Adra Gyo Borsa Islem Tarihi Haberleri

Yatırımcıları şokta: O hisse çakılmaya devam ediyor! Tarihi zirveden sonra 13 gündür aralıksız düşüyor! Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisselerindeki düşüş gündem olmaya devam ediyor. 13. günde de hisseler çakıldı. Beşiktaş'ın hissesi bugün 22.82 liraya kadar geriledi.

Finans 2024-05-10 15:23:39

Tarihi zirvenin ardından çok sert çakıldı: Herkes o hisseyi konuşuyor! 12 günde yüzde 72 düştü

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisseleri, 12. işlem gününde de taban oldu. Bugün 25,34 TL'ye kadar gerileyen hisseler, bu süreçte yaklaşık yüzde 72 değer kaybetti.

Finans 2024-05-09 15:55:53

Tarihi rekor! Borsa İstanbul 10 bin puanı gördü

BİST 100 endeksi haftaya rekorla başlayarak 10 bin puanı gördü. Böylelikle Borsa İstanbul tarihin en yüksek seviyesini görmüş oldu.

Finans 2024-04-29 12:23:06

Dışarda ons içeride gram altın, Merkez Bankaları dengeleri değiştirdi: İslam Memiş Nisan ayı için uyardı: ‘Gram altının karşısında, euro, sterlin, borsa daha avantjlı’

Piyasalarda haftanın odak noktasına merkez bankaları faiz kararı yerleşti. ABD’de Fed faiz kararı, Türkiye’de Merkez Bankası faiz kararı peş peşe duyuruldu. Fed kararının ardından ons altın tarihi yüksek seviyeleri gördü. TCMB faiz kararı sonrası ise dolar sert düştü, gram altın fiyatları ise yatay seyirde kalmaya devam etti. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara Nisan ayı uyarısında bulunurken, gram altın karşısında euro, sterlin ve doların daha avantajlı olduğunu vurguladı.

Finans 2024-03-22 08:03:29

Gram altın, ons altın, Bitcoin, borsa… İslam Memiş hem tahmin yaptı hem uyardı: ‘Çarşı Pazar karıştı…’ Herkesin gözü saat 18.00’de

Ons altın ve dolar kurunda yaşanan rekor gram altın fiyatları için rekoru beraberinde getirdi. Bitcoin ise tarihi zirve sonrası yaşadığı kayıpları toparlama çabasında. Peki altın almalı mı satmalı mı? Gram altın fiyatı ne olur? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasadaki son dakika gelişmelerini yorumladı! Öte yandan piyasalar ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell’ın saat 18.00’de yapacağı sunuma odaklanmış durumda.

Finans 06-03-24 14:50

Dün rekor kırmıştı, Borsa güne yükselişle başladı

Dün BİST 8577 puan ile tarihi yüksek seviyeye ulaşan Borsa İstanbul güne yükselişle başladı. Sektör endekslerinde en fazla kazandıran bilişim oldu.

Finans 01-02-24 10:07

Halka arz frene bastı! 25 Aralık dönüm noktası oldu: Borsa İstanbul'dan çıkış 1 milyonu aştı

Halka arzların durması, borsada yıl sonunda yoğunlaşan satışlar, risksiz getiride yükselen avantaj borsa yatırımcısının çıkışını hızlandırdı. 13 Aralık’ta tarihi zirvesine yükselen yatırımcı sayısı 16 işlem gününde 1 milyon 180 kişi azalarak 7.6 milyona indi. Aynı dönemde en çok düşen 5 hissenin 3’ü ise yeni halka arz hissesi oldu.

Finans 06-01-24 11:21

Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu: Hisselere 2,88 kat talep

Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına büyük ilgi geldi. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO hisselerine 2,88 kat talep gelirken, 3,8 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, sürecin beklentilerini karşıladığını ve çok başarılı bir halka arz süreci geçirdiğini belirtti.

