Cinsel Istismar Haberleri Ve Son Dakika Cinsel Istismar Haberleri

Cinsel Istismar Haberleri Ve Son Dakika Cinsel Istismar Haberleri

Kişinin kötü niyetli diğer kişiler tarafından cinsel yönden suistimal edilmesi ve kendi rızası olmadan başkalarının cinsel yönelimlerinde hedef olarak kullanılması durumuna cinsel istismar denir.

Yaş, cinsiyet, sosyal sınıf, meslek farketmeksizin her kişinin uğrayabilme ihtimalinin olduğu cinsel istismara; çoğunlukla kadın ve çocukların maruz kaldığı bilinmektedir.

Söz, davranış ve dokunma ile gerçekleştirilebilir.

Farklı toplumlarda farklı şekilde değerlendirilmesinin yanı sıra genel anlamda bir suç olarak değerlendirildiği gerçeği her toplumda kaçınılmazdır.

Çocuk cinsel istismarı ise 18 yaş altı çocuğun yetişkin biri tarafından cinsel yönden doyum için kullanılması olarak tanımlanır.

0-6 yaş grubu kız çocukları, zihinsel geriliğe sahip olan çocuklar, üvey baba ve anne ile yaşayanlar, dinlenilmediği bir aile ortamında bulunan çocuklar gibi gruplar risk gruplarındadır.

Cinsel Istismar Haberleri

Batman'da 8 yaşındaki Şeyma ipte asılı halde bulunmuştu! Cinsel istismar şüphesine tepkiler büyüyor... Gülben Ergen: Çocuğa ne yaptınız?

Batman'da 8 yaşındaki Şeyma S., 7 Ocak tarihinde ipte asılı halde bulunmuştu. Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili cinsel istismar şüphesiyle soruşturma başlattığı ancak adli tıp raporundaki bulgulara rağmen dosya ‘somut delil yoktur’ denilerek kapatıldığı öne sürüldü. Konu sosyal medyada tepkilere neden olurken, Gülben Ergen yaptığı paylaşımda, "8 yaşındaki kız çocuğu kendini ipe asmayı bilmez! İntihar diye kapatılamaz. 8 yaşındaki çocuğa ne yaptınız?" ifadelerini kullandı.

Haber

Sıla bebeğin teyzesi Aslı Tatar'dan anne hakkında çarpıcı açıklamalar! Öyle bir kanı bozuk kız kardeşimiz yok

Tekirdağ'da 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri, şiddet ve cinsel istismara maruz kalarak 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetmişti. Sıla bebeğin teyze Aslı Tatar ise anne Bakiye Yeniçeri hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu. Bakiye için öyle bir kız kardeşlerinin olmadığını belirten Tatar, "Öyle bir kanı bozuk kız kardeşimiz yok daha doğrusu. Bırakın bu ailede, bu sülalede yok böyle birisi" dedi.

Haber

Kahreden anlar! Sıla bebekten helallik istendi: 'Seni koruyamadık, bizi affet'

Tekirdağ'da şiddet gören ve cinsel istismara uğrayan, tedavi gördüğü hastanede bir ay sonra yaşamını yitiren Sıla bebek toprağa verildi. Sıla Yeniçeri'nin cenaze namazını kıldıran Tekirdağ Müftüsü Mustafa Soykök, cemaat yerine bebekten helallik istedi. Soykök, "Sıla bebeğimiz; ne olur bizleri affet, seni koruyamadık" dedi.

Haber

Düziçi'nde utandıran tecavüz kuyruğu! Kız çocuğu hepsinin ismini verdi, 18 kişi gözaltına alındı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki bir kız çocuğu, polise sığındı ve ilçede yaşayan erkeklerin tecavüzüne uğradığını bildirdi. 14 yaşındaki kız çocuğunun pedagog eşliğinde ifadesi alınırken, ilçedeki 18 kişi tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı. Mahkeme 10'unu tutuklayıp cezaevine gönderdi 8'ini adli kontrol şartı ile bıraktı.

Haber

Cinsel Istismar

Cinsel Istismar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Cinsel Istismar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

2 yaşındaki Nisanur cinsel istismar sonucu ölmüştü! Suçlamayı reddetti: 'Bir anne kızını satar mı?'

