Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Haberleri

ADANA DEMİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SONUCU! Adana Demirspor Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Adana Demirspor Beşiktaş maçı sonucu merak ediliyor. Süper Lig'de erteleme mücadeleleri sürüyor. Bilindiği üzere TFF, Avrupa Kupasında mücadele eden temsilcilerimiz için karşılaşmaların 27 Eylül tarihinde oynanmasına yönelik karar almıştı. Heyecanla izlenen karşılaşmanın sonucu merak konusu oldu. Adana Demirspor Beşiktaş maçı sonucu internette sorgulanıyor. Peki, Adana Demirspor Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Spor 20-09-2023 22:52

Adana Demirspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Adana Demirspor'u evinde 3-1 mağlup etti!

Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı olarak ekrana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanan maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri merak konusu oldu. Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu'nda oynandı. Maçta Hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çaldı. Filiz'in yardımcılıklarını İlker Takpak ve Candaş Elibil üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olarak açıklandı. Peki, Adana Demirspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İte, muhtemel 11'ler...

Spor 21-05-2023 22:46

Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman

Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Adana Demirspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.