Varicose Vein Surgery Haberleri

Konya'da yapılan parmak nakli literatüre girdi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesindeki ameliyatla, 19 yaşındaki gencin yüzük parmağı, iş kazası sonucu kopan baş parmağının yerine dikildi - Operasyonu gerçekleştiren öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bilsev İnce: - "Nakli başarıyla gerçekleştirdik, gayet iyi, fonksiyon görüyor. Hastamız, işine gücüne döndü. Yazı yazmak da dahil bütün ince becerilerini yapabilecek durumda" - "Göreceli olarak daha az kullanılan dördüncü parmak olan yüzük parmaktan nakil yaptık, başarılı oldu. Bu da Journal of Hand Surgery American Volume'de (Amerikan El Cerrahisi Dergisi) basıldı"

Yurthaber 2021-09-15 11:35:05

Yeşilırmak: “Comfort Zone Surgery, estetikte global bir markamız oldu”

Türkiye’nin yanısıra dünya genelinde 6 ayrı ülkede estetik merkezleri bulunan firmasının kurucusu Engin Yeşilırmak, Comfort Zone Surgery olarak global bir marka haline geldiklerini söyledi.Ulusal ve uluslararası sertifikalı bir kurum olan Comfort Zone Surgery’in yerli ve yabancılar için tercih edilen önemli bir marka olduğunu vurgulayan Yeşilırmak, “Sağladığımız müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti sayesinde estetik üzerinde uluslararası çapta saygın bir kurum olduk” dedi.Sağlık Turizminin ülke ekonomisine katma değeri çok yüksek bir ürün olduğunu ve dünya çapında önem arzettiğine dikkat çeken Yeşilırmak, “Ülkemize de bu nedenle gelenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Yurthaber 2020-12-10 10:19:05

Comfort Zone Surgery kurucusu Yeşilırmak: “Estetik merkezlerimiz 6 ülkede faaliyet gösteriyor’’

Türkiye’nin yanısıra 6 ülkede estetik merkezleri bulunan Comfort Zone Surgery firmasının kurucu Engin Yeşilırmak, VİP hizmetlerle sağlık turizmine üst düzey katkı sağladıklarını söyledi.Dünya genelinde sağlık turizminin hızla yaygınlaştığını, Türkiye’nin de bu pastadan ciddi pay alabilecek kaliteli hizmet altyapısına sahip olduğunu dile getiren Yeşilırmak, ‘’Misafirlerimizin isteklerini yerine getirebilmek için İngiltere, Fransa, İsveç, Norveç, Dubai ve Amerika’nın seçkin estetik merkezleriyle anlaşmalı olarak, bu ülkelerdeki merkezlerden hizmet almalarına olanak sağlıyoruz.

Yurthaber 2020-11-30 15:27:33

Code Vein demo konsollara çıktı

Gamescom 2019’da deneme şansına eriştiğimiz ve beklenen Bandai Namco isimlerinden Code Vein demo konsollara çıktı.

Trend 2019-09-03 21:28:44

20 yabancı doktora ’Ameliyatsız Bel ve Boyun Fıtığı Tedavisi’ eğitimi verildi

Medicana International İstanbul Hastanesi, First International Fund For Support of Minimal-invasive Spine Surgery işbirliği ve Beyin Cerrahisi Uzmanı Op.

Haber 03-04-18 11:25

20 Yabancı Doktora ’ameliyatsız Bel Ve Boyun Fıtığı Tedavisi’ Eğitimi Verildi

Medicana International İstanbul Hastanesi, First International Fund For Support of Minimal-invasive Spine Surgery işbirliği ve...

Yurthaber 03-04-18 11:18

25. İzmir Avrupa Caz Festivali

İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu iş birliği ile yapılan konserde caz severler, VEIN Trio ile Aarhus Jazz Orchestra'yı dinledi

Haber 16-03-18 14:08

Türk Cerrahın Tekniği Tıp Literatürüne Girdi

TÜRK bilim insanlarının bulduğu bir cerrahi teknik, bilimsel dergi Surgery Innovation’da yayınlanarak dünya tıp literatürüne girdi. Endokrin cerrahisi uzmanı Prof.

Yurthaber 07-02-17 15:23

Sanko Üniversitesi’nde “yüz Estetiği” Konusunu Anlatıldı

Florida/USA, Plastic Surgery Institute&Spa’dan Dr. Adil Ceydeli, yaşlanmanın önünde sonunda herkesin başına gelecek kaçınılmaz bir...

Yurthaber 29-05-16 14:56

Plexr Yöntemi İle Kırışıklıklarınızdan Kurtulmak Mümkün

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Orhan Murat Özdemir, Plexr Soft Surgery yöntemi sayesinde...

Yurthaber 04-04-15 10:30

Kayseri’de 3 Dakikada Varis Ameliyatı Yapıldı

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Türkiye’de ve dünyada yeni uygulanmaya başlanan ‘vein sealing’ yöntemiyle 3...

Yurthaber 18-11-14 16:23

Meme büyütme, intihar etme riskini artırıyor

Amerikalı araştırmacılar, meme büyütme ameliyatı olan kadınlarda intihar etme olasılığının diğer kadınlara nazaran 3 kat fazla olduğunu öne sürdü. Sonuçları, "Annals of Plastic Surgery" dergisinde yayımlanan araştırma, meme büyütme ameliyatı olan kadınların daha yüksek intihar riski taşıdığını gösteren diğer araştırmaları destekliyor.

Haber 10-08-07 00:12

Türk profesörün büyük başarısı

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmettin Pamir, ABD'de 68 yıl önce kurulan ve sadece 100 üyesi bulunan "Amerikan Beyin Cerrahisi Akademisi" (The American Academy Of Neurological Surgery) üyeliğine seçildi. Prof. Dr. Pamir, Prof. Dr. Gazi Yaşargil'den sonra akademiye seçilen ikinci Türk bilim adamı oldu.

Haber 19-12-06 01:10