Abd Amerika Birleşik Devletleri Haberleri

Son dakika: Ürdün'de ABD üssüne saldırı! 3 ABD askeri öldü, çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi: Ürdün-Suriye sınırında bir ABD karakoluna yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğü ve 34 askerin yaralandığı belirtildi. Saldırının 'İran destekli radikal militan gruplar' tarafından yapıldığını açıklayan ABD Başkanı Joe Biden "Hiç şüpheniz olmasın tüm sorumlulardan bizim seçtiğimiz bir zamanda ve şekilde hesap soracağız" ifadelerini kullandı.

Haber 28-01-2024 19:48

ABD'nin Iowa eyaletinde liseye silahlı saldırı! 1 ölü 3 yaralı

ABD'nin Iowa eyaletinde bir okula düzenlenen silahı saldırıda, zanlı ölü ele geçirilirken, 3 kişinin yaralandığı açıklandı. Dallas İlçe Şerifi Adam Infante, saldırı ders saatinden önce gerçekleştiği için okulda az sayıda öğrenci ve öğretmen bulunduğu bilgisini paylaştı.

Haber 04-01-2024 23:01

Son dakika: ABD’de üniversitede silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: ABD'nin Nevada eyaletindeki bir üniversitenin kampüsünde insanları hedef alan silahlı saldırganın polis tarafından etkisiz hale getirildiği açıklandı. Nevada polisi ölü ve yaralılar olduğunu bildirdi.

Haber 07-12-2023 00:00

ABD'de katliam yapan silahlı saldırgan yakalanamadı! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Biden'dan Kongre'ye çağrı

ABD'nin Maine eyaletinde 18 kişiyi öldüren 13 kişiyi de yaralayan silahlı saldırgan yakalanamadı. Bölgede polis alarma geçerken, Maine eyaletinin iki ilçesi Androscoggin ve Sagadahoc de sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Saldırganın ise lisanslı bir ateşli silah eğitmeni olduğu ortaya çıktı. Diğer yandan ABD Başkanı Joe Biden, silahlı saldırıların ardından Cumhuriyetçilere saldırı silahlarını yasaklayan tasarıyı Kongre'den geçirmeleri yönündeki talebini yineledi.

Haber 26-10-2023 22:46

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'den İsrail-Filistin uyarısı: Ateşe benzin dökmeyin

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken ABD'den dikkat çeken bir çıkış geldi. İsrail'e "sivillere zarar vermemek için her türlü önlemi alması" çağrısında bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bölgedeki çatışmanın yayılmasını engellemeye kararlı olduklarını belirtti. Blinken "Daha geniş çaplı çatışma bölgedeki ve hatta dünyanın dört bir yanındaki insanlar için de yıkıcı olacaktır. Ateşe benzin dökmeyin." ifadelerini kullandı.

Haber 24-10-2023 22:34

Eski ABD Başkanı Donald Trump yeniden hakim karşısında! Sizler için gözaltına alınıyorum

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2020 başkanlık seçimi sonuçlarını kendi lehine değiştirme girişimi iddiasıyla yürütülen "6 Ocak Kongre baskını" soruşturmaları kapsamında Washington DC'deki federal mahkemede hakim karşısına çıktı. Gözaltı uygulaması gereği parmak izi alınan Trump, dava sırasında kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Trump mahkeme öncesinde yaptığı paylaşımda ise "Bu büyük bir onur çünkü sizler için gözaltına alınıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 03-08-2023 23:48

ABD'de ithalat ve ihracat fiyat endeksleri mayısta azaldı

ABD'de ithalat fiyat endeksi mayısta aylık bazda yüzde 0,6 ve ihracat fiyat endeksi yüzde 1,9 azaldı.

Finans 15-06-2023 19:05

Son dakika: Dünyanın merakla beklediği gelişme! Fed faiz kararını açıkladı

Son dakika haberi: Tüm dünya nefesini tutmuş Fed'in açıklayacağı faiz kararını bekliyordu. Piyasaların odaklandığı gelişme yaşandı. ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Buna göre; Fed politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak 16 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 4,75-5 aralığına yükseltti. Fed bir önceki kararında ise politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 4,50-4,75 aralığına yükseltmişti. İşte son dakika fed faiz kararı haberinin detayları...

