Ahmet Özel Haberleri

İç Güneş sergisi sanatseverlerle buluştu

Ressam Ahmet Özel'in 34 eserinin yer aldığı sergi, 6 Nisan'a kadar görülebilecek

Haber 16-03-2019 19:31

FETÖ'den üç aşamalı inkar stratejisi

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmalar sonucunda elde edilen deliller kapsamında, haklarında dava açılan sanıklar, mahkemelerde hesap veriyor. Darbe sanıklarının birçoğu, yargı karşısında haklarındaki suçlamaları reddedip inkar yolunu seçerken dosyadaki deliller ise bu savunmaların tam aksini belgeliyor - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel: - "Sanığın yalan söyleme, başka bir deyişle doğruyu söylememe hakkının bulunduğu açıktır. Ancak doğruyu söylememe, FETÖ/PDY üyelerinin karakteristik özelliğine dönüşmüş ve örgüt üyeleri, örgütün amaçları doğrultusunda yalan söylemeyi mübah sayan bir anlayış ile hareket ederek, mahkemeler huzurunda bilinçli olarak inkar stratejisi izlemişlerdir" - "FETÖ elebaşının alelacele yabancı medya kuruluşlarının karşısına geçerek, kurucusu ve yöneticisi olduğu terör örgütünün düzenlediğine yönelik sınırsız delil ve kanıtın bulunduğu, 250 insanımızın da şehit olmasına neden olan 15 Temmuz darbe kalkışması için pişkince 'tiyatro', 'Hollywood filmi gibi' ifadeler kullanmak suretiyle darbe girişiminin başrolünde olduğunu inkar cihetine giderek, 'Eğer ortada benim bu işe karıştığıma dair kanıt varsa, hemen Türkiye'ye dönerim' sözleriyle adeta gözaltına alınan ve tutuklanan darbeci FETÖ/PDY terör örgütü üyelerine hangi yönde ifade vermeleri gerektiğine dair üstü örtülü talimat göndermiştir" - "FETÖ 15 Temmuz darbe davalarında inkar stratejisini, örgüt elebaşısı Fetullah Gülen'den aldıkları talimat doğrultusunda uygulamaya koymuşlardır. Örgütün, 'Ne olursa olsun inkar et!', 'Örgütü akla!' , 'Örgüt elemanı arkadaşlarını satma!' şeklinde üç aşamalı inkar stratejisi bulunuyor"

Haber 02-02-2019 13:13

Burak Erdoğan İtalya'da gözaltına mı alındı? Avukatı açıkladı....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın İtalya'da gözaltına alındığına ilişkin iddialara yönelik avukatı Ahmet Özel'den açıklama geldi. İddialar sonrasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank, Twitter hesabından Av. Ahmet Özel'in açıklamasını paylaşırken, Özel açıklamasında "Bu yalan ve yanlış bilgilerin, hangi kirli ellerin ürünü olduğu aşikardır" ifadesini kullandı.

Haber 27-11-2017 09:14

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu'nda çarpıcı gelişme

Bilal Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel,"Müvekkilim sabit ikamet sahibi olup, savcılık makamlarınca yapılacak bir bildirim üzerine ifadeye gitmek için hazır olduğumuzu kamuoyuna arz ederiz" dedi.

Haber 23-01-2014 20:58