Finans 11-12-23 14:24

SPK'dan onay aldı! Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Gayrimenkul, Perakende ve Enerji sektörlerindeki 30 yıla aşkın deneyimi, 6 milyon metrekareden fazla inşaat bitirmesi ve 134 prestijli projeye sahip Sur Yapı’nın iştiraki Sur Tatil Evleri GYO, Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanıyor. 9.858.488.000 TL’lik gayrimenkul portföyü büyüklüğüne sahip olan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Finans 02-12-23 15:41

TAB GIDA borsada ne zaman işlem görecek? TABGD halka arz kaç lot verdi? TAB Gıda borsa işlem tarihi belli oldu!

TAB Gıda borsa işlem tarihine dair araştırmalar yoğunlaştı. 18-19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında talep toplayan TAB Gıda yatırımcısına 8-9 adet pay dağıtımında bulundu. Peki TAB Gıda halka arz borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Finans 25-10-23 07:52

VERA KONSEPT HALKA ARZ kaç lot verir? VERA Konsept GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Talep toplamada son gün!

Vera Konsept GYO halka arz için talep toplama işlemleri bugün sona erecek. Vera Konsept GYO halka arz sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi VRGYO BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 55 milyon TL pay halka arz edilecek. Peki, Vera Konsept halka arz kaç lot verir, halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 20-10-23 08:52

MHR GYO BORSADA ne zaman işlem görecek? MHR GYO halka arz sonuçları açıklandı

MHR GYO borsa işlem tarihi araştırılıyor. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. MHR GYO halka arzında yatırımcılara 65-66 lot hisse dağıtımı yapıldı. Şimdi gözler borsa işlem tarihinde. Peki, MHR GYO BORSADA ne zaman işlem görecek?

Finans 18-10-23 07:45

Meka Beton halka arz sonuçları açıklandı! Meka Beton borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Meka Beton halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile 2 gün boyunca talep toplayan Meka Beton halka arzı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Meka Beton, 1 TL nominal değerli paylarını 25 TL sabit fiyattan satışa sundu. Peki, Meka Beton borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? İşte, Meka Beton halka arz sonuçlarına dair tüm merak edilenler...

Finans 09-10-23 13:11

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? DMRGD borsa işlem tarihi belli oldu

Simit Sarayı hissesinin borsada ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arzına izin verdiği Simit Sarayı (DMR Unlu Mamuller) halka arzı geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Peki Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? DMRGD Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi?

Finans 28-09-23 13:23

ADGYO ne zaman işlem görecek, hangi tarihte? Adra GYO halka arz kaç lot verdi? Adra GYO'nun halka arzı sonuçlandı

ADGYO borsa işlem tarihi vatandaşlar tarafından edildi. Birçok kişi internette "Adra GYO borsada ne zaman işlem görecek?" sorusuna yanıt arıyor. Şirketin halka arzında 1 lira nominal değerli paylar 22,66 lira sabit fiyatla satışa sunulurken talep toplama 2 gün sürdü ve sonuçlar belli oldu. Peki, ADGYO borsada ne zaman işlem görecek? Adra GYO halka arz kaç lot verdi? İşte borsa işlem tarihi ve detaylar...

Finans 20-09-23 10:09

Adra Gayrimenkul ne zaman işlem görecek? Adra GYO halka arz sonuçları sonrası tarih belli oldu

Adra GYO halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi merak konusu oldu. Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 14-15 Eylül tarihleri arasında talep topladı. Sonuçların açıklanmasının ardından gözler Borsa İstanbul'a çevrildi. Peki, Adra Gayrimenkul ne zaman işlem görecek? İşte tüm detaylar...

Finans 20-09-23 08:04

HATSN halka arz sonuçları açıklandı! Hat-San borsada ne zaman işlem görecek?

HATSN halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. Geçen hafta Borsa İstanbul'da halka arzı tamamlanan şirketler arasında yer alan Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 14 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında talep toplama sürecini tamamladı. Şimdi ise gözler halka arz sonuçlarına çevrildi. Heyecanla beklenen halka arz sonuçları açıklandı. Peki, Hat-San borsada ne zaman işlem görecek? İşte tüm detaylar...

Finans 18-09-23 13:20

Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir? Adra GYO halka arz eşit mi oransal mı? Talep toplamaya başlıyor!

Adra Gayrimenkul halka arz ediliyor. Ünlü gayrimenkul firmasının Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığı başvurunun kabul edilmesi ile birlikte halka arz hisseleriyle ilgilenen ve borsayı takip eden vatandaşlar, arama motorlarında" Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman ve kaç lot verir?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Adra Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir? Adra GYO halka arz eşit mi oransal mı? Talep toplamaya başlıyor!

Finans 13-09-23 17:53

Tarkim halka arz ne zaman işlem görecek? 2023 Tarkim halka arz borsa işlem tarihi belli mi?

Tarkim halka arz sonuçları borsa gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 5 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde alınan hisseye ilişkin detaylar merak konusu olurken birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Tarkim halka arz ne zaman işlem görecek? 2023 Tarkim halka arz borsa işlem tarihi belli mi?

Finans 08-09-23 11:36

2 milyon kişi halka arza koştu! Borsada gong Kuzu Grup için çaldı: 1 milyar liranın üzerinde...

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) halka arzdan elde ettiği gelirle yeni yatırımlarını gerçekleştirerek dağıtım alanını daha da genişleteceğini belirtti. Halka arza 2 milyondan fazla kişi katılırken, büyüklük ise 1 milyar liranın üzerinde gerçekleşti. İşte detaylar...

Finans 29-08-23 13:41

Kuzu Grup ne zaman işlem görecek? Kuzu Grup halka arz sonuçları açıklandı mı? Gözler Borsa İstanbul'da

Kuzu Grup halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik ve gayrimenkul geliştirme şirketleri arasında yer alan Kuzu Grup tarafından hayat geçirilen Kuzu Grup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi halka arz edildi. Talep toplama işlemleri 21-22-23 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Şimdi ise gözler Borsa İstanbul'a çevrildi. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 23-08-23 17:27

Baydöner halka arz ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul'dan BYDNR halka arz açıklaması geldi

Baydöner halka arz işlem tarihi merak ediliyor. Borsa İstanbul, geçtiğimiz günlerde halka arz olmak için talep toplayan Baydöner halka arzı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Borsa İstanbul A.Ş. tarafından 21 Ağustos 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, yeni açılan pay sırası hakkında açıklama yapıldı. Peki, Baydöner borsa da işlem görmeye başladı mı? Baydöner halka arz ne zaman işlem görecek? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 21-08-23 12:02

ENERYA ENERJİ hisse borsada ne zaman işlem görecek? Enerya Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Enerya Enerji halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi merak ediliyor. Enerya Enerji talep toplama işlemleri 14-15-16 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Yatırımcılar halka arz sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyorlar. Enerya Enerji A.Ş payları eşit dağıtım yöntemiyle satışa sunulmuş ve hisselerin halka arz fiyatı 88.76 TL olarak belirlenmişti. Peki, ENERYA ENERJİ hisse borsada ne zaman işlem görecek? Enerya Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilen

Finans 17-08-23 13:01

ASCE GYO Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi? ASCE GYO ne zaman işlem görecek? Halka arz sonuçları açıklandı

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemiyle, 27 - 28 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Bu tarihler arasında başvuru işlemlerini gerçekleştiren yatırımcılar şimdi ise ASCE GYO ne zaman işlem görecek? ASCE GYO Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. ASCE GYO halka arz sonuçlarına dair tüm merak edilenleri sizler için derledik...

Finans 01-08-23 13:05

Borsada rüzgar devam ediyor! ASCE GYO da halka arz ediliyor! Talepler toplanmaya başladı...

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirketlere bir yenisi daha ekleniyor. Asce GYO halka arz edilerek talep toplamaya başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin talep toplama işlemleri devam ediyor. İşte tüm detaylar…

Finans 26-07-23 11:12

SPK 4 halka arzı onayladı! İşte ATAKP, KALES, ASCE, FZGLY halka arzlarının detayları...

Borsa İstanbul'a katılan şirket sayısı her geçen gün artıyor. Geçen hafta Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) yayımlamdığı bültende Atakey Patates Gıda (ATAKP), Kale Seramik (KALES) ve Fuzul GYO'nun (FZGLY) halka arzına onay vermişti. Dün yayımlanan bültende ise Asce GYO (Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) halka arz edilecek. ATAKP, KALES, FZGLY'nin ise talep toplama tarihleri bugün sona eriyor. İşte ATAKP, KALES, ASCE, FZGLY halka arzlarıyla ilgili detaylar...

Finans 21-07-23 11:22

SON DAKİKA | Borsa 6000 puana göz kırptı, dolar ve gram altın fiyatı yükselişte! Wall Street’ten yatırımcıya uyarı: ‘Risk devam ediyor, altına zarar verecek…’

Son dakika haberi... Bayram tatili ertesinde dolar/TL kuru yüzde 1’in üzerinde, gram altın fiyatı da yüzde 2’ye yakın değer kazandı. Borsa İstanbul ise açılışta tarihi rekor seviyeye yükseldi. Piyasalarda Merkez Bankası’nın faiz kararının etkileri devam ederken yurt dışında ise Fed’in adımları yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın fiyatları için Wall Street analistlerinden yeni bir tahmin geldi. Uzmanlar yakın vadede altın için riskin devam ettiğini söyledi.

Finans 03-07-23 10:20

THY EMLAK KONUT KURA SONUCU 2023: THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

THY Emlak Konut kurası ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bilindiği üzere Türk Hava Yolları (THY) ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapılacak olan İstanbul Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için başvuru süreci 2 Haziran'da sona erdi. Kura çekimi tarihi ve saati merak konusu oldu. Peki, THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte, THY Emlak Konut kura çekimi ile ilgili merak edilenler...

Finans 21-06-23 09:14

BİEN ne zaman işlem görecek? Bien Yapı halka arz sonuçları açıklandı! Gözler Borsa İstanbul'da

Bien Yapı halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. 11-12 Mayıs 2023 tarihlerini kapsayan talep toplama sürecinin sona ermesinin ardından gözler borsada işlem göreceği tarihe çevrildi. Bien Yapı halka arz sonuçları da açıklandı. Peki, BİEN ne zaman işlem görecek? İşte tüm detaylar...

Finans 16-05-23 11:18

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş 'borsa' açıklaması: '15 Mayıs'ta soruşturma emri vereceğim'

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması halinde 15 Mayıs günü Borsa'ya soruşturma emri vereceğinı açıkladı. Sosyal medya hesabından, bir video da paylaşan Kılıçdaraoğlu, "Bugün hayatımın en büyük projesini açıklıyorum. Türkiye'nin Türk dünyası ile geç başlayan ilişkilerini arşa çıkaracak projedir bu. Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız. Türkiye'yi Çin'e bağlayacağız." dedi.

Finans 07-05-23 07:39

Europower hisse ne zaman işlem görmeye başlayacak? Europower Enerji Borsa İstanbul işlem tarihi belli oldu

Europower hisse ne zaman işlem görmeye başlayacak sorusunun yanıtı tüm yatırımcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 13,13,14 Nisan tarihleri arasında talep toplayan Europower Enerji'nin halka az sonuçları açıklandı. Bu kapsamda şirket halka arz yoluyla mevcut sermayesini 45 milyon TL artıracak olup 5 milyon TL nominal değerli pay ortak satışı yoluyla sattı. Peki, Europower hisse borsada ne zaman işlem görecek? Europower Enerji Borsa İstanbul işlem tarihi belli oldu!

Finans 19-04-23 10:35

CVK Madencilik halka arz sonuçları açıklandı! CVK Madencilik borsada ne zaman işlem görecek? Halka arzın büyüklüğü 882 milyon TL oldu

CVK Madencilik halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Talep toplama tarihleri 6 ve 7 Nisan 2023 olarak açıklanmıştı. Türkiye'nin en büyük krom ihracatçılarından CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi halka açıldı. Hisselerin Borsa İstanbul işlem tarihi de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki CVK Madencilik borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verir? Ayrıntılar haberimizde...

Finans 11-04-23 17:30

Eksun halka arz sonuçları açıklandı! Eksun Gıda ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul gong tarihi belli oldu mu?

Eksun halka arz sonuçları açıklandı. 15-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Eksun Gıda halka arz sonuçları heyecanla bekleniyordu. Yapılan açıklamada Eksun Gıda halka arzında 48,90 TL sabit fiyattan sermaye artışı yoluyla halka arz edilen 20.042.502 TL nominal payların tamamının satıldığı bildirdi. Peki, Eksun Gıda ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul gong tarihi belli oldu mu? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 21-03-23 12:02

Tüm senaryolar o tarihi gösteriyor! Kar sinyalleri arttı, yağış için cuma günü işaret edildi: Borsa İstanbul veya coin grafiği değil

Türkiye özellikle İstanbul'da kar beklentilerinin boşa çıktığı kış mevsimini yarıladı. Beyaz örtünün ne zaman hakim olacağı merakla beklenirken Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, paylaştığı radar görüntüleriyle "kar sinyallerinin çok arttığını" ifade etti. Öte yandan paylaşılan bir sıcaklık senaryosu grafiğiyle birlikte de "ay sonunda kar sinyallerinin çoğaldığı" tahminine yer verildi. Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen de önümüzdeki süreçte "kar görünmeyen" zaman dilimine dikkat çekti.

Haber 18-01-23 10:04

SÖKE Un işlem görmeye başladı mı? SÖKE Un Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi? 581 milyon TL'lik halka arz!

Söke Un halka arz edildi. Söke’nin, 581 milyon TL'lik halka arz sonucunda; talep toplamada hem talep kat sayısı hem de talep sonucu ulaştığı tutarla Borsa İstanbul’a en iddialı giriş yapan şirket oldu. Çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. "SÖKE Un hisse ne zaman işlem görecek? SÖKE Un Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi?" sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 11-01-23 10:41

Yatırımcısını en çok o sevindirdi! Yılbaşından bu yana yüzde 190...

Borsa İstanbul, rekorlarla geçirdiği 2022'de yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. BIST 100 endeksi yıl başından bu yana yatırımcısına yaklaşık yüzde 190 getiri sağlayarak 5.382 puanla rekor seviyeye çıkarken, dolar bazlı bakıldığında da yüzde 100'ün üzerinde kazançla tarihi bir performans sergiledi. Ekonomistler, yüksek enflasyon ve getiri arayışı sebebiyle borsada hikayelerin devam edeceğini dile getirdi.

Finans 19-12-22 17:17

Son dakika: Borsa İstanbul’da tarihi gün! Yeni zirve geldi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 4.000 puanın üzerine çıkarak tarihi zirvesini test etti. Analistler, bu hafta yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Enflasyon Raporu, yurt dışında ise Avrupa ve Japonya merkez bankası kararları ile ABD ve Almanya'da büyümenin öne çıktığını belirterek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 4.050 puanın direnç, 3.900 ve 3.850 seviyelerinin ise destek konumunda bulunduğunu kaydetti.

Finans 24-10-22 16:38

Son dakika: Borsa İstanbul’da tarihi gün! Yeni zirve geldi

Son dakika haberi... Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 3.815,50 puanı görerek yeni tarihi zirvesini test etti. Bankacılık endeksinde yüzde 10'a yakın yükseliş yaşanırken, bu haftanın en önemli gündem maddesi ise Merkez Bankası'nın faiz kararı olacak.

Finans 17-10-22 13:19

Borsa kapanış rekorunu tazeledi

Borsa, günü tarihi zirvede tamamladı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,64 değer kazancıyla tamamlayarak kapanış rekorunu 2.326,29 puana taşıdı.

Finans 05-04-22 19:10

Borsa tarihi rekor! 2 bin puanın üzerini gördü

Güne yüzde 0,45'lik artışla 1.997 puandan rekorla başlayan Borsa İstanbul BİST-100 Endeksi, açılışın hemen ardından 2.000 puan sınırını da geçti.

Finans 08-12-21 10:05

Anatolia Geneworks’un halka arzında 9,75 kat talep toplandı! İşte Borsa İstanbul'da işlem görme tarihi

Biyoteknoloji şirketi Anatolia Geneworks’un 14–15 Ekim tarihlerinde Ak Yatırım liderliğinde 30 aracı kurumdan oluşan geniş kapsamlı konsorsiyum aracılığı ile gerçekleştirilen halka arzında 9,75 kat talep toplandığı açıklandı. Ek satış hariç, satışa sunulan toplam 20.000.000 lira nominal değerli paylara 113 bin 032 yatırımcıdan 9,75 kat talep gelen arzda, pay başına fiyat, 22,50 lira olarak belirlendi.

