Galatasaray Adası Haberleri

Beşiktaş Kaymakamlığından Galatasaray Adası'na silahla ateş edilmesine ilişkin açıklama:
''Yapılan araştırmalar ve tanık beyanları doğrultusunda; 'yorgun mermi' olduğu düşünülen mermi ile camın dış kısmına gelen isabet sonucu camda deforme olduğu tespit edilmiştir'' - ''Konuyla ilgili emniyet müdürlüğümüzce gerekli adli ve idari tahkikata başlanmış olup, çalışmalar hassasiyetle yürütülmektedir''
Yayın Tarihi: 03-09-2022 18:42
Son dakika: Olaylar bitmiyor! TFF binasına saldırının ardından bu kez Galatasaray Adası'na ateş açıldı!
Son dakika haberleri: Galatasaray, dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na ateş açıldığını duyurdu. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Bu olaydan iki gün önce ise Türkiye Futbol Federasyonu binasına silahlı saldırıda bulunulmuştu. O olayda da herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmamıştı.
Yayın Tarihi: 03-09-2022 16:42
İstanbul Boğazı'nda makine arızası yapan tekne kurtarıldı
İstanbul Boğazı'nda makine arızası yapan tekne kurtarıldı
Yayın Tarihi: 02-08-2022 23:23
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Adası için resmi imzalar atıldı! 30 yıllık sözleşme...
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sözünü tuttu ve Galatasaray Adası ile ilgili resmi imzaları attı. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Özbek, "Galatasaray Adası dört parsel, biri bizim, diğer üç parsel Milli Emlak'a ait. İrtifak hakkı için Milli Emlak ile iletişime geçtim. Söz konusu parsellerin 30 yıllığına Galatasaray'a irtifaklandırılması için sözleşmeler hazırlanıyor. Müjdeli haberi yakında vereceğim." demişti. Resmi imzalar bugün atıldı.
Yayın Tarihi: 22-07-2022 12:33
Burak Elmas'tan Rezan Epözdemir'e mektup! ''Teşekkür ediyoruz''
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'e yazdığı gibi eski yol arkadaşı Rezan Epözdemir'e de bir mektup yazdı. Galatasaray Adası'yla ilgili yazılan mektupta Epözdemir'e teşekkür edildi.
Yayın Tarihi: 09-03-2022 21:54
Galatasaray Adası yeniden sarı-kırmızılı kulübe verildi
Galatasaray Kulübü, Yargıtay'ın kararı sonucunda Galatasaray Adası'nın hukuki ve fiili olarak teslim alındığını duyurdu.
Yayın Tarihi: 04-03-2022 21:38
Galatasaray Adası hakkında karar çıktı!
Galatasaray Adası hakkında merakla beklenen karar çıktı. Galatasaray kulübü yaptığı paylaşımda, "Hukukun üstünlüğünü tescilleyen, haklının er ya da geç mutlaka üstün geleceğini bir kez daha kanıtlayan bu karar, Galatasaray camiasının zaferidir. Hukuki sürecin her aşamasında emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz." ifadelerine yer verdi.
Yayın Tarihi: 02-03-2022 09:17
Son dakika: Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferini bitirdi! Fatih Terim'e niyet Torrent'e kısmet
Son dakika Galatasaray haberleri: Sarı kırmızılılar devre arasındaki ilk transferini yaptı. Portekiz'de yayın yapan A Bola'nın aktardığı son dakika bilgisine göre Galatasaray, Benfica forması giyen Gedson Fernandes'i transfer etti. Fatih Terim geçen sezon Gedson Fernandes'in transferini çok istemişti. Bu transfer Domenec Torrent'e kısmet oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
Yayın Tarihi: 23-01-2022 15:27
SON DAKİKA: Galatasaray istedi, Eyüpspor aldı! Giannelli Imbula, İstanbul'a geliyor...
Son dakika haberi: Eyüpspor transferlere damga vurmaya devam ediyor... Bir dönem Galatasaray'ın çok istediği 29 yaşındaki Giannelli Imbula ile el sıkışan İstanbul temsilcisi transferi açıklamaya hazırlanıyor. Imbula 2015 yılında 20 milyon euro bedelle Porto'ya, oradan da 24.5 milyon euroya Stoke City'ye transfer olmuştu.
Yayın Tarihi: 18-01-2022 17:01
İstanbul Boğazı'nın ortasında moloz yığını! 4 yıldır harabe halde
Kuruçeşme'de 2017 yılında üzerindeki kaçak yapıların yıkılmasıyla başlayan süreçte adeta harabeye dönen Galatasaray Adası sessiz bekleyişini sürdürüyor. Bir zamanlar eğlenceli partilerin verildiği Galatasaray Adası, suyunun rengi yeşile dönen havuzu, üzerindeki yarı yıkık binalarla İstanbul Boğazı'nda görüntü kirliliği yapmaya devam ediyor.
Yayın Tarihi: 27-09-2021 17:30
Galatasaray'da seks partisi iddiasında yeni gelişme
Galatasaray'da seks partisi skandalı büyüyor. Cimbom'un Süper Lig'de yaşadığı puan kayıpları sonra Mustafa Cengiz çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Donk'un seks partilerden bıktık diyen Cengiz, "Akşam parti, sabah idman. Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" diye konuştuğu iddia edilmişti. Bu sözlerin ardından partilere katılan başka isimlerin de olduğu iddia edildi.
Yayın Tarihi: 16-04-2021 09:21
Francesco Farioli: Oyuncularım iyi iş çıkardı
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, hafta içi yaşadıkları olumsuzluklara rağmen oyuncularının iyi bir iş çıkardığını söyledi.
Yayın Tarihi: 11-04-2021 07:08
Hıncal Uluç'tan Muslera'ya eleştiri! Bunun adı aptallık
Son Çaykur Rizespor maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan Galatasaray şampiyonluk yarışında yara aldı. 3 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan sarı-kırmızılılarda yenilen 4 gol de soru işaretlerini beraberinde getirdi. Gazeteci Hıncal Uluç'tan ise Fernando Muslera ve Fatih Terim için çok sert eleştiriler geldi.
Yayın Tarihi: 24-03-2021 18:13
Galatasaray Kulübü, tahliye davasını kazandı
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Davanın bugün görülen duruşmasında, işletmecinin Galatasaray Adası'ndan tahliyesine karar verilmiştir" denildi.
Yayın Tarihi: 18-03-2021 15:02