Zonguldak'ta 2 yaşındaki Nisanur cinsel istismar sonucu hayatını kaybetmişti. Davanın duruşmasında anne ve tutuklu bulunan sanıklar, suçu kabul ettiklerine dair ifadelerini reddetti. "Kızıyla birlikte 30-40 kişiyle birlikte olduğu" yönünde ifade veren anne, "Bir anne kızını satar mı? Ben öyle bir şey yapmadım. Böyle bir şey yok ve olamaz, bunların hepsi yalan" dedi.

Haber

Cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğin teyzesinden dikkat çeken açıklama: ‘Kafasını yere vurdular’’

Türkiye, Tekirdağ’da cinsel istismara ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeği son durumunu merak ediyor. Yapılan istismara göz yuman annenin de dahil olduğu 5 kişinin tutukluluk halleri devam ederken, Teyze Elif Akyüz dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber

14 yaşındaki genç kız, cinsel istismarda bulunan Afgan ile evlendirilmişti! Mide bulandıran olayda yeni gelişme: Tutuklandılar

Türkiye'deki bir televizyon programında 14 yaşındaki genç bir kızın, ailesi tarafından kendisine cinsel istismarda bulunan Afganistan uyruklu Zahid Cabbar Gassami ile evlendirildiği ortaya çıkmıştı. Gassami "2 bilezik 1 yüzük karşılığında bana oğlum dediler” diyerek ailenin para karşılığında istismara göz yumduğunu söylemişti. Yaşananlar sonrasında kızın anne ve babası ile Gassami çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber

Zihinsel engelli gence toplu cinsel istismar skandalı: Düğünden kaçırıp araziye götürmüşler! 7 kişi tutuklandı

Denizli'de korkunç bir olay yaşandı. Düğünden kaçırılan zihinsel engelli G.T.'ye (23) 7 kişi cinsel istismarda bulundu. Yaşları 13 ila 18 arasında değişen 2'si yabancı uyruklu 7 kişi tutuklandı.

Haber

Annesi cezaevine yabancı değilmiş! 2 yaşındaki bebeğin sağlık durumu kötü... Kapıyı kapatıp bu elim olayı gerçekleştiriyorlar

Narin'den gelen acı haberin ardından S.Y. bebeğin sağlık durumuyla ilgili gelişmeler de endişe verici. Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin sağlık durumunun kötü olduğu bildirildi. Tutuklanan anneyle ilgili çarpıcı bir 'cezaevi' detayı ortaya çıktı. Öte yandan Tekirdağ Barosu Başkanı Gürcün, "Suça sürüklenen iki çocuğun kapıyı kapatarak, bebeğin üzerinde bu elim fiili gerçekleştirdiklerini öğreniyoruz" dedi.

Haber

Hatay'da engelli kadına cinsel istismarda bulundu

Hatay'da engelli bir kadına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alınarak tutuklandı.

Haber

Sıla bebek yaşam mücadelesi veriyor: Sağlık durumu belli oldu! Tekirdağ'da cinsel istismara uğramıştı

Türkiye Narin Güran'dan gelen acı haberin ardından şimdiyse Sıla bebekten güzel haber gelmesini bekliyor. 2 yaşındaki Sıla bebeğin cinsel istismara uğradığı ortaya çıkmıştı. Sıla bebeğin sağlık durumu hakkında son bilgiler belli oldu.

Haber

Dünyanın konuştuğu istismar davasında yeni detaylar! 10 yıl, 50 farklı erkek... Tecavüze uğradığı anlarını böyle izlemiş: Dayanılmazdı midem bulandı

Fransa'da 10 yıl boyunca kocası tarafından uyuşturucu madde ile uyutularak onun anlaşma sağladığı tanımadığı adamlar tarafından tecavüze uğrayan 72 yaşındaki Gisele Pelicot'un davasında yeni gelişme yaşandı. Dünyanın takip ettiği davada Pelicot, tecavüz olayını öğrendiği ilk anı gözyaşları içinde anlatarak, "Dayanılmazdı midem bulandı. Sadece ortadan kaybolmak istiyordum" dedi.

Trend

Avustralya'da 60 kız çocuğuna karşı cinsel istismar! Kreş çalışanı suçlamaları kabul etti

Avustralya korkunç bir cinsel istismar haberiyle sarsıldı. Bir kreşte çalışan Ashley Paul Griffith, kreşte çalıştığı sırada 60 kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Suçlamaları kabul eden pedofili Griffith’in 91 çocuğa karşı bin 623 suç işlediği ortaya çıktı.

Haber

Sosyal medyayı ayağa kaldıran sapık enişte! Ses kayıtları mide bulandırdı: Tamam belki biraz sevişiyoruz ama...

