Abiye Elbise Haberleri

Yılbaşı davetlerinizin vazgeçilmezi olacak elbise modelleri

Yılbaşı gecesi, sadece takvimdeki bir değişimi değil yeni deneyimler ve umut dolu anlar için bir başlangıcı ifade ediyor. Bu özel gece de şıklığınızla parıl parıl parlamanın ve geleceğe umutla bakmanın bir yolu. Bu nedenle, yılbaşı gecesinde giyilen kıyafetler sadece moda tercihleri değil aynı zamanda birer ifade biçimi, birer manifestodur. Yılbaşı gecesine damga vurmanızı sağlayacak birbirinden şık elbise modellerini sizin için bir araya getirdik.

Kadin 13-12-2023 18:46

Düğünlerde kimseyle pişti olmak istemeyenlere: Yırtmaçlı modellerden minilere her yerde göremeyeceğiniz gece elbiseleri

"Düğünlerde kimseyle pişti olmak istemiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz şık ve farklı gece kıyafetlerinden tarzınıza hitap eden ürünü tercih ederek özel günlerin yıldızı olabilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

Kadin 29-06-2023 16:05

Senden Daha Güzel dizisinin Efsun'unun giydiği çok beğenilen mini elbiseye alternatif öneriler

Yaz dizisi olarak Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi gören Senden Daha Güzel'in Efsun karakteri, dizide giydikleriyle sevenlerinin radarına girmeyi başarıyor. Dizide eğlenceli ve kendine has bir karakteri canlandıran güzel oyuncu Cemre Baysel, giydiği halter yakalı sarı elbise ile bolca beğeni kazandı. Siz de Efsun'un mini elbisesini beğendiniz ve alternatiflerine dolabınızda yer vermek istiyorsanız okumaya devam edin!

Magazin 30-06-2022 17:05

Dilan Çiçek Deniz'in Magnum Türkiye davetindeki kombinini benimsemek isteyenlere alternatif elbise önerileri

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Magnum Türkiye daveti, birbirinden ünlü simaların baş döndürücü güzellikleri ile âdeta bir yıldızlar geçidiydi. Bu özel davete şıklığı ve zarafeti ile damga vuran isimlerden biri, Dilan Çiçek Deniz'di. Miss Turkey ile yıldızı parlayan ve Türkiye'de ilk kez Victoria Secret için adı anılan Deniz, kusursuz güzelliği ve iddialı görünümüyle davete damga vuran isimlerden biri olmayı başardı. Oldukça zarif ve bir o kadar sade bir stil ile davete katılan Dilan Çiçek

Magazin 30-06-2022 15:31

Gizli Saklı dizisinden Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseye alternatif öneriler

Yaz aylarının gelmesiyle elbiseler raflardaki yerini aldı. Birbirinden güzel cıvıl cıvıl renklerde onlarca farklı elbise bulmak mümkün hâle geldi. Gizli Saklı dizisinde Nehir karakterini canlandıran Ece Dizdar'ın giydiği pembe elbise, dizinin sevenleri tarafından ilgi gören modellerden biri oldu. Eğer siz de yaz döneminde ferah ve rahat elbiselerle dolaşmak isteyen biriyseniz Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseyi ve alternatif önerileri incelediğimiz seçeneklere mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 30-06-2022 13:17

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan puantiyeli siyah elbisesine alternatif öneriler

Giyim tarzıyla en çok beğenilen fenomenler arasında bulunan Duygu Özaslan'ın Instagram'daki paylaşımı sonrasında beğeni yağmuruna tutulan elbisesini beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz ve puantiyeli siyah elbiseyi alacak kadar büyük bir bütçeye sahip değilseniz üzülmeyin. Sizin için seçtiğimiz uygun fiyatlı alternatifler sayesinde cebinizi zora sokmadan Duygu Özaslan'ın tarzını kendi üzerinizde yansıtabilirsiniz.

