Ahmet Tatlıses Haberleri

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 16-04-2024 12:21

Ahmet Tatlıses, babasına rakip oldu!

İbrahim Tatlıses’in kurucusu olduğu Tatlıses Gıda yönetiminde yıllarca görev ve sorumluluk alan aynı zamanda restoranları bulunan Ahmet Tatlıses, By Ahmet Tatlıses Çiğ köfte Fabrikası kurdu. Babasıyla uzun zamandır tartışmalı olan Ahmet Tatlıses açtığı Çiğköfte fabrikasıyla Tatlıses çiğköftenin en büyük rakibi oldu.

Magazin 03-09-2023 20:44

İbrahim Tatlıses oğlu için Artist, geldi numarasını yaptı gitti demişti! Ahmet Tatlıses'ten yeni paylaşım

Geçtiğimiz hafta Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen şarkıcı İbrahim Tatlıses'in yardımına olay yerine gelen oğlu Ahmet Tatlıses koşmuştu. Kendisiyle küs ve davalık olan Ahmet Tatlıses'in yardımına gelmesi hakkında konuşan İbrahim Tatlıses, oğlunu eleştirerek, “Artist, artist. Geldi, numarasını yaptı gitti” dedi. Ahmet Tatlıses ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda babasının sözlerine gönderme yaparak "Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil" dedi.

Magazin 29-08-2022 21:23

Kaza yerine ilk o koşmuştu! İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e şoke eden tepki

Bodrum'da kaza yapan İbrahim Tatlıses araçta sıkıştığı sırada olay yerine ilk koşan isim küs ve davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses idi. İbrahim Tatlıses iyileştikten sonra küs olduğu oğluyla ilgili şoke eden sözler söyledi. İkili kazaya rağmen iddialara göre barışmadı.

Magazin 29-08-2022 10:41

SON DAKİKA: Hem küs hem mahkemeliklerdi! Oğlu Ahmet Tatlıses apar topar İbrahim Tatlıses'in yanına koştu

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği trafik kazasıyla ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor! Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkışan İbrahim Tatlıses uzun uğraşlar sonucunda araçtan çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden gelen bir fotoğraf ise İbrahim Tatlıses'in sevenlerini duygulandırdı! Olay sonrası Ahmet Tatlıses açıklama yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...

Magazin 25-08-2022 16:00

Ahmet Tatlıses'ten 'Yıkılmadım, ayaktayım' paylaşımı

Son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses ile arası bozuk olan Ahmet Tatlıses, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda babasına vasi atanması için dava açan Ahmet Tatlıses, bu kez deniz kenarında çekilen bir videosunu paylaştı. Videoya Mahsun Kırmızıgül'ün 'Yıkılmadım' adlı parçasını ekleyen Tatlıses, 'Babasına gönderme mi? yaptı sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 18-08-2022 15:49

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasında gerilim büyüyor! Vasi talebiyle mahkemeye başvurdu

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim büyüyor. Babasıyla sert bir tartışma yaşayan Ahmet Tatlıses soluğu mahkemede aldı. Babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyen Ahmet Tatlıses, vasi atanması için dava açtı.

Magazin 29-06-2022 20:26

İbrahim Tatlıses'in sert sözlerine oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki: Akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim arttı

Türkücü İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara hakkında sert ifadeler kullandı. Ahmet Tatlıses annesine "Kara peçeli" diyen babası İbrahim Tatlıses'in sözleri sonrası açıklama yaparak "Kendisinin akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim artmıştır" dedi. İbrahim Tatlıses'in oğlu ayrıca annesini de savunarak "Hiç kimse benim annemi 'kara peçeli' diyerek aşağılayamaz" tepkisini gösterdi.

Magazin 21-06-2022 13:54

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e olay suçlama: Vurulduğum gün şirketin kasasındaki parayı boşalttı!

İbrahim Tatlıses bir süredir büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile küslük yaşıyor. Her fırsatta kızgınlığını dile getiren türkücü İbrahim Tatlıses katıldığı canlı yayında oğlu Ahmet Tatlıses'e ağır sözler söyledi. İbrahim Tatlıses oğlunu ve eski karısını hedef alarak "Vurulduğum gün şirketin kasasındaki parayı boşalttı" iddiasında bulundu.

Magazin 21-06-2022 07:25

Esra Dermancıoğlu'nun sözleri Ahmet Tatlıses'i rahatsız etti

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, katıldığı programda "Bir erkeğin beni aldatması sorun değil" diyen Esra Dermancıoğlu'na tepki gösterdi.

Magazin 09-04-2021 13:41