Hatay'da 60 yaşlarındaki bir sapığın şu an 17 yaşında olan yeğenini 15 yaşından beri taciz ettiğinin ortaya çıkması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. M.Ş. adlı kişinin içeri alınıp 1 gün sonra serbest bırakıldığı da öne sürüldü. M.Ş.'nin ifadesinde 15 yaşındaki çocuğun kendisini ayarttığını söylemesi ise skandalın bir başka yönü! M.Ş.'ye ait olduğu öne sürülen ses kaydında yeğenine söyledikleri mide bulandırdı.

Haber

Şanlıurfa Valiliği’nden babanın öz kızına taciz iddiasına açıklama!

Şanlıurfa'da karton toplayıcısı Halil K.'nın öz kızına cinsel istismarda bulunduğuna yönelik sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili valilikten açıklama geldi.

Haber

İzmir'de iğrenç olay! Cezaevindeki arkadaşının kızını zorla kaçırıp ıssız alanda cinsel istismarda bulundu: 'Beni yarı çıplak bir şekilde bıraktı'

İzmir'de 49 yaşındaki bir kişi, cezaevindeki arkadaşının 15 yaşındaki küçük kızını zorla arabasına bindirip ıssız bir alana götürdükten sonra cinsel istismarda bulundu. Küçük kız yarı çıplak bir şekilde yürüyerek gördüğü sivil polise yaşadıklarını anlattı. Genç kızın şikayeti üzerine Y.A.B. yakalanarak cezaevine gönderildi.

Haber

'Soyup çıplak fotoğraflarımı çekti...' Birlikte 'swinger' partilerine katıldığı kadının kızına istismar! O muhtar için 25 yıl hapis istemi

Konya'da birlikte yaşadığı ve 'swinger' partilerine katıldığı M.A. (48) adlı kadının kızı S.A.'ya (17) 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunup, cinsel içerikli fotoğraf ve videolarını telefonuna kaydeden mahalle muhtarı M.M. (54) ile kayıtları yaptığı öne sürülen anne M.A.'nın yargılandığı davada savcı mütalaasını verdi. Savcı, M.M. ve M.A. için 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak’ ve ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından 25’er yıla kadar hapis cezası talep etti.

Haber

16 yaşındaki genç kıza 4 kişi tarafından cinsel istismar! Erkek kıyafeti giydirip evine gönderdiler

Bursa’da 16 yaşındaki E.T. isimli genç kız, sosyal medyada tanıştığı bir kişi ile arkadaşlarının cinsel istismarına maruz kaldı. Uyumak için girdiği odada, cinsel istismara uğrayan genç kız, mahallede tanınmaması için erkek kıyafeti giydirilip evine gönderildi. Şikayet sonrası yakalanıp, tutuklanan 4 sanığın yargılandığı davada mütalaa veren savcı, çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak suçlarından 20’şer yıla kadar hapis cezası istedi.

Haber

Bodrum'da sapık tekne kaptanı tutuklandı! Eğlenceden sonra kızının arkadaşına cinsel istismarda bulundu

Bodrum'da tekne kaptanı Ömer Deniz K. (39) hakkındaki iddia mide bulandırdı. Kaptanın kızının arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İddiayı reddeden kaptan tutuklandı.

Haber

Çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla konuşuluyordu! Doktor Ender Saraç hakkında karar verildi, son sözü bu oldu

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğlu M.S.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen doktor Ender Saraç 12 yıldan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Dava karara bağlandı. Son sözleri sorulan Ender Saraç'ın söyledikleri dikkat çekti.

Magazin

Kayseri'deki olaylara vatandaşları kamyonetle taşıyan şüpheli yakalandı

Kayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriyeli bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası çıkan olaylara vatandaşları kamyonetle taşıyan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Otizmli kız çocuğuna TIR içinde 4 gün boyunca cinsel istismar! Savunması 'pes' dedirtti: 'Beni üstüne çekti...'

Kocaeli’de TIR şoförü Mahmut C., 15 yaşındaki otizmli kız çocuğu E.Z.İ.'ye TIR içinde 4 gün boyunca cinsel istismarda bulundu. 37 yıl 9 ay hapis cezası verilen sanık, kararın istinaf mahkemesi tarafından bozulması üzerine yeniden hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, "E.Z.İ’yi zorla alıkoymadım. Kız benimle 4 gün değil bir gün birlikte oldu. Kendi rızasıyla benimle birlikte kaldı. Engelli olduğunu hiç anlamadım. E.Z.İ. 18 yaşından büyük olduğunu söyleyerek beni üstüne çekti" dedi.