Magazin 29-06-2022 15:41

Afra Saraçoğlu'nun GQ 10. yıl davetinde giydiği kombini benimsemek isteyenlere alternatif ayakkabı önerileri

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, sadece oyunculuğuyla değil birbirinden şık kombinleriyle de gündemde kalmayı başarıyor. GQ dergisinin 10. yıl davetinde giydiği göbek dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinden oldukça ilgi gören oyuncu, kombinini tamamlayan topuklu ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti. Afra Saraçoğlu'nun bu muhteşem kombinini benimsemek istiyor ve ayakkabısına alternatif model arıyorsanız okumaya devam edin!

Magazin 29-06-2022 14:52

Yasak Elma'nın sezon finalinde Yıldız'ın giydiği çiçekli elbiseye alternatif öneriler

Yasak Elma dizisinin renkli karakteri Yıldız, canlı kombinleriyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Rengârenk takımlardan efil efil elbiselere kadar birden çok tarzı bir arada görebileceğiniz neşeli karakterin sezon finalinde giydiği çiçekli elbise ise seyircilerde epey merak uyandırdı. Siz de her zaman şıklığını önde tutanlar arasındaysanız ünlü oyuncunun tarzına yakın, yaza yakışır çiçek desenli elbiselerle stoklarınızı yenileyebilirsiniz. Öyleyse gelin, benzer ürünlere birlikte bakalım.

Magazin 28-06-2022 12:58

Son zamanların beğenilen ve konuşulan ismi Melis Sezen'in tarzını benimsemek isteyenlere elbise önerileri

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Melis Sezen, oyunculuğuyla olduğu kadar tarzıyla da herkesin dilinde. Sadakatsiz dizisindeki unutulmaz performansıyla akıllara kazınan güzel oyuncunun geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar, takipçilerinin beğenisini kazandı. Eğer Melis Sezen'in muhteşem tarzına yakın bir stil yaratmak istiyorsanız birbirinden güzel parçaların yer aldığı yazımızı mutlaka okuyun!

Magazin 27-06-2022 14:21

Yaza şık ve retro girmek isteyenler için 200 TL altı klasik elbise önerileri

Yazın gelmesi ile her kadın, özlediği elbiselere kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Hem şık hem rahat bir stil sunan elbiseler, yazın vazgeçilmez giyim ürünlerinden biri oluyor. İster sahilde ister yaz akşamlarında şık bir yemekte giyebileceğiniz birbirinden tarz elbiseler, sizleri bekliyor. Etkileyici görünümünüzle yaza damganızı vurmak istiyorsanız bu elbise modellerine mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 27-06-2022 10:06

Girdiğiniz yerlerde dikkatleri üstünüze çekeceğiniz ve göz kamaştıracağınız mini boy elbise modelleri

Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üstünüzde toplamak ve büyüleyici şıklığınızla göz kamaştırmak istiyor olabilirsiniz. Öyleyse çok şanslısınız. Bazı elbiseler o kadar şahane ki sizi şıklığınızın zirvesine taşıyabilir. Özellikle iddialı bir stil ikonu gibi görünmek istediğiniz zamanlarda mini elbiseleri giyebilirsiniz. Peki, en şık mini elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 24-06-2022 11:31

Megan Fox'tan elbise tepkisi: Tutucu fikirlerinizi görmezden geliyorum

Megan Fox bu hafta sonu düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri ve son olarak da MET Gala gecesinde giydiği kıyafetlerle ilgili eleştirilere sert cevap verdi.

Magazin 15-09-2021 15:02

Abiye seçerken nelere dikkat edilmeli?

Pandemi yasaklarının esnemesiyle birlikte 2021 yılı düğün sezonuna hızlı bir giriş yaptık. Düğünler, davetler art arda takvimlerimizi doldururken hepimizi güzel görünme telaşı sardı. Davetlerin yıldızı olmak için gece elbisesi alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini maddeler halinde sıraladık.

Kadin 16-06-2021 11:59

Kademeli normalleşme başladı, gelinlik sektörü hareketlendi

Türkiye'nin önde gelen gelinlik üretim merkezlerinden İzmir'de, kademeli normalleşme süreciyle başlayan düğünler, sektörde sevinçle karşılandı.

Finans 03-06-2021 12:29