8 Kasim Ay Tutulmasi Burclara Etkisi Haberleri

5 MAYIS AY TUTULMASI SAATİ: Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? Türkiye’den görülecek mi? İşte burçlara etkisi...

Ay tutulması ile ilgili araştırmalar 5 Mayıs 2023 Cuma günü gerçekleşecek olan bu gök olayı nedeniyle hız kazandı. Yılın merakla beklenen olayı için geri sayım devam ederken konuya dair detaylar da merak konusu oldu. Birçok kişi internette "2023 Ay tutulması Türkiye'den gözükecek mi, nasıl izlenir? Yarı gölge ay tutulması ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 2023-05-05 14:14:04

AY TUTULMASI CANLI İZLE: Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? 8 Kasım Ay tutulması nereden izlenir?

Ay tutulması için araştırmalar hız kazandı. En son gerçekleşen Güneş tutulmasının ardından sıra Ay tutulmasına geldi. Vatandaşlar heyecanla tutulmanın detaylarını öğrenmek istiyorlar. Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yapılan açıklama ile Ay tutulmasının tarihi belli oldu. Peki, Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? 8 Kasım Ay tutulması nereden izlenir?

Haber 2022-11-08 09:34:21

KANLI AY TUTULMASI SAAT KAÇTA, ne zaman? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması nedir, Türkiye'den izlenecek mi? Artık saatler kaldı!

Kanlı Ay tutulmasının ne zaman, saat kaçta gerçekleşeceği 8 Kasım 2022 Salı günü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 2022'nin son Ay tutulması gündemde yer alıyor. Tutulma Türkiye’den gözlenemeyecek. eki, Kanlı Ay tutulması nedir, nasıl olur? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? İşte konuya dair merak edilen soruların yanıtı...

Finans 2022-11-08 09:09:36

AY TUTULMASI SAAT KAÇTA, ne zaman? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması Türkiye’den izlenebilecek mi? Son saatlere girildi etkisi aylarca sürecek!

Ay tutulması için geri sayım devam ediyor. Her sene belirli tarihlerde meydana gelen bu doğa olayına saatler kaldı. Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi tarafından yayımlanan gök olayları takvimi ile tutulma tarihleri belli oldu. 2022'nin son tutulması bugün (8 Kasım 2022 Salı) meydana gelecek. Peki, Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? 8 Kasım Ay tutulması Türkiye’den görülecek mi?

Trend 2022-11-08 06:45:57

AY TUTULMASI ETKİLERİ! Ay tutulması etkileri nelerdir? Ay tutulmasının burçlara etkisi nedir?

Ay tutulmasının etkileri gündemde yer alıyor. Türkiye saatiyle saatler 07.31 sıralarında yılın ilk kanlı ay tutulması burçlara etkileri merak konusu haline geldi. Astrolojiyle ilgisi olan vatandaşlar, ay tutulmasının etkilerini araştırıyor. İşte Kanlı ay tutulması etkileri nedir, burçları nasıl etkileyecek?" sorularının yanıtı!

Haber 16-05-22 10:51

Kendi kendini ihbar etti

Trabzon’un Araklı ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasında babasıyla evde tartışan ve uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, 155’i arayıp çağırdığı polis ekiplerine, babasıyla aynı evde kalıp sürekli tartışmaktan bunaldığı gerekçesiyle “cezaevine girip cezamı yatarım daha iyi” diyerek teslim oldu.Çin’in Hubei eyaletinde bulunan Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra dünyayı etkisi altına yeni tip korona virüs (Kovid-19) pandemisinin yayılmasını önlemeye yönelik Türkiye’de uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Trabzon’un Araklı ilçesinde polis ekiplerini ve bekçileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı.Kaçmaktan yoruldu teslim olduAraklı ilçesi Yolgören Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki F.K., sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evden dışarı çıkamayınca her zamankinden daha fazla vakit geçirdiği babasıyla tartıştı.

Yurthaber 23-05-20 15:28

Yolda yürüyen küçük kıza iğrenç taciz! Mahkemede şok savunma

Başakşehir'de 7 ay önce yolda yürüyen 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık Murat Ş., olay günü uyuşturucu maddenin etkisi altında suçu işlediğini belirterek, "Bir çocuğa arkadan sarılıyorum, niçin sarıldığımı bilmiyorum. Bilinçli bir şekilde hareket etmedim, Çok pişmanım" dedi. Cinsel istismar suçundan iyi hal indirimi uygulayarak sanığa 6 yıl 8 ay hapis cezasına veren mahkeme, Murat Ş.'nin tutukluluk halinin de devamına karar verdi.

Haber 04-01-19 12:43

14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismara 6 yıl 8 ay hapis cezası

Serpil KIRKESER - İstanbul DHA - BAŞAKŞEHİR'de 7 ay önce yolda yürüyen 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık Murat Ş., olay günü uyuşturucu maddenin etkisi altında suçu işlediğini belirterek, "Bir çocuğa arkadan sarılıyorum, niçin sarıldığımı bilmiyorum.

Haber 04-01-19 12:23

14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismara 6 yıl 8 ay hapis cezası

Serpil KIRKESER  - İstanbul DHA - BAŞAKŞEHİR'de 7 ay önce yolda yürüyen 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık Murat Ş., olay günü uyuşturucu maddenin etkisi altında suçu işlediğini belirterek, "Bir çocuğa arkadan sarılıyorum, niçin sarıldığımı bilmiyorum.

Haber 04-01-19 11:19

DHA İSTANBUL - 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMARA 6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI...

* "ÇOK PİŞMANIM" DEDİ, CEZA ALMAKTAN KURTULAMADI Haber: Serpil KIRKESER / Kamera: İSTANBUL DHA Başakşehir'de 7 ay önce yolda yürüyen 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık Murat Ş., olay günü uyuşturucu maddenin etkisi altında suçu işlediğini belirterek, "Bir çocuğa arkadan sarılıyorum, niçin sarıldığımı bilmiyorum.

Haber 04-01-19 11:17

8 Ekim Perşembe - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar yeni güne Ay - Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi.

Haber 08-10-15 10:06

8 Temmuz Çarşamba - Günlük burç yorumları

Tüm burçlar Ay-Koç burcu etkisi altında. Bu etkinin anlamını görmek için günlük burç yorumlarına bakmalısınız. Günlük burç yorumlarınızda çarşmaba gününün nasıl geçeceği hakkında bilgi edinebilirsiniz

Haber 08-07-15 09:57