Topluma Acik Saglik Kongresi Haberleri

Din-Bir-Sen Mardin Şubesi, olağan kongresini yaptı

ÖZERK Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Mardin Şubesi Olağan Kongresi yapıldı.  Öğretmenevinde düzenlenen olağan kongreye Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Ersan ile çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda din görevlisi katıldı. Kur'an- Kerim tilavetiyle başlayan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kongrede konuşan Ersan, sendikaların üyelerine ve topluma faydalı hizmetler üretme yeri olduğunu ifade etti.

Haber 2019-04-20 17:04:15

ABD'nin kararı 5 milyon Filistinlinin sağlığını riske attı

Doğu Kudüs'teki Hastaneler Şebekesi Genel Sekreteri Velid Nammur: (ABD'nin Doğu Kudüs'teki hastanelere yapacağı yardımı kesmesi) "Bu karar 5 milyon Filistinlinin sağlığını riske attı" "Filistin yönetimi, ABD Kongresi ve uluslararası topluma, ABD yönetiminin kararı nedeniyle ortaya çıkan bu kritik duruma uzun soluklu sürdürülebilir bir çözüm bulması için gerekli adımları atması çağrısı yapıyoruz"

Haber 2018-09-10 13:42:16

Gençlerdeki teknoloji bağımlılığına dikkat çekildi

İZMİR'de Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi tarafından Topluma Açık Sağlık Kongresi düzenlendi.

Haber 2018-05-03 14:50:13

1. Topluma Açık Sağlık Kongresi

DEÜ Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aras: - "Teknolojik cihazları yetişkinlerden iyi kullanan çocuklar için 'zeki' ifadesi kullanılıyor oysa bu, çocukların ihmal edildiğini gösteriyor. Bilgisayar, cep telefonları bebek bakıcısı gibi görülüyor"

Haber 2018-05-03 14:04:18

Diğer Haber Etiketleri

Gençlerdeki teknoloji bağımlılığına dikkat çekildi

 İZMİR'de Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi tarafından Topluma Açık Sağlık Kongresi düzenlendi.

Haber 03-05-18 13:49

7. Uluslararası Cerebral Palsy ve Gelişimsel Bozukluklar Kongresi

TSÇV Başkanı Prof. Dr. Akman: - "Bebek bir riskle doğdu ve CP tanısı aldıysa, erken fizik tedavi, gelişimsel değerlendirme, gelişimin desteklenmesi, özel eğitim imkanlarıyla bu çocukların potansiyelleri de üst düzeye çıkartılabilir. CP'li bireyleri toplumla kaynaştırmayı amaçlıyoruz" - TSÇV Genel Direktörü Evgin: - "Türkiye'de CP konusunda farkındalık çok düşük. Amacımız CP'yi topluma tanıtmak ve herkes tarafından bu konunun sahiplenilmesi gerektiğini sağlamak" - Sen De Gel Derneği Kurucu Üyesi Betil: - "Gençleri ve kadını dışladığımız bir toplumda 20. büyük ekonominin sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum"

Haber 23-02-18 14:29