Alkol Yasağı Haberleri

İstanbul Valiliği'nden alkol yasağı tartışma yaratmıştı! Detaylar ortaya çıktı '2005' ayrıntısı... Açıklama geldi 'Yeni bir uygulama kararı yok, genelgeyle hatırlatmış bulunmaktayız'

Sosyal medya, İstanbul Valiliği'nin park, piknik ve mesire alanı, sahil bandı, plaj vb. alanlardaki alkol satışı ve tüketilmesinin önlenmesiyle ilgili kararını konuşuyor. Alkol yasağı konusu sosyal medyada tartışma yaratırken o kararın detayları ortaya çıktı ve '2005 yılı' ayrıntısı dikkat çekti. İstanbul Valiliği de bir açıklama yaptı ve "Valiliğimizce alınan alkol kullanım ve satışına ilişkin yeni bir uygulama kararı bulunmamaktadır" derken bunun bir hatırlatma genelgesi olduğunu belirtti.

Haber 30-08-2023 13:34

Alkollü içki satışı yasağıyla ilgili AYM'den önemli karar! CHP dava açmıştı, o talep reddedildi

Saat 22.00 - 06.00 arasında alkol satışı yasağı hakkında Anayasa Mahkemesi'nden önemli bir karar geldi. CHP ceza nedeniyle bazı iş yerlerinin kapanması, kaçak içki satışı oranının artması gibi gerekçelerle, yasağı ihlal edenlere ceza verilmesine ilişkin maddenin iptali istemiyle dava açmıştı. Alkollü içki satışı yasağının ihlaline ceza verilmesini Anayasa'ya uygun bulan AYM iptal istemini reddetti.

Haber 25-07-2023 13:27

Alkol Yasağı

Alkol Yasağı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alkol Yasağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.