Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 13 Mayıs’ta düzenlenen havan saldırısında yaralanan askerimiz uzman onbaşı Haydar Şenel’in şehit olduğunu duyurdu.

Haber 19-05-2022 08:49

Teğmen Talha Bahadır kimdir, nereli? Şehit İstihkam Teğmen Talha Bahadır nasıl şehit oldu?

Teğmen Talha Bahadır kimdir, nereli soruları internet üzerinden sorgulanmaya başladı. Zeytindalı Harekât Bölgesi'nde teröristler tarafından düzenlenen füze saldırısında hayatını kaybeden Teğmen Talha Bahadır'dan acı haber geldi. Peki, Teğmen Talha Bahadır kimdir, nereli? Şehit İstihkam Teğmen Talha Bahadır kaç yaşında, nasıl şehit oldu?

Haber 04-05-2022 11:07

Zeytin Dalı Harekâtı

Zeytin Dalı Harekatı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeytin Dalı Harekatı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Afrin'deki Şehitler Ölmez Tepesi'nin kahramanları Iğdır'da anıldı

Afrin'deki Şehitler Ölmez Tepesi'nin kahramanları Iğdır'da anıldı

Yurthaber 01-03-2022 14:12

Son dakika: Saldırı girişimi önlendi! Teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamaya göre, Suriye'deki Zeytin Dalı bölgesinde, saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 18-02-2022 16:10

Son dakika... PKK'ya ağır bir daha! 13 terörist etkisiz hale getirildi...

Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son dakika haberine göre Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığındaki 13 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 16-02-2022 10:35

Türk askerine destek için konser vermişti! Fransız piyanist Stephane Blet hayatını kaybetti

Fransız piyanist Stephane Blet, İsviçre'nin Cenevre kentinde yaşamını yitirdi. Blet, 2018'de Türk ordusunun Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı sırasında Türk askerine destek amaçlı konser vermişti.

Haber 09-01-2022 19:16

3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Zeytin Dalı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 3 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Haber 24-09-2021 18:06

Bakan Soylu gözyaşlarını tutamadı: Duamız sizin için budur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde bulunan Afrin ve Azez'de güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Bakan Soylu "Allah sizden razı olsun. Allah hepinize uzun ömürler versin. Ak saçlı olasınız. Ak sakallı olasınız. Torunlarınızı okşayasınız. Onlara kahramanlık türkülerinizi anlatasınız. Duamız sizin için budur" derken gözyaşlarını tutamadı.

Haber 21-07-2021 08:34

Jüriler göz yaşlarına hakim olamadı! Masterchef Ali Uysal kimdir, nerede gazi oldu?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'in son bölümünde yaşanan jüri üyelerine duygusal anlar yaşattı. Yarışmaya katılan Ali Uysal, bir dönem katıldığı zeytin dalı harekatında başından geçenleri anlatınca vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Masterchef Ali Uysal kimdir, nerede gazi oldu? Detaylar haberimizde...

Magazin 02-07-2021 15:17

Son Dakika: MSB acı haberi duyurdu! Aksaray'a şehit ateşi düştü

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekât bölgesinde teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı açıklandı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz'ın acı haberi, Aksaray'da yaşayan ailesine verildi.

Haber 04-06-2021 08:42

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Zeytin Dalı Harekat bölgesindeki terör saldırısında 2 asker şehit oldu

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 2 askerin şehit olduğunu, verilen karşılık sonucu en az 3 YPG/PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 07-04-2021 22:20

Afrin şehidi Astsubay Kıdemli Başçavuş Uğur Palancı anısına mevlit programı düzenlendi

Afrin şehidi Astsubay Kıdemli Başçavuş Uğur Palancı anısına mevlit programı düzenlendi

Yurthaber 01-03-2021 22:36

Bombalı eylem hazırlığındaki terörist Hatay’da yakalandı

Suriye’nin Zeytindalı Harekatı bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına, Suriye Milli Ordusuna ve sivil vatandaşlara yönelik bombalı eylem yapma hazırlığında olduğu tespit edilen KCK/PKK-PYD/YPG terör örgütü mensubu ile birlikte 3 şüpheli Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yakalandı.

