Fuertes Lluvias Haberleri

Son dakika: Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda finale yükseldi

Gelen son dakika haberine göre, milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda finale yükseldi. Yarı finalinde İspanyol rakibi Laura Fuertes Fernandez'i mağlup eden Buse Naz Çakıroğlu, finalde Kolombiyalı Valencia Victoria Lorena ile karşılaşacak. Öte yandan Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 66 kiloda mücadele eden milli boksör Busenaz Sürmeneli de, Taylandlı Janjaem Suwannapheng'i yenerek finale yükseldi.

Spor 2022-05-18 18:40:15

Alanyasporlu Juanfran'dan iyi haber

Sol diz çapraz bağ ameliyatı geçiren Alanyaspor'un başarılı stoperi Juan Francisco Moreno Fuertes, bir an önce sahalara dönmek için 19 gündür sıkı bir şekilde çalıştığını belirtti.

Spor 2019-10-18 14:51:59

Alanyasporlu Juanfran’dan iyi haber

Sol diz çapraz bağ ameliyatı geçiren Alanyaspor’un başarılı stoperi Juan Francisco Moreno Fuertes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir an önce sahalara dönmek için 19 gündür sıkı bir şekilde çalıştığını belirtti.Geçtiğimiz günlerde sol diz çapraz bağ ameliyatı geçiren Alanyasporlu futbolcu Juanfran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir an önce sahalara dönüp takımla birlikte başarılara imza atmak için çok iyi çalıştığını belirtti.Takımıyla gurur duyduğunu kaydeden başarılı futbolcu, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Benim için bu zor günlerde hayallerimin kısa sürede olsa da bittiğini kabullenmek gerçekten çok zor oldu.

Haber 2019-10-18 12:49:11

Alanyaspor'da Juan Francisco Moreno Fuertes ve Salih Uçan şoku

Aytemiz Alanyaspor’da sakatlığı bulunan Juan Francisco Moreno Fuertes yaklaşık 6 ay, Salih Uçan’ın ise 2 ile 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Spor 2019-10-02 15:46:42

Alanyaspor’da Juan ve Salih Uçan şoku

Aytemiz Alanyaspor’da sakatlığı bulunan Juan Francisco Moreno Fuertes yaklaşık 6 ay, Salih Uçan’ın ise 2 ile 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.Aytemiz Alanyaspor Kulüp Doktoru İsmail Yetkin, Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanan Juan Francisco Moreno Fuertes ve antrenmanda sakatlık geçiren Salih Uçan’ın sağlık durumları hakkında bilgi verdi.

Haber 02-10-19 15:43

Juanfran Francisco Moreno Fuertes, Alanyaspor'da

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, İspanya 2. Lig takımlarından Deportivo'da forma giyen sağ bek Juanfran Francisco Moreno Fuertes'i 2+1 yıllığına renklerine bağladı.

Spor 29-07-19 16:02

17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları'nda artistik cimnastik erkekler bireysel finallerinde altın madalyayı, İspanyol Javier Gomez Fuertes kazandı. Mersin Cimnastik Spor Salonu'nda 16 sporcunun

Yurthaber 23-06-13 19:00