Razer Blackwidow Chroma V Haberleri

Razer Ornata V2 klavye incelemesi

Razer Ornata V2 klavyedeki Mecha-Membrane teknolojisi, beraberinde gelen Chroma aydınlatma desteğiyle dikkat çekiyor. İşte Razer Ornata V2 klavyenin diğer detayları.

Haber 2021-08-04 11:18:45

Ünlü oyuncu klavyesini uzun süre kullandık!

Razer, oyuncuların dünyasında en çok bilinen markalardan birisidir. Razer'ın ürünleri fiyatlarının tam karşılığını vermeye çalışır. Ama Razer Blackwidow Chroma Mercury klavyeyi bu kadar uzun süre kullanıp da incelemesini çeken bizden başka yayın yoktur herhalde.

Haber 2020-08-17 14:37:29

Razer, yeni Firefly V2 fare matını duyurdu!

Razer, önceki sürümden daha ince ve parlak olan Firefly V2 RGB oyun faresi matını duyurdu. Fare matı Razer Chroma RGB ekosistemine dahil.

Trend 2019-10-31 17:08:58

Chroma RGB Işıklandırma Artık Akıllı Elektrikli Araçlarda!

Razer ve NIO88 adet sınırlı sayıda üretilen NIO x Razer ES6 Night Explorer aracın Çin pazarında satışa sunulduğunu duyurdu. Sınırlı sayıda üretilen ES6 Night Explorer, NIO ve Razer’ın ileride üreteceği Razer Chroma RGB destekli akıllı elektrikli otomobilleri için bir başlangıç olacak.

Trend 2019-08-07 23:05:59

Diğer Haber Etiketleri

Razer Goliathus Extended Chroma – Quartz Edition inceleme

Quartz Edition, Razer‘ın muhtemelen en ilginç serilerinden biri olmayı başardı. Sevgililer Günü ve Anneler Günü özelinde indirimlerle çok sık karşımıza çıktı. Bu yazımızda yumuşak dokusuyla dikkat çeken Razer Goliathus Extended Chroma mouse pad‘e daha yakından bakacağız, üstelik pembe tonlarıyla süslü bir şekilde. Merak etmeyin, pembenin arkasında farklı renklerin nimetlerinden yararlanmak serbest.

Trend 05-08-19 19:53

AMD Wraith Prism soğutucunuzu Razer Chroma ile aydınlatın

AMD; yeni 3. nesil AMD Ryzen 7 ve 9 masaüstü işlemcilerle birlikte verilen RGB LED aydınlatmalı AMD Wraith Prism soğutucusu, piyasaya sürüldüğünde Razer Chroma için tam desteğe sahip olacağını duyurdu.

Trend 07-07-19 22:12

Razer Base Station Chroma kulaklık standı – Quartz Edition inceleme

Her yer led, her yer RGB. Günümüz teknolojisinin en sevdiği renkler Razer Base Station Chroma Kulaklık Standı – Quartz Edition için bir araya geldiler.

Trend 29-06-19 16:57

Razer Chroma özelliği Vivaldi’de nasıl çalışıyor?

Oyuncu ekipmanları üreten Razer, geçtiğimiz yıllarda Chroma adını verdiği özelliği kullanıma sunmuştu. Chroma destekli ürünlerini RGB ile ışıklandıran ve bu ışıkları yazılımlar ile çok güzel bir şekilde yönetme imkanı sunan firma, şimdi de internet tarayıcısına gözünü dikti.

Trend 09-05-19 08:56

Razer Star Wars Stormtrooper Edition Tanıtıldı

Razer, sevilen Star Wars markasıyla işbirliği içinde Imperial Stormtrooper'dan ilham alan çevre birimlerinin özel bir koleksiyonunu tanıttı. Bu yeni koleksiyon, Razer BlackWidow Lite mekanik klavyesini, Razer Atheris kablosuz faresini ve Razer Goliathus Extended oyun faresi matını içeriyor - hepsi şimdi şık, siyah-beyaz Stormtrooper temalı sürümünde mevcut.

Trend 06-05-19 15:08

Razer Chroma Artık Apex Legends ile Entegre!

Razer, Chroma’yı Respawn Entertainment’ın hit oyunu Apex Legends için entegre etti.

Trend 22-03-19 18:11

Razer Quartz Edition – BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 İnceleme

Her PC oyuncusunun en büyük silahı hiç kuşkusuz klavyedir. Mouse ve diğer ekipmanlar da hayatımızın bir parçası ancak söz konusu klavye olunca, kişisel tercihler ciddi anlamda değişebiliyor. Günümüzde mekanik klavyelerin önemini düşündüğümüzde tuş sesi, basma hissi ve daha birçok detayı süzgeçten geçiririz. Razer‘ın klavyelerinden Quartz Edition ile öne çıkan BlackWidow Tournament Edition Chroma V2, pembenin şekerliğine kapılmış diğer isimlerden biri.

Trend 08-01-19 17:37

Razer Goliathus Chroma’ya yakından bakıyoruz

Razer’ın popüler yumuşak mouse pad’leri ışıklandı diyebiliriz. Firmanın yeni ürünlerinden Razer Goliathus Chroma, Razer’ın Chroma Lighting teknolojisini de arkasına alarak klavye ve mouse’unuzla birlikte uyumlu bir ekip oluşturmayı amaçlıyor.

Haber 30-06-18 11:10

Tasarımda sadelik ve gösteriş bir arada: Razer Cynosa Chroma

Cynosa Chroma diğer gaming klavyelerinde yer verilen birçok detayın bu üründe de yer aldığını söyleyebiliriz. Önemli olan ise, var olanların üzerine ne gibi eklemelerin yapıldığı. Razer Cynosa Chroma için Sade görünümlü “Güçlü, ama aynı zamanda yumuşak ve sessiz bir canavar” tanımlaması yapabiliriz.

Haber 21-04-18 09:33

RAZER Ornata Chroma’ya yakından bakın

Razer’dan yine oyuncuları heyecanlandıracak bir ürün geldi. RAZER Ornata Chroma, oyunculara farklı bir his, farklı oyun deneyimleri sunuyor diyebiliriz. Firmanın patent başvurusunda bulunduğu “Mecha-Membrane” teknolojisi, mekanik klavye deneyimini daha yumuşak ve daha etkili bir kullanım seviyesine taşıyor.

Haber 07-04-18 15:03

Oyun profesyonelleri bu ürünü çok sevecek

Oyuncular için geliştirilen Razer BlackWidow Chroma V2 Tournament Edition, yüksek bir malzeme kalitesi ve çok başarılı bir işçilik ile hemen göze çarpıyor.

Haber 02-01-18 16:55

Razer yeni klavyesini piyasaya sürüyor

Bilgisayar ekipmanları konusunda lider firmalardan biri olan Razer, piyasada çok çeşitli ürün gamıyla hitap ettiği kitleyi daha da etkilemenin yollarını arıyor. Firma şimdi de Anlık Tetikleme Teknolojisi ile donanmış yeni ürünü BlackWidows Tournament Edition Chroma V2 ile geliyor.

Haber 04-08-17 11:36

Razer BlackWidow V2 : Dünyanın en iyi mekanik klavyesi

Yeni Razer BlackWidow V2 mekanik oyuncu klavye serisi, yeni tuş opsiyonu, manyetik bilek yaslama bölümü ve görünümündeki geliştirmelerle geldi.

Haber 27-01-17 09:52