Haber

Çocuk istismarcısını hem tahliye etti, hem nasihat verdi! 'Küçük kızlardan uzak dur'

Zonguldak’ta İ.A. (14) isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 13 yıl 4 ay hapis cezası alan Uğur A.’nın (25) dosyasını Yargıtay, Anıl C.A.’nın da aynı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı dava ile birleştirilmesini isteyerek bozdu. Yeniden hakim karşısına çıkan Uğur A., 1 yıldır tutuklulukta geçirdiği süre göz önüne alınarak tahliye edildi. Mahkeme başkanı cinsel istismar sanığına, 'küçük kızlardan uzak dur' nasihatinde bulundu. İşte detaylar...

Haber

Her satırı iğrenç! Oyun oynamaya gitti, cinsel istismara uğradı

Sutangazi'de, arkadaşıyla oyun oynamak için komşularının kapısını çalan Z.K. (17), iddiaya göre kız arkadaşının babası İ.G. (33) tarafından cinsel istismara uğradı. Annenin şüphesi üzerine ortaya çıkan istismarın ardından İ.G. gözaltına alındı. Tepkiler üzerine İ.G.'nin yaşadığı daire tahliye edildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber

Depremzede kız çocuğuna kuaförden iğrenç istismar! Yaşananları anlattığı video Türkiye'yi sarstı, bakanlıktan karara itiraz geldi

Hatay'da depremzede kız çocuğunun cinsel istismara uğradığını öne sürdüğü ve video çekerek yardım istediği video geniş yankı uyandırdı. 17 yaşındaki G.S., depremden sonra çalışmaya başladığı kuaförün sahibinin cinsel istismarda bulunduğunu, kimseye söylememesi için tehditler yağdırdığını ifade etmişti. Kuaför sahibi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bakanlık devreye girdi, bu karara itiraz edildi.

Haber

'Dayanamıyorum artık' Hatay'da yaşayan 17 yaşındaki depremzede kız çocuğu uğradığı cinsel istismarı anlattı 'Sesimi duyun istiyorum'

Hatay'da yaşadığını ve depremde enkaz altında kaldığını söyleyen 17 yaşındaki bir kız çocuğu, çalıştığı kuaförün sahibi tarafından cinsel istismara uğradığını açıkladığı bir video çekti. "Sesimi duyun istiyorum" diyerek yardım isteyen kız çocuğu, şikayette bulunduğunu ancak adamın hala dışarıda dolaştığını, kendisinin ise 1 aydır eve kapandığını anlattı.

Haber

İğrenç olay! 17 yaşındaki engelli çocuğa cinsel istismarda bulundu: O iş yeri sahibi yakalandı

Esenler'deki bir giyim mağazasında 40 gündür çalışmakta olan yüzde 40 engelli 17 yaşındaki çocuk, ailesine patronunun cinsel istismarına maruz kaldığını söyledi. Harekete geçen ekipler patron A.K'yi Başakşehir'de yakalayıp adliyeye sevk etti.

Haber

'Cinsel istismar' iddiasıyla yargılanmıştı! Ender Saraç'ın oğlu ifade verdi: 'Artık korkuyordum, bazı yerlere sopalar saklıyordum'

Doktor Ender Saraç'ın boşanma aşamasında olduğu Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğlu M.S ilk kez duruşmada ifade verdi. M.S'nin ifadesinde "artık korkuyordum, evdeki bazı yerlere sopalar saklıyordum." dedi.

Magazin

Özel okulda öğrencilere skandal cinsel istismar iddiası! İranlı öğretmen gözaltına alındı

İstanbul, Çekmeköy'deki özel bir okulda yaşanan taciz skandalı ile ilgili detaylar dehşete düşürürken İranlı öğretmenle alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu öğretmen gözaltına alındı. Okul hakkında da "suçu bildirmeme" ve "kaçak işçi çalıştırma" suçlarından işlem başlatıldığı öğrenildi.

Haber

12 yaşındaki kız çocuğuna istismar davasındaki karara isyan ettiler: 'Adalet tecelli etmedi'

Ordu'da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında 11 şüpheli gözaltına alınmıştı. 2 yıl süren mahkeme sonucunda tutuklanan sanıkların tümü bugün beraat etti. Beraat kararına tepki gösteren aile, kızlarının psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

Haber

'Dini önder' olduğunu iddia etti: 13 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundu!