Finans 18-10-21 16:58

Peker GYO, dengeli portföy yapısı sayesinde ilk 6 ayda 40.4 milyon TL kar elde etti

Peker Grubu şirketlerinden biri olan ve hisseleri Borsa İstanbul’da (BİST) işlem gören Peker GYO, 2021 yılının ilk yarısına ilişkin finansal gerçekleşmelerini açıkladı. Pandemi döneminin küresel çapta oluşturduğu tüm kısıtlara rağmen, 40.4 milyon TL’lik kar rakamına ulaşan şirket, aralıksız olarak üst üste 6’ıncı çeyreği de karla tamamladı.

Finans 14-07-21 08:28

Ziraat GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Ziraat GYO hisse işlem görme tarihi...

Geçtiğimiz haftalarda 22 Nisan tarihinde SPK tarafından Ziraat GYO’nun halka arzı onaylanmıştı. SPK, Ziraat GYO için borsa kodunu ZRGYO olarak, hisse fiyatını ise 1 lira 60 kuruş olarak belirlemişti. 28,29 ve 30 Nisan tarihleri arası ise talep toplama tarihleri olarak açıklanmıştı. Peki Ziraat GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte Ziraat GYO hisse işlem görme tarihi...

Finans 01-05-21 17:19

Ziraat GYO halka arz sonuçları | Ziraat GYO halka arz sonuçları açıklandı mı?

Ziraat GYO’nun 22 Nisan’da SPK tarafından halka arzı onaylanmıştı. SPK, Ziraat GYO için borsa kodu ZRGYO olarak, hisse fiyatını ise 1 lira 60 kuruş olarak belirlemişti. 28 – 29 – 30 Nisan tarihleri arası ise talep toplama tarihleri olarak açıklandı. 30 Nisan yani bugün akşam 17:00’ye kadar sürecek olan talep toplama işlemlerinin sonuçları için yatırımcılar bilgi almaya çalışıyor.

Finans 30-04-21 12:28

Ziraat GYO halka arz aracı kurumlar | Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor?

Ziraat GYO’nun halka arz işlemleri geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul tarafından onaylandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ziraat GYO’nun halka arzında hisse fiyatını 1,60 TL olarak belirledi. Ziraat GYO için işlem borsa kodu ise ZRGYO olarak açıklandı. Talep toplama tarihleri arasında işlem yapmak isteyen kişiler ise, Ziraat GYO aracı kurumlarını araştırmaya başladı.

Finans 28-04-21 11:25

Ziraat GYO halka arz | Ziraat GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor? Ziraat GYO borsa kodu

Ziraat GYO’nun halka arzının onaylanmasından sonra ise birçok kişi hisse fiyatı, borsa kodu gibi detayları araştırmaya başladı. Ziraat GYO’nun halka arzı için talep toplama tarihleri de belli oldu. GYO’nun hisse fiyatı da 1 lira 60 kuruş olarak açıklandı.

Finans 26-04-21 11:25

Galata Wind halka arz tarihi ne zaman? Galata Wind hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

Garanti BBVA Yatırım öncülüğünde gerçekleşecek olan Galata Wind halka arz tarihi, hisse fiyatı, borsa kodu ve izahnamesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Galata Wind halka arz tarihi ne zaman? Galata Wind hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

Haber 15-04-21 10:46

Doğuş Holding Doğuş GYO satışını duyurdu, DGGYO hisseleri tabanı gördü

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının gerçekleştirileceğini duyurdu. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri sert düştü.

Finans 12-04-21 11:51

Qua Granite halka arz tarihi ertelendi! İşte Qua Granite hisse fiyatı ve yeni talep toplama tarihi!

Halka arz için SPK'ya başvuru yapan Qua Granite'nın başvurusu onaylandı. Borsa İstanbul'da Qua Granite'ye yatırım yapmak isteyen yatırımcılar halka arz tarihini araştırırken şirketten açıklama geldi. Qua Granite'nin halka arz tarihi 5- 6 Nisan arasında yapılacak. Hisse fiyatı ise 16.46 TL olacak.

Finans 26-03-21 15:56