Finans 22-03-2023 21:00

Suriye'de 10 yıl önce 41 sivili katletmişti! ABD'den o isme yaptırım: Esad rejiminden hesap sormak için...

Amerika Birleşik Devletleri, Suriye’nin başkenti Şam’da 16 Nisan 2013’te 41 silahsız sivili infaz eden Esad rejiminin askeri istihbarat görevlisi Amjad Yousef ve ailesine ülkeye giriş yasağı getirdi. Kararı duyuran ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "Esad rejiminden hesap sormak için hayatlarını riske atmaya devam eden cesur Suriyelilere desteğimiz sarsılmayacak" dedi.

Haber 06-03-2023 20:02

ABD Başkanı Joe Biden'ın doktoru açıkladı: Biyopsiyle alınan lezyonun kanserli hücre olduğu tespit edildi

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın göğsünde oluşan bir lezyon için 16 Şubat'ta yapılan biyopsinin sonucuyla ilgili doktor raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Biden'ın doktoru Kevin O'Connor, Başkan'ın geçen ay göğsünden biyopsiyle alınan lezyonun kanserli hücre olduğunu ancak tedavi gerektirmediğini duyurdu.

Haber 04-03-2023 00:43

ABD peş peşe tanımlanamayan cisim düşürmüştü! UFO iddialarına Beyaz Saray'dan açıklama: Biden imha ve tespit için ekip görevlendirdi

ABD'de Çin casus balonunun ardından son günlerde tanımlanamayan cisimler ardı ardına tespit edilmiş ve vurularak düşürülmüştü. Dünyanın konuştuğu olayın ardından Beyaz Saray'dan yeni bir açıklama daha geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Amerikan halkının bu nesnelerle ilgili olarak uzaylılar için endişelenmesine gerek yok." dedi. Kirby, Biden'ın tanımlanamayan hava nesnelerinin tespiti ve imhası için bir ekip görevlendirdiğini de duyurdu.

Haber 14-02-2023 01:02

Donald Trump, 2024 seçim çalışmalarına başladı: Şimdi daha kızgınım, daha fazla kararlıyım

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2024'te yapılacak başkanlık seçimleri için kampanyaya başladı. "Şimdi daha kızgınım ve her zamankinden daha fazla kararlıyım" diyen Trumo anketlerin kendisinden yana olduğunu söyledi. Kampanyasının ilk konuşmasını yapan Donald Trump yasa dışı göçü de eleştirerek "Gençlerimizin beyinlerini yıkamaya çalışan solcu radikal ırkçıları ve sapıkları durduracağız" dedi.

Haber 31-01-2023 00:38

ABD'nin M1 Abrams ve Almanya'nın Leopard 2A6 tankları Ukrayna yolunda! Kritik kararı Biden açıklayacak

Rusya ile Ukrayna savaşı özellikle Donbas bölgesinde tüm şiddetiyle sürüyor. Zelenskiy'in daha fazla silah ve tank istemesinin ardından müttefik ülkelerden peş peşe destek açıklamaları gelmeye başladı. NATO üyesi Polonya'nın tank gönderme kararının ardından, ABD de Ukrayna'ya bir tabur M1 Abrams tankı göndereceğini açıkladı. Başkan Biden'ın kararı bu hafta açıklayacağı duyuruldu. Diğer yandan ise Spiegel dergisi de Almanya'nın bir bölük Leopard 2A6 tankı göndermeye hazırlandığını yazdı.

Haber 25-01-2023 00:53

ABD'de Temsilciler Meclisi krizi büyüyor! Başkan yine seçilemedi, yasama donmuş durumda

ABD'de Temsilciler Meclisi başkanlık seçimi krizi büyüyor. Yapılan 9. ve 10. oylamalarda da meclis başkanı seçilemedi. Temsilciler Meclisi başkanının seçilememesi nedeniyle üyeler yemin edemediği için Kongrenin bir kanadı hala faaliyete başlayamadı. ABD'de yasama, yürütme ve yargı olmak üzere üç ana organdan oluşan federal devletin yasama organı durma noktasına gelirken, milletvekillerinin acil bir durumda yasama faaliyetleri yerine getiremeyeceği ve bu durumun ülke için iyi olmadığı belirtildi.