Ankara'da kendisini 'dini önder' olarak niteleyen ve güzellik merkezi sahibi olduğu öğrenilen 52 yaşındaki C.U.'nun 3 yıl önce 13 yaşındaki R.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. R.A., yaşadığı olayı 2 yıl boyunca korktuğu için sakladığı ortaya çıktı. R.A., sonunda ağabeyine yaşanan iğrenç olayı anlattıktan sonra soruşturma başlatıldı fakat kovuşturmaya yer olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı alındı.

Haber

Amcadan 13 yaşındaki yeğenine cinsel istismar! Her satırı iğrenç: Üzerindeki ağırlığı hissedip uyandı...

Ankara'da Yusuf A. (45), ağabeyi ve yengesi evde bulunmadığı sırada odasında uyuyan 13 yaşındaki yeğeni T.A.'ya cinsel istismarda bulundu. Tutuklu yargılanan Yusuf A.'ya, eylemi basit cinsel istismar suçunu oluşturduğu gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası verilirken, takdir indirimi yapılmadı.

Haber

Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar! Mesajları mide bulandırdı: 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın...'

Konya'da mide bulandıran bir taciz ve cinsel istismar olayı yaşandı. Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. M.K.'nın S.D.'yi öpmeye çalıştığı, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. M.K.'nın S.D.'ye gönderdiği mesajlarda, 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın' gibi cümleler kullandığı görüldü. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber

Yargıtay, 2 çocuğa cinsel istismar suçundan yargılanan sanığa verilen cezayı yetersiz buldu

Denizli'de oyun oynama bahanesiyle evine çağırdığı 4 yaşlarındaki 2 çocuğa cinsel istismar uyguladığı suçlamasıyla yargılanan ve 22 yıl 6 ay hapis cezası alan sanığın, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da cezalandırılması istendi.

Yurthaber

Zonguldak'ta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen sanığa 48 yıl 3 ay hapis talebi

Zonguldak'ta 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kuaför dükkanı sahibinin 48 yıl 3 aya kadar hapsi istendi.

Yurthaber

Sapık babadan engelli kızına 4 yıl boyunca cinsel istismar! Gizli kamera görüntüleri ele verdi

Ankara'da Satılmış B., fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Satılmış B.'nin 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber

Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadeleri yer aldı! Çocuklara cinsel istismarda bulunan çiftin cezası kesinleşti

Birleşik Krallık'ın Merseyside bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Scott Geraghty ve 26 yaşındaki sevgilisi Chloe Dixon, 2020 yılına kadar uzanan bir suç geçmişine sahip. Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadelerinin yer aldığı suç dosyasında ikili kurbanlarının durumu polise bildirmesinden sonra 22 suçtan suçlu bulundu.

Trend

Öğretmen ve öğrencisinin uygunsuz ilişkisini 'aşk mektupları' ele verdi! Yatak odasının çekmecesinden çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletindeki bir lisede atletizm antrenörlüğü yapan 23 yaşındkai Alyssa Todd ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir öğrencisinin uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edildi. Todd'un eşinin yatak odasının çekmecesinde aşk mektuplarını bulması üzerine yasak ilişkinin detayları ortaya çıktı.

Trend

İmamdan cinsel istismar... 9 yaşındayken başladı, 11 yıl boyunca her hafta devam etti! Videoya çekip tehdit etmiş

Adana’nın Kozan ilçesinde cami imamı M.A., camiye kursa gelen Ç.K.'nin (22), 9 yaşından beri 11 yıl boyunca kendisine her hafta cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine tutuklandı. Ç.K., imamın istismar sırasında cep telefonu ile görüntüsünü çektiğini, kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini bu yüzden korkup kimseye bir şey anlatamadığını ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber

TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Emekli Uzman Çavuşun ifadesi ortaya çıktı, serbest bırakıldı

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Yapılan şikayetler sonrası gözaltına alınan kişinin emekli Uzman Çavuş olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde M.A. iddiaları kabul etmeyerek "Çocukları taciz etmedim" derken adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber

Cinsel istismarcı sucunun gizli odadaki notları ortaya çıktı! 'Sözümü dinlemezsen çok acı veririm'

Bağcılar'daki mahalle sucusunun yıllarca çocuklara tecavüz ettiği haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Ş. hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. İddianamede, beyanlarına yer verilen çocuklar istismara uğrarken videolarının çekildiğini ve bu görüntülerin Metin Ş. tarafından kendilerine zorla izletildiğini anlattı. İşte detaylar...

