50 Faktör Güneş Kremi Haberleri

BB, CC kremlere elveda! İşte en iyi renkli güneş kremleri

Cildini korumayı seven ve bakımına önem verenler burada mı? Öyleyse güneş kreminizi kullanarak güneşin zararlı etkilerinden korunmayı ihmal etmiyorsunuz, değil mi? Dahası var! Dört mevsim kullanabileceğiniz renkli güneş kremleri sayesinde eşit bir cilt tonu elde edebilirsiniz. Güneşten korunurken makyajınızın yıldızı olacak birbirinden kaliteli ürünleri sizler için listeledik. En iyi renkli güneş kremleri için okumaya devam edin!

Haber 15-05-2023 18:37

Hangi cilt tipi hangi güneş kremini kullanmalı? 2023'ün en iyi güneş kremi tavsiyeleri

Güneş kremleri, her mevsim güneşin zararlı etkilerinden cildimizi korumanın en önemli adımlarından biri. Bu ürünler UV ışınlarından kaynaklanan cilt yanıklarını, erken yaşlanma belirtilerini ve hatta cilt kanserini önlemek için kullanılıyor. Fakat bu ürünlerden en iyi şekilde yararlanabilmek için cilt tipinize en uygun ürünü seçmeniz gerekiyor. Hadi gelin hangi cilt tipine sahip olursanız olun güneşe karşı korumanın en etkili ve ekonomik yolunu beraber keşfedelim!

Kadin 18-04-2023 16:43

Cildinize aradığınız canlılığı katacak yağlı ciltler için güneş kremi önerileri 2023

Yağlı cilt tipine sahipseniz kendinize uygun güneş kremini bulmak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. "Yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?" sorusunu sizler için açığa kavuşturduk. Gözenekleri tıkamayan ve yağlanma yapmayan en iyi güneş kremi önerilerine göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 06-03-2023 10:45

Kış aylarında güneş koruyucu kullanılması gerekir mi? Neden kışın da güneş kremi kullanmalıyız?

Güneş kremlerini yaz aylarında raflarda görmeye alışığız. Yaz demek güneş, deniz ve yakıcı sıcaklar demek. Sıcak yaz aylarında güneş kremi sürmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz ve nedenini düşünmüyoruz bile. Peki ya kış aylarında güneş niçin güneş kremi kullanmak gerekiyor? Puslu, bulutlu kış aylarında güneş çok etkili olmamasına rağmen güneş kremi kullanmalı mıyız? İşte detaylar!

Kadin 12-01-2023 18:12

Aradaki fark dudak uçuklattı! Doktorlar 'sakın unutmayın' diyerek bu kareyi paylaştı

Cilt kanserinin bir numaralı nedeni güneşin neden olduğu zararlı ışınlardır. Doktorlar güneşin tepede olduğu saatlerde dışarı çıkılmaması gerektiğini, eğer çıkmak zorundaysanız bile güneş koruyu krem ve uzun kollu, ince kıyafetler giyilmesi gerektiğini belirtiyor. Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology'de yayınlanan bir fotoğraf güneş koruyucu krem kullanmanın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.

Haber 06-09-2022 08:11

Yakıcı güneş ışınlarından korunmak için en iyi koruyan güneş kremi önerileri

Sağlıklı bir cilt için olmazsa olmaz ürünlerin başında güneş kremi geliyor. Güneş kreminin cilde olan faydaları saymakla bitmiyor. Uzmanlar da güneşin zararlı ışınlarından korumak için güneş kremi kullanımının çok önemli olduğunun altını çiziyor. "En iyi koruyan güneş kremi hangisi?" diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için en iyi koruyan güneş kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 22-08-2022 10:17

Sıcak yaz aylarında zararlı güneş ışınlarından sizi koruyacak en iyi güneş kremleri

Cilt problemlerine karşı erkenden önlem almak istiyorsanız yaz kış fark etmeksizin mutlaka güneş kremini çantanızdan eksik etmemelisiniz. Akne, kuruluk ve kırışıklık gibi sorunların oluşmaması için ilk adım olarak güneş kremi kullanmalısınız. Bu yüzden cilt sağlığınız için harcadığınız paraya değecek, yapısıyla size rahatsızlık vermeyecek güneş kremlerini listeledik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Kadin 04-08-2022 14:19