Haber 06-01-2023 02:26

Nesilde bir kez görülebilecek şiddette uyarısı yapılmıştı! ABD'de dondurucu soğuk nedeniyle 17 kişi öldü

ABD’de etkili olan dondurucu kar fırtınası hayatı durma noktasına getirdi. Uzmanlar tarafından "nesilde bir kez görülebilecek" şiddette bir soğuk olarak nitelendirilen hava şartları nedeniyle ülkede 1,7 milyondan fazla ev ve iş yeri elektriksiz kaldı. Hava şartlarına bağlı kazalarda ise hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi. Noel tatilinde ise hava şartları nedeniyle 8 binden fazla uçuş da iptal edildi.

Haber 24-12-2022 21:39

Almanya ile ABD, F-35 savaş uçağı satışı için anlaşma yaptı! 2028'de görevde olacaklar

Almanya, ABD'den F-35 tipi savaş uçağı alımı için sözleşme imzaladı. Kararı duyuran Almanya Savunma Bakanı Christine Lambrecht, Federal Meclisin bütçe komisyonunda Alman ordusu için 13 milyar avroluk bütçeye onay verdiğini belirtti. Alman Hava Kuvvetleri Komutanı Gerhartz ise F-35’lerin dünyanın en modern savaş uçakları olduğunu belirterek, "Birçok NATO ortağımız aldı. Diğerleri de takip edecek. Bu, ittifakta gerekli olan işbirliğine olanak sağlayacak.” dedi.

Haber 15-12-2022 00:39

Erdem Baş'ın ardından oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınıyor: Çok özleyeceğimi biliyorum

Ünlü oyuncular Erdem Baş ve Meltem Cumbul geçtiğimiz aylarda Türkiye'den ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaya başlamıştı. Türkiye'de dizide rol alan oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınma kararı aldı. Bu kararı vermenin kolay olmadığını belirten Hadivent, "Memleketimi seviyorum. Çok özleyeceğimi biliyorum. Ülkeyi tamamen terk etmem söz konusu değil, en kısa zamanda dönebilmek umuduyla gidiyorum" dedi.

Magazin 03-10-2022 23:32

Ian Kasırgası, ABD'yi böyle vurdu! Florida’daki yıkımın görüntüleri ortaya çıktı

ABD Başkanı Biden'ın "Florida tarihindeki en ölümcül fırtına olabilir" dediği Ian Kasırgası'nın ardından bölgede meydana gelen tahribat gün yüzüne çıktı. Yetkililer, şu ana kadar en az 13 kişinin hayatını kaybettiğini doğrularken, can kaybının artması bekleniyor. Bölgede 1,9 milyon hane elektriksiz kalırken, çok sayıda yol, köprü ve binada ağır hasar oluştu. Florida Acil Durum Yönetimi, bölgede yürütülen çalışmalar sırasında şimdiye kadar en az 500 kişinin kurtarıldığı bildirdi.

Haber 30-09-2022 00:34

Joe Biden yine gündem oldu! Ölen kişiyi salonda aradı... Nerede, burada mı?

Seçildiği günden bu yana birçok gafa imza atan ve bazı davranışlarıyla dünya gündeminde haber olan ABD Başkanı Joe Biden, bir kez daha sosyal medyanın diline düştü. Yaptığı bir konuşma sırasında, ağustos ayında hayatını kaybeden bir senatörün salonda olup olmadığını soran Biden'ın bu hatası dünya basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu.

Haber 29-09-2022 10:15

ABD'de filmlere konu olacak olay! Masum olduğu 22 yıl sonra ortaya çıktı... Her şey podcast sayesinde oldu

ABD'nin Baltimore şehrinde 1999 yılında yaşanan olayda Adnan Syed (40) o dönem sevgilisi olduğu Hae Min Lee'yi (17) boğarak öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapse mahkum edilmişti. Olayın gerçekleştiği yıl 17 yaşında olan Syed masum olduğunu söylese de mahkeme dinlemedi. Ancak Syed'in haklılığı yıllar sonra ortaya çıktı ve serbest bırakıldı.

Haber 16-09-2022 07:35

Son anda çakılmış! ABD savaş gemisine iniş yaptığı sırada düşen askeri uçağın görüntüleri ortaya çıktı

Avustralya’nın Queensland eyaleti açıklarında 2017’de askeri uçağın savaş gemisine iniş yaptığı sırada düştüğü kazaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 3 ABD askerinin öldüğü kazanın görüntülerinde, savaş uçağının motorunun güverteye çarptıktan sonra gemiye çarptığı ve personelin korkuyla kaçtığı anlar dikkat çekiyor.

