Altin Bozdurmak Haberleri

Kimsenin haberi yokken 50 yıllık yolu tel örgüyle kapattılar: Mülkiyet bizim, bu zamana kadar idare ettik

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bölge halkının yarım asırdır evlerine ulaşım sağladığı Timurlenk Sokak'taki yol, elektrik dağıtım şirketince otopark yapılmak üzere çift yönlü olarak tel örgü çekilerek kapatıldı. Evlerine ulaşımın zorlaştığını belirten mahalleli, mağdur olduklarını savundu. YEDAŞ elektrik dağıtım şirketi ise “Tapulu mülkümüzden geçen yolu şimdiye kadar idare ettik. Fakat araçlarımızın güvenliği için otopