Acun Ilıcalı Hull City Haberleri

Pedro Martins kimdir? Acun Ilıcalı Hull City için Pedro Martins ile anlaşamadı mı?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör adayının Pedro Martins olacağı konuşuluyordu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Wigan Athletic ile karşılaşan ve maçtan 2-1 üstünlükle dönen Hull City dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peki, Pedro Martins kimdir? Acun Ilıcalı Hull City için Pedro Martins ile anlaşamadı mı?

Spor 07-10-2022 14:29

Şota Arveladze'nin ayrıldığı Hull City'de teknik direktör kim olacak? Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör adayları kimler?

Şota Arveladze'nin ayrıldığı Hull City'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de geçtiğimiz gün flaş bir gelişme yaşanmış ve Gürcü teknik direktör Şota Arveladze ile yollar ayrılmıştı. Yeni menajer arayışları sürerken birçok isim ortaya atıldı. Peki, Şota Arveladze'nin ayrıldığı Hull City'de teknik direktör kim olacak? Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör adayları kimler?

Spor 01-10-2022 11:06

Acun Ilıcalı Hull City

Acun Ilıcalı Hull City Hakkındaki Haberler Mynet'te. Acun Ilıcalı Hull City Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.