Haber 05-07-2022 00:25

ABD istihbaratı: 'Putin hala Ukrayna'nın büyük bölümünü istiyor'

ABD istihbaratına göre, Rusya'nın işgali bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

Haber 30-06-2022 09:31

SON DAKİKA | Reyhanlı saldırısıyla ilgili yeni gelişme! Memet Gezer, ABD'den Türkiye'ye getirildi

Son Dakika: Hatay'da onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği iddia edilen Memet Gezer, ABD'den Türkiye'ye getirildi. BD’li görevliler refakatinde Türkiye'ye getirilen şahıs, sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü görevlilerince İstanbul Havalimanı'ndan teslim alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 30-06-2022 08:58

ABD’de kürtaj kararının ardından talep arttı, ertesi gün haplarının satışına kısıtlama getirildi

ABD’de Yüksek Mahkeme’nin kürtajı federal bir hak olmaktan çıkartan kararının ardından ertesi gün haplarına talep büyük bir miktarda arttı. Satıcılar önlem olarak müşteri başına satış kısıtlaması getirdi. Ertesi gün hapları ABD'de yasal olsa da gelecekte bunların da yasaklanacağından endişelenenler var. Kürtaj haplarında da benzer bir talep patlaması yaşanıyor.

Haber 30-06-2022 02:40

ABD'li senatör Graham'dan Türkiye’ye F-16 satışına destek

ABD'li senatör Lindsey Graham, ABD'nin Türkiye’ye F-16 satışına destek verdi. Senatör Graham, "Biden yönetiminin önemli NATO müttefikimiz Türkiye’ye F-16 satışına destek verme kararını destekliyorum." ifadesini kullandı.

Haber 30-06-2022 01:24

ABD'den F-35 savaş uçağı istediler! Resmi mektup sunuldu

Yunanistan, Başbakan Kiryakos Miçotakis’in açıkladığı 20 adedi kesin, 20 adedi ise şartlı olmak üzere toplam 40 adet F-35 savaş uçağının satın alınmasına ilişkin talep mektubunu ABD makamlarına gönderdi. İşte haberin detayları...

Haber 29-06-2022 23:01

ABD'li şarkıcı R. Kelly'ye 30 yıl hapis ve 100 bin dolar para cezası

ABD'de şantaj ve seks ticaretinden hüküm giyen R. Kelly'ye 30 yıl hapis cezası verildi. Amerikalı şarkıcı R. Kelly'nin kurbanları, geçen yıl görülen ve beş haftadan uzun süren davada New York'taki mahkeme salonunda, uğradıkları taciz ve kötü muamele ile ilgili tanıklıklarını anlatmıştı. R. Kelly geçen yıl suçlu bulunsa da cezası bugün ilan edildi.

Haber 29-06-2022 22:33

“Tahran-Washington Görüşmeleri Ciddiyetle Sürüyor”

İran Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği’nin moderatörlüğünde Washington ile Tahran arasında dolaylı olarak yürütülen müzakerelerin sona erdiği iddialarını reddetti. Açıklamada, müzakerelerin Katar’da “ciddiyetle” sürdüğüne vurgu yapıldı

Haber 29-06-2022 21:51

ABD: Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonunu destekliyoruz

ABD Savunma Bakanlığı Müsteşarı Celeste Wallender, Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonunu desteklediklerini, bunun NATO'nun ve dolayısıyla ABD'nin güvenliğine katkı sağlayacağını açıkladı.

Haber 29-06-2022 19:21

Ünlü WWE sunucusu Kayla Braxton'dan kürtaj tepkisi! Babamın kim olduğunu bilmiyoruz

Son dakika haberleri: Amerika Birleşik Devletleri Anayasa Mahkemesi’nin, 1973 yılında Roe v. Wade davasındaki aldığı karar sonrasında yürürlüğe giren federal kürtaj hakkı kararını bozduğunu açıklamasının ardından ülke genelinde milyonlarca kişi sokaklara dökülmüş ve protestolar uzun süre devam etmişti. WWE Amerikan Güreşi sunucu Kayla Braxton da bu karara sert tepki gösteren isimler arasında yer aldı ve yaşadıklarını paylaştı.

