Abdulmetin Balkanlioglu Haberleri

DPÜ öğrencilerinden sanat alanında bir başarı daha

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı öğrencilerinin eserleri Uluslararası Engravist Baskıresim Bienaline seçildi.Uluslararası Sanal Engravist Baskıresim Bienalinde sergilenen eserler arasında Güzel Sanatlar Fakültesinin Resim Bölümü mezunlarından Ekrem Özgün’ün ’Kütahya’da Tarihi Bir Konak’ isimli linol baskı çalışması Grey salonunda, Lisansüstü Eğitim Enstitümüzde Sanat ve Tasarım yüksek lisans öğrencisi Abdulmetin Siyam’ın ’Germiyan Sokağı’ isimli linol baskı çalışması ise Brown salonunda yer alarak Kütahya Dumlupınar adını uluslararası alanda bir kez daha temsil etti.

Yurthaber 2020-06-22 12:06:11

Milli futbolcu Cengiz Ünder’in kurban bağışı Roma'da dağıtıldı

Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Abdulmetin Yalçın: - "Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, 100 adet kurban bağışladı Diyanet Vakfına. Onun hisselerinden bir kısmını İtalya’daki mülteci kardeşlerimize ulaştırmaya çalışıyoruz"

Haber 2019-08-12 16:24:13

Okul çıkışında köpeklerin saldırdığı çocuk yaralandı

BURSA'da, Abdulmetin Fidan (12), okul çıkışında evine giderken 3 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Haber 2018-10-18 14:48:25

DHA YURT BÜLTENİ 7

1)OKUL ÇIKIŞINDA KÖPEKLERİN SALDIRDIĞI ÇOCUK YARALANDI BURSA'da, 12 yaşındaki Abdulmetin Fidan, okul çıkışında evine giderken 3 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Haber 2018-10-18 12:25:34

Okul çıkışında köpeklerin saldırdığı çocuk yaralandı

BURSA'da, Abdulmetin Fidan (12), okul çıkışında evine giderken 3 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Haber 18-10-18 12:07

Abdulmetin Balkanlıoğlu'nun vefatı

Balkanlıoğlu hakkında, “Zehirlendiği için Adli Tıp'a götürüldü, otopsi raporunda zehir tespit edilmiş" şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi

Haber 02-07-18 20:24

Abdulmetin Balkanlıoğlu anıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İsmailağa camiasının önde gelen isimlerinden Abdulmetin Balkanlıoğlu için anma programı düzenlendi - Balkanlıoğlu'nun kardeşi Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu: - "Ağabeyim İsmailağa cemaatini tanıdıktan sonra hayran olmaya başladı. Ağabeyim ve ben hukuk fakültesindeyken, ağabeyim ani bir kararla okulu bıraktı. İçimden hayret ettim. Ağabeyimi ikna edemedik. Zaman geçince ağabeyimin ne kadar haklı olduğunu öğrendim. Bu kadar dua, bu kadar sevgi, cemaat para ile elde edilemez"

Haber 29-06-18 22:59

Abdulmetin Balkanlıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Abdulmetin Balkanlıoğlu için Fatih Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi

Haber 21-06-18 18:48

Abdulmetin Balkanlıoğlu'nun vefatı

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İsmailağa camiasının önde gelen isimlerinden Abdulmetin Balkanlıoğlu'nun cenazesi, kardeşi Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

Haber 20-06-18 21:57

Abdulmetin Balkanlıoğlu'nun vefatı

İsmailağa camiasının önde gelen isimlerinden Balkanlıoğlu'nun cenazesi, yarın İstanbul'da defnedilecek

Haber 20-06-18 19:06

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Acı Günü

Sakarya Valisi İfan Balkanlıoğlu’nun ağabeyi Abdulmetin Balkanlıoğlu hoca geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını...

Yurthaber 20-06-18 18:08

Bayburt OSB’de yatırım yapacak olan vinç firması temsilcileri Vali Pehlivan’ı ziyaret etti

Kayra Vinç firması temsilcileri Azim Yıldız, Abdulhalim Yıldız, Abdulmetin Yıldız ile Adnan Gülsüm Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.Yatırım teşvikleri konusunda OSB Müdürü Mete Emir’den bilgi alan firma yetkilileri, daha sonra Vali Pehlivan tarafından kabul edildi.

Haber 01-04-18 17:00

Bayburt Osb’de Yatırım Yapacak Olan Vinç Firması Temsilcileri Vali Pehlivan’ı Ziyaret Etti

Kayra Vinç firması temsilcileri Azim Yıldız, Abdulhalim Yıldız, Abdulmetin Yıldız ile Adnan Gülsüm Vali Ali...

Yurthaber 01-04-18 16:54

OSB’de yatırım yapacak firma temsilcileri Vali Pehlivan’ı ziyaret etti

Kayra Vinç firması temsilcileri Azim Yıldız, Abdulhalim Yıldız, Abdulmetin Yıldız ile Adnan Gülsüm Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.Yatırım teşvikleri konusunda OSB Müdürü Mete Emir’den bilgi alan firma yetkilileri, daha sonra Vali Pehlivan tarafından kabul edildi.

Haber 29-03-18 11:37

Osb’de Yatırım Yapacak Firma Temsilcileri Vali Pehlivan’ı Ziyaret Etti

Kayra Vinç firması temsilcileri Azim Yıldız, Abdulhalim Yıldız, Abdulmetin Yıldız ile Adnan Gülsüm Vali Ali...

Yurthaber 29-03-18 11:30

Abdulmetin Balkanlıoğlu Hoca, Brüksel’de gözaltına alındı

Cuma namazı kıldırmak için Belçika’nın başkenti Brüksel’e eşi ile birlikte giden Abdulmetin Balkanlıoğlu Hoca, uçaktan indikten sonra havaalanında gözaltına alındı.Türkiye’nin ‘Zeytindalı Harekatı’na ilk günden itibaren destek veren, sohbetlerinde sürekli Türk güvenlik kuvvetlerinin yanında yer alan açıklamalar yapan Abdulmetin Balkanlıoğlu, cuma namazı kıldırmak ve Avrupa’da bir dizi sohbet vermek için gittiği Brüksel’de eşi ile birlikte gözaltına alındı.

Haber 17-03-18 11:46

İsmailağa'nın kritik ismine gözaltı

Bir dizi konferans için Belçika’ya giden İsmailağa Cemaati üyesi Abdulmetin Balkanlıoğlu, Brüksel Havaalanı’nda gözaltına alındı. Balkanlıoğlu bir konuşmasında kadınlara hitaben " Aç kızım gelen öpsün, giden yalasın" sözleriyle gündeme gelmişti.

Haber 17-03-18 10:48

Aksaray'da Hastaneye Acil Servis Hostesi

Aksaray Devlet Hastanesi Abdulmetin Ekecik Acil Servisi’nde 10 kişilik hosteslik ve karşılama ekibi oluşturuldu. Acil...

Yurthaber 14-06-12 15:36