Haber

Kayseri'de cinsel istismar iddiasıyla yargılanan sanığa 58 yıl hapis cezası

Kayseri'de cinsel istismar iddiasıyla yargılanan sanık, 58 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber

Sapık sucu tarafından 10 yıl boyunca tecavüz edilen çocuğun annesi konuştu! 'Öyle bir şeytanmış ki...'

Bağcılar’da 60 yaşındaki sucu Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve tecavüz anlarını kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklandı. Şenay’ın 10 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu R.Ş., "Cinsel ilişki sırasında video çekiyordu. Felç geçirene kadar bu devam etti" dedi. R.Ş.'nin annesi S.Ş. ise, “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.

Haber

İstanbul'da sucu vahşeti! Çocuklara yıllarca cinsel istismarda bulunup videoya kaydetmiş... Süngerle kaplı odada her yer kan içindeydi

Bağcılar'daki mahalle sucusunun yıllarca çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıktı. Çığlıkların duyulmaması için süngerli oda hazırlayan sucu, alıkoyduğu çocuklara dehşeti yaşattı. Yapılan baskında çok sayıda çocuğun görüntüsü ele geçirilirken, bir çocuğa ise felç geçirene kadar istismar ettiği belirlendi. Başka mağdurların da olabileceğini belirten savcılık, bazı şifreli dijitallerin ise çözülmeye çalışıldığını açıkladı. Her tarafı kanla kaplı oda detayı ise dehşete düşürdü.

Haber

Çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı! Mahkemede şoke eden sözler: 'Sünnet oldunuz mu?'

Ankara'da görme engelli Evren Demirci (43), sokakta oynayan 4 çocuğu yardım etmeleri bahanesiyle evinin bodrumuna indirip cinsel istismar girişiminde bulunup birinin cinsel organını ısırarak kopardı. 111 yıla kadar hapisle yargılanan Demirci hakim karşısına çıktı. Demirci’nin cinsel organını kopardığı H.H.A. (9), “Adam bizi, bodruma bir yere götürdü. Işıkları açtırdı ve 'Sünnet oldunuz mu' dedi. Sonra 'Sen içeride dur, onlar çıksın' dedi bana. Arkadaşlarım dışarı çıktı. Bana zarar verdi" dedi.

Haber

Babasından öz kızına cinsel istismar ve fuhuş zorlaması! 'Başka erkeklerin yanına götürüp, cinsel ilişki yaşamamı istiyordu'

Ankara'da kızı Z.N.İ.'ye (18) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla hakkında dava açılan Ergün İ. (48) ile oğlu S.A.İ. (23) hakim karşısına çıktı. Z.N.İ., babasının kendisine 10 yaşından itibaren cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Daha önce kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği ağabeyinin ise suçsuz olduğunu söyledi. Z.N.İ. ifadesinde, "Babam yanına götürdüğü kişilerle benim cinsel ilişkiye girmem için beni zorluyordu. İlişki yaşadıktan sonra babam para da alırdı" dedi.

Haber

Kocaeli'de iğrenç olay! 6 yaşındaki çocuktan cinsel istismar sanığına sözler: 'Ona tokat atın'

Kocaeli'de 5 yaşındaki kız çocuğunu "Sana dondurma vereceğim" diyerek evine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık, "Kafamın içinde bir şeyler var" diyerek suçlamayı kabul etmedi, mağdur kız çocuğu ise olayın defalarca yaşandığını, sanığın da kimseye bir şey söylememesi için kendisini tembihlediğini ve para verdiğini söyledi. Kız çocuğu "Şikayetçi misin?" sorusuna ise "Ona tokat atın" cevabını verdi.

Haber

Mersin'de öğrencilere cinsel istismar iddiası! Okulun müdür yardımcısı tutuklandı

Mersin'in Toroslar ilçesinde, 6 ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan okulun müdür yardımcısı tutuklandı.

Haber

Türkiye'yi yasa boğmuştu! Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili davada karar

Mersin'de kaybolduktan 9 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin 1'i tutuklu 4 yakınının istinaf mahkemesinde yargılandığı davada karar açıklandı. Tutuklu büyükbaba hakkında gelinine yönelik "nitelikli cinsel saldırı" suçundan verilen 28 yıl mahkumiyet hükmü hukuka uygun bulundu. Büyükbabaya "sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasının ise, 17 yıl 12 aya yükseltilmesine hükmedildi. İşte detaylar...

Haber