Spor 29-06-2022 19:12

Maymun çiçeği: ABD'de virüse maruz kaldığını düşünen herkese aşı

Beyaz Saray, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) maymun çiçeği salgınını durdurmak için eyaletlere on binlerce maymun çiçeği aşısı göndermeye başladı.

Haber 29-06-2022 11:39

Ordulu itfaiye eri ABD'de gündem oldu! Sosyal medya bu görüntüyü konuştu: Meyve veren ağaç taşlanır

Hayat pahalılığını çözmek için faizi artıran ve tepki toplayan ABD Merkez Bankası’nın enflasyonu kontrol altına almak için uyguladığı sistem Ordu’da 2001 yılında bir itfaiye erinin tatbikat sorasında yanlışlıkla çıkarttığı yangına benzetildi. Görüntülere konu olan itfaiye eri Münir Üçgül, ''Seviniyorum, demek ki meyve veren ağaç taşlanır. Evet, bir yanlışlık, bir kaza oldu ama epey de ses getirdi. yabancı bir ülkede bu görüntülerin kullanılması önemli'' diyerek başından geçen olayı anlattı.

Haber 29-06-2022 11:28

Trump soruşturması: İfade veren eski Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın Kongre baskınına giden taraftarların silahlı olduğunu bildiğini söyledi

6 Ocak 2021'deki Kongre Baskını sırasında yaşananlara ilişkin ifade veren eski bir Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın, destekçilerini Kongre'ye yönlendirirken üzerlerinde silah taşıdıklarını bildiğini söyledi. Donald Trump'ın "Onlar bana zarar vermek için burada değll" dediği aktarılıyor.

Haber 29-06-2022 02:41

ABD'de gökyüzünde gizemli ışıklar görüldü! San Diego'daki UFO iddiası sosyal medyada gündem oldu

ABD'nin San Diego bölgesinde gökyüzünde aniden beliren gizemli ışıklar gündeme oturdu. Çok sayıda kişi tarafından görülen ışıklar UFO iddialarına yol açtı. Pasifik Okyanusu üzerinde beliren cisimlerin ne olduğuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ABD basınında da haber oldu.

Haber 29-06-2022 01:47

ABD'de seks ticareti davasında suçlu bulunan Maxwell için karar verildi

ABD'de seks ticareti davasında suçlu bulunan Ghislaine Maxwell, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Maxwell'in, kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'e yardım etmekle suçlandığı biliniyor.

Haber 29-06-2022 01:33

Epstein’ın Eski Kız Arkadaşı 20 Yıl Hapse Mahkum Oldu

2019 yılında New York’ta cezaevinde intihar eden Jeffrey Epstein’in eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, federal mahkemede yapılan son karar duruşmasında 20 yıl hapse mahkum edildi

Haber 28-06-2022 22:55

ABD’den Rusya’ya Yeni Yaptırımlar

ABD, Ukrayna'yı işgalinin ardından G7 ülkelerinin açıkladığı taahhütler doğrultusunda Rusya üzerindeki baskıyı arttırdı. ABD Maliye Bakanlığı, 100'den fazla hedefe yeni yaptırım uygulamalarını açıkladı ve yeni Rus altınlarının ithalatını yasakladı

Haber 28-06-2022 21:31

Aracında öldürülmüş halde bulunan kadın çektiği son fotoğrafla kendi cinayetini çözmüş olabilir

ABD'de teslimat sürücüsü olarak çalışan Pamela Rae Martinez adındaki bir kadın, aracında vurularak öldürülmüş halde bulundu. Kadının olaydan hemen önce çektiği bir fotoğraf cinayetin aydınlatılmasında büyük bir önem taşıyor. Kadının çektiği fotoğrafta, aracının yanındaki bir minibüsün içinde bulunan bir adam yer alıyordu. Fotoğraftaki adam şimdi ikinci dereceden cinayetle suçlanıyor. Martinez'in kızı ise annesinin ne olacağını bildiği ve kanıt olarak bu fotoğrafı çektiğine inandığını söyledi.

