Civciv Haberleri

4 bacaklı civciv! Gören şaşırıp kalıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelen 4 bacaklı civciv görenleri hayrete düşürdü.

Haber 21-04-2024 14:00

Balıkesir'de çıkan yangında 11 bin civciv telef oldu

Balıkesir'in Savaştepe ilçesindeki bir tavuk çiftliğinde çıkan yangında 11 bin civciv telef oldu.

Yurthaber 16-02-2024 07:37

Bu civcivi görenler şaştı kaldı! İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tavuk yetiştiren Ufuk Solmaz isimli vatandaş, geçtiğimiz hafta yumurtadan çıkan civcivlerden biri nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadı. Çünkü civciv üç ayaklı olarak dünyaya geldi! Üç ayaklı civciv görenleri şaşırtırken, Solmaz, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını dile getirerek, "Ölür diye korktum ama şu anda diğer civcivler gibi sağlıklı bir şekilde besleniyor ve yaşamını sürdürüyor" diye konuştu.

Haber 11-06-2023 10:51

Dört bacaklı civcivi görenler büyük şaşkınlık yaşadı! 'Daha önce böyle bir şey görmedim'

Elazığ’da bir köyde yumurtadan çıkan dört bacaklı civciv görenleri hayrete düşürdü.

Haber 19-04-2023 15:06

Civciv

Civciv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Civciv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kahramanmaraş'ta yumurtadan çıkan civciv görenleri şaşkına çevirdi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, bir besicinin kuluçkaya koyduğu yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı. Civcivin fazla ayakları operasyonla alınacak.

Haber 15-01-2023 16:32

Tavuk diye bunu yediriyorlar! Görüntüsü neredeyse aynı ama… Yiyenlerin dizlerinde ortaya çıkıyor

Sofraların vazgeçilmezi olan tavukla ilgili ortaya atılan bir iddia endişelendirdi. Tüketenlerin sağlığını olumsuz etkileyeceği konusunda uyarıda bulunulan iddiaya göre antibiyotikli ve hormonlu civcivler büyütülüp piyasaya sürülüyor. Onkoloji Uzmanı Doktor Yavuz Dizdar "Tavuk değil, civciv yiyoruz" derken yiyenlerin dizlerinde sorunların ortaya çıkabileceğine dikkat çekti. Şimdi vatandaşlar satın aldıkları tavuğun sağlıklı mı yoksa sağlıksız mı olduğunun nasıl anlaşılacağı araştırılıyor.

Haber 28-12-2022 10:47

Sosyal medyadan fotoğrafını paylaştı, 10 katı fazla fiyat teklif ettiler! Görenleri şaşırtan civcivin sahibi: İlk geldiğinde fark etmedik, bir hafta sonra...

Yıllardır bu işi yapıyor, ilk kez böyle bir durumla karşılaştı. 8 gün önce dünyaya gelen civcivi aldığında önce bir gariplik fark etmedi. Ancak bir hafta sonra civcivin arkasında üçüncü bir ayak daha olduğunu gördü. Mersin'de ziraat mühendisliği yapan Emre Türkmen civcivin bu durumu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı civcivi görenler de şaşkına dönerken civciv yoğun rağbet gördü. Normal bir civcivden 10 katı fiyat alan Türkmen'in niyeti ise satmaktan farklı...

Haber 16-12-2022 09:48