Haber 16-02-2021 14:13

MSB açıkladı: 998 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 22 Ekim 2019'da varılan Soçi mutabakatından bugüne kadar Barış Pınarı bölgesine sızma girişimindeki 998 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 23-06-2020 17:11

MSB'den Zeytin Dalı Harekatı'nın ikinci yıl dönümüne özel paylaşım

MSB'den Zeytin Dalı Harekatı'nın ikinci yıl dönümüne özel paylaşım

Haber 20-01-2020 12:28

Zeytin Dalı Harekatı'nın ikinci yıl dönümü

Zeytin Dalı Harekatı ile terörden kurtarılan Afrin ilçesinde hayat normale döndü - Türkiye'nin desteklediği yerel meclisler, ilçede yaşayan yaklaşık 350 bin sivile hizmet veriyor - Afrin Yerel Meclis Üyesi Azad Osman: - "Terör örgütü işgalinde yaşadığımız süreçte çocuklarımız eğitimlerinden oldu, kaçırmalar, hırsızlıklar had safhadaydı" - "Artık kimse çocuklarımızı zorla askere almıyor. Eğitimden mahrum bırakılmıyoruz" - Afrin'de yaşayan sivillerden Meysa Mahmud: -"Afrin'de daha özgür yaşar hale geldik. Eskiden örgüt sivilleri alıkoyuyor ve vergilerle maddi baskı yapıyordu"

Haber 19-01-2020 14:25

Şehitlerin cenazesini kaçıran terörist hakkındaki iddianame tamamlandı

Zeytin Dalı Harekatı sırasında Afrin'de şehit olan 2 askerin cenazesini kaçıran ve yakalandıktan sonra Hatay'a getirilen YPG/PKK'lı terörist Duzyer Kurdi hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi - Terörist Kurdi'nin ifadesinden: - "Zeynel, YPG/PKK'lı sözde gazetecileri Racu'ya çağırdı, beni yanlarında görevlendirdi. Ben de onlara çatışmalar devam ederken kayıt yapmaları için yardım ettim, sokaklarda yol gösterdim"

Yurthaber 08-01-2020 11:02

Afrin halkının yaraları Türkiye'nin yatırımlarıyla sarıldı

Zeytin Dalı Harekatı ile terörden arındırılmasının ardından Türkiye tarafından yeni yatırımlar yapılan Suriye'nin Afrin bölgesinde sağlık merkezleri ve futbol sahaları inşa edildi, ticaretin geliştirilmesi için Zeytin Dalı Sınır Kapısı açıldı - Terör örgütü YPG/PKK'nın zarar verdiği yollar, camiler ve okulların onarıldığı bölgede, su şebekeleri döşendi ve halkın çalışabileceği atölyeler kuruldu - Afrinli Ali Hamro: - "Zeytin Dalı Harekatı sonrasında bölge her gün daha iyiye gidiyor. Türkiye, Afrin'e güzel hizmetler getirdi. Hastaneler, okullar açıldı"

Haber 17-11-2019 11:14

AK Parti TBMM Grup Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Belirlediğimiz güvenli bölge sınırları içinde halen teröristlerin bulunduğunu biliyoruz. Bizi 'Teröristleri buradan çıkardık, buralar teröristlerden arındırıldı.' laflarıyla aldatamazlar" - "Buralar teröristlerden arındırılmış değil. Ne Tel Rıfat'ta ne de Münbiç'te halen teröristler oralardan çıkarılmış değil. Aynı şekilde Rasulayn'ın doğusunda, güneyde yine teröristlerden bu bölgeler arındırılmış değil" - "Siz YPG/PKK'yı terör örgütü olarak raporlarınıza yazmayınca, bu eli kanlı katiller ibra mı oluyor? Elbette hayır. Kendi elinizle kurduğunuz, ipinin de halen siz de olduğunu artık itiraf ettiğiniz DEAŞ denen ucubeyle mücadele bahanesiyle katlettiğiniz yüzbinlerce masumun vebalinden kurtulamazsınız" - "Güvenli bölge sınırları ötesindeki teröristler de güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar düzenliyor. Bu duruma seyirci kalmayacağız" - "Bizi yaptırımla korkutanlar, bizim için tek yaptırım merciinin Allah olduğunu bilmiyorlar galiba. Bize kendi isteklerini dikte etmeye çalışanlar, bizim sadece milletimizden emir alacağımızı da bilmiyorlar galiba"

Haber 05-11-2019 14:18

Şehit Mutlu Can Meşeci'nin naaşı Samsun'a getirildi

Şehit Mutlu Can Meşeci'nin naaşı Samsun'a getirildi

Haber 21-10-2019 17:40

Şehit askerlerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı

Gaziantep'te tedavi gördükleri hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci ile Piyade Uzman Onbaşı Umut Coşkun için Gaziantep Havalimanı'nda tören düzenlendi

Yurthaber 21-10-2019 15:56

Şehit askerlerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı

Gaziantep'te tedavi gördükleri hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci ile Piyade Uzman Onbaşı Umut Coşkun için Gaziantep Havalimanı'nda tören düzenlendi

Haber 21-10-2019 15:52

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan askerin babaevine Türk bayrağı asıldı

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan askerin babaevine Türk bayrağı asıldı

Haber 21-10-2019 11:25

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan askerin babaevine Türk bayrağı asıldı

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan askerin babaevine Türk bayrağı asıldı