Haber 28-06-2022 21:12

Ghislaine Maxwell'in Jeffrey Epstein'e cinsel istismar için aracılık yapmaktan en az 30 yıl hapsi isteniyor

Finansçı Jeffrey Epstein'e cinsel istismar için 10 yıl boyunca aracılık yapmaktan suçlu bulunan Ghislaine Maxwell'in cezası bugün New York, Manhattan'da yapılacak duruşmada netleşecek. Federal savcılar, 61 yaşındaki Maxwell'in en az 30 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istiyor.

Haber 28-06-2022 19:08

ABD Anayasa Mahkemesi’nden Tartışmalı Laiklik Kararları

Muhafazakarların çoğunlukta olduğu ABD Anayasa Mahkemesi, aldığı bir dizi yeni kararla, devlet yetkililerinin herhangi bir inancı teşvik etmesini önlemeyi amaçlayan hukuki gelenekleri bozdu. Kararlar, din ve devlet işlerinin ayrılmana aykırı olarak yorumlanıyor

Haber 28-06-2022 18:50

Rusya'dan ABD'ye yönelik kritik adım! Hedefte Biden'ın ailesi var

Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, aralarında ABD Devlet Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden ve kızı Ashley Biden’ın da bulunduğu 25 ABD vatandaşının kara listeye alındığı bildirildi.

Haber 28-06-2022 13:01

Kamyonda 46 göçmen ölü bulundu

ABD'nin Teksas eyaletinde terk edilmiş bir kamyonun içinde 46 kaçak göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 28-06-2022 09:29

TIR Kasasında 46 Ölü Göçmen Bulundu

ABD’nin Meksika sınırı yakınındaki Teksas eyaletinin San Antonio kentinde bir TIR kasasında 46 ölü göçmenin cesedi bulundu.San Antonio itfaiyesi, şehrin güneyinde demiryolu raylarının yakınında terkedilmiş haldeki TIR’da “ceset yığınları” bulduklarını açıkladı

Haber 28-06-2022 09:23

Kürtaj Kararı California'da da Protesto Edildi

Los Angeles’ta Cuma günü belediye binası önünde başlayan gösteriler, hafta sonu devam etti. Yüzlerce gösterici dövizler ve sloganlar eşliğinde Anayasa Mahkemesi’nin kararına tepki gösterdi. Barışçı başlayan protesto gösterileri, zaman zaman şiddet eylemlerine sahne oldu

Haber 28-06-2022 07:43

ABD'de korkunç kaza! Kamyona çarpan yolcu treni raydan çıktı: En az 3 ölü, çok sayıda yaralı var

ABD'nin Missouri eyaletinde, içerisinde 243 yolcunun bulunduğu tren, kamyonla çarpışarak raydan çıktı. Korkunç kazaya ilişkin yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

Haber 28-06-2022 07:01

ABD'de dehşete düşüren olay! Terk edilmiş kamyonun kasasında 42 kişi ölü bulundu

ABD'nin Texas eyaletinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Şehir dışında terk edilmiş olarak bulunan bir kamyonun kasasında 42 ölü bulundu. Tüyler ürperten olaya ilişkin çalışmalar sürerken, ölenlerin düzensiz göçmen oldukları düşünülüyor.

Haber 28-06-2022 06:32

Texas'ta terk edilmiş bir kamyonun kasasında en az 40 kişi ölü bulundu

ABD'nin Texas eyaletinde dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Şehir dışında terk edilmiş olarak bulunan bir kamyonun kasasında en az 40 kişi ölü bulundu. Tüyler ürperten olaya ilişkin çalışmalar sürerken, ölenlerin düzensiz göçmen oldukları düşünülüyor.

Haber 28-06-2022 05:13

ABD'li Basketbolcu Griner Rus Mahkemesinde

ABD basketbol yıldızı Brittney Griner'ın Moskova havaalanında esrar bulundurmaktan tutuklanmasından yaklaşık dört ay sonra, ilk duruşmasının 1 Temmuz’da yapılacağı açıklandı

Haber 27-06-2022 20:31

ABD’de Çok Sayıda Uçuş İptal Edildi

Amerika’da havayolları yeni haftanın ilk gününün ilk saatlerinde yüzlerce uçuşu iptal etmek zorunda kaldı. Yaz sezonunda, talebin salgın öncesi rakamlara dönmesi ve çalışan sayısının az olması iptallere neden olarak gösteriliyor

Haber 27-06-2022 19:10