Yurthaber 21-10-2019 11:24

Zeytin Dalı Harekatı üs bölgesinde yaralanan asker şehit oldu

Teröristler tarafından 11 Ekim'de yapılan havan saldırısında yaralanan asker, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Haber 21-10-2019 09:26

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara ilişkin savcı mütalaasını açıkladı

Boğaziçi Üniversitesi'nde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de düzenlediği harekatı tamamlanmasının ardından stant açarak lokum dağıtanlara "İşgalin lokumu olmaz" şeklinde pankart açıp slogan atarak "PKK / KCK silahı terör örgütünün propagandasını yapmak" suçlamasıyla 30 öğrencinin yargılandığı davada, savcı esas hakkındaki mütalaasını bildirdi. Savcı, tüm sanıkların "Silahı terör örgütünün propagandasını yapmak" suçundan 1'er yıldan 5'er yıla kadar hapislerini talep etti.

Haber 15-10-2019 15:03

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı'ndan harekat açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Fırat Kalkanı Harekâtı ve Zeytin Dalı Harekâtı’nda olduğu gibi, harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ile bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmakta, sivil/masum kişilerin ve harekât bölgesindeki tarihi, kültürel, dini yapılar, altyapı tesisleri ile bölgede bulunması muhtemel dost ve müttefik ülke unsurlarının zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir" denildi.

Haber 09-10-2019 22:25

GRAFİKLİ - TSK, Suriye'de barış ve istikrar için üçüncü harekata hazır

Türk Silahlı Kuvvetlerince hudutları ve bölgesinde güvenlik ve istikrarı sağlamak, teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla başarıyla yürütülen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarının ardından Fırat'ın doğusuna yönelik yeni harekat için de hazırlıklar tamamlandı - Terör örgütü DEAŞ ile göğüs göğse mücadele eden koalisyon içindeki tek ordu olan Türk Silahlı Kuvvetleri, uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları dahilinde 24 Ağustos 2016'da başlatılan ve 7 ay gibi bir sürede tamamlanan Fırat Kalkanı Harekatı ile 3 binden fazla DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdi - Zeytin Dalı Harekatı ise 20 Ocak 2018'de başlatıldı ve 4 bin 500'den fazla terörist etkisiz hale getirildi, 200'den fazla meskun mahal, terör örgütü üyelerinden arındırıldı

Haber 08-10-2019 14:15

Afrin'de bomba yüklü araç saldırısı

Suriye'nin Afrin ilçesinde bomba yüklü araç infilak etti - İlk belirlemelere göre 2 sivil öldü, 10 sivil yaralandı

Haber 24-09-2019 12:57

Afrin'de yakalanan YPG/PKK'lı teröristlerin yargılandığı dava

Zeytin Dalı Harekatı sırasında iki askerin şehit edildiği saldırıya karışan ve Hatay'da tutuklanan 11 YPG/PKK'lı teröristin yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 17-09-2019 13:26

Afrin'de yakalanan YPG/PKK'lı teröristlerin yargılandığı dava

Zeytin Dalı Harekatı sırasında iki askerin şehit edildiği saldırıya karışan ve Hatay'da tutuklanan 11 YPG/PKK'lı teröristin yargılanmasına devam edildi

Haber 17-09-2019 13:24

Niğdeli öğrencilerden şehitler anısına fidan

"Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında Niğde'den Kilis'e gelen öğrenciler Zeytin Dalı Harekatı şehitleri anısına fidan dikti

Yurthaber 06-07-2019 16:36

Niğdeli öğrencilerden şehitler anısına fidan

"Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında Niğde'den Kilis'e gelen öğrenciler Zeytin Dalı Harekatı şehitleri anısına fidan dikti

Haber 06-07-2019 16:33

YPG/PKK, BM'deki skandalla çocukları savaştırdığını da kabul etti

Terör örgütü YPG/PKK, yıllardır 11-16 yaşındaki çocukları ailelerinden kopararak sözde eğitim kamplarına alıyor ve savaştırıyor - Bu konuda suskun kalan örgüt, BM ile imza attığı çocukları savaştırmayı bırakma eylem planıyla işlediği savaş suçunu kabul etti

Haber 02-07-2019 11:41

Afrin'de yakalanan YPG/PKK'lı teröristlerin yargılandığı dava

Zeytin Dalı Harekatı sırasında 2 askerin şehit edildiği saldırıya karışan ve Hatay'da tutuklanan 11 YPG/PKK'lı teröristin yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 27-06-2019 12:26

Afrin'de yakalanan YPG/PKK'lı teröristlerin yargılandığı dava

Zeytin Dalı Harekatı sırasında 2 askerin şehit edildiği saldırıya karışan ve Hatay'da tutuklanan 11 YPG/PKK'lı teröristin yargılanmasına devam edildi

Haber 27-06-2019 12:23

Şehit eşinin hatıralarını evinin odasında yaşatıyor

TSK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Şahin Kaya'nın eşi, eşinin fotoğraflarını ve eşyalarını Adıyaman'daki evinin bir odasında muhafaza ediyor - Şehidin eşi Rabia Kaya: - "Sabah kalkar kalkmaz kızım Afra ile odaya gelip eşimin eşyalarını koklayıp, öpüyoruz" - "Eşime evde üç gün daha kal dediğim zaman bana 'Arkadaşlarım toprağın üzerinde savaşıyor, burada uykum gelmiyor' derdi. O derece koca yürekli biriydi"

Haber 16-06-2019 11:03

Afrin şehidinin ailesine Devlet Övünç Madalyası

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'a verilen Devlet Övünç Madalyası, Karabük'teki ailesine takdim edildi

Haber 06-05-2019 13:46

Afrin şehidinin ailesine Devlet Övünç Madalyası

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'a verilen Devlet Övünç Madalyası, Karabük'teki ailesine takdim edildi

Yurthaber 06-05-2019 13:46

TTB yöneticilerine mahkumiyet

TTB'nin bazıları daha önce görev yapan 11 Merkez Konseyi üyesi, Zeytin Dalı Harekatı ile Dünya Barış Günü'ne yönelik açıklamalarına ilişkin yargılandıkları davada "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 1 yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırıldı - Sanıklardan Hande Arpat, sosyal medya paylaşımlarıyla "terör örgütü propagandası" yaptığı gerekçesiyle 1 yıl 6 ay 22 gün ayrıca hapse mahkum edildi

Haber 03-05-2019 16:54

Öğrenciler geliştirdi! 'Hayalet fener'

Kilis 7 Aralık Üniversitesinden (KİYÜ) bir grup öğrenci, gece görüşlü "hayalet fener" geliştirdi.

Trend 28-04-2019 13:13

Zeytin Dalı harekat bölgesinde yaralanan askerden acı haber

Milli Savunma Bakanlığı, geçen 31 Mart'ta Zeytin Dalı Harekat bölgesinde teröristlerin havan saldırısında yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Halis Sayın'ın, hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Haber 09-04-2019 22:23

Türkiye'de çalınan araçlar Afrin'de bulundu

Türkiye'de çalınarak Afrin bölgesinde satıldığı belirlenen 9 araç, Türk polisinin çalışmasıyla bulundu.

Trend 04-04-2019 19:19

Örgütteki enternasyonal taburunun komutanlığını bir Amerikalı yapıyor

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'den kaçarak Kilis'te güvenlik güçlerine teslim olan terörist, örgütün faaliyetleri ile yabancı uyruklu teröristler hakkında bilgi verdi - Terörist A.K'nin ifadesinden: - "Örgüt içerisinde 'enternasyonal taburu' bulunuyor ve komutanlığını 'Şervan Ameriki' kod adlı bir Amerikalı yapıyor" - "Örgüt üyeleri Suriye rejimine ait askeri üniformaları giyiyor" - "HDP ve ona bağlı mahalle dernekleri örgütle bağlantılıydı. HDP'nin gençlik yapılanmalarında olan kişiler, YDG-H'lileri yönlendiriyor ve yol kapatma, slogan atma gibi eylemler yaptırıyorlardı"

Haber 27-03-2019 12:31

MSB ve AA'nın Zeytin Dalı Harekatı fotoğrafları otobüslerde

Milli Savunma Bakanlığı ve Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan Zeytin Dalı Fotoğraf Sergisi'nin fotoğrafları, EGO otobüslerinin camlarında yerini aldı

Yurthaber 16-03-2019 17:26

MSB ve AA'nın Zeytin Dalı Harekatı fotoğrafları otobüslerde

Milli Savunma Bakanlığı ve Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan Zeytin Dalı Fotoğraf Sergisi'nin fotoğrafları, EGO otobüslerinin camlarında yerini aldı

Haber 16-03-2019 17:24

Bacağını vatana feda eden gazi göreve döndü

Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada sağ bacağını kaybeden Üsteğmen Özgür Ocak, 11 aylık iyileşme sürecinin ardından vatan aşkıyla tekrar görevinin başına geçti - Gazi Üsteğmen Özgür Ocak: - "Tedavi süreci boyunca devletimizin sağladığı imkanlar, milletimizin duaları, komutan ve silah arkadaşlarımın bir an olsun beni yalnız bırakmaması, gazilik onurunun verdiği yüksek motivasyon sayesinde, 11 ay gibi kısa sürede tekrar sağlığıma kavuştum. Devlete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine hizmet etme isteğimle görevime döndüm"

Yurthaber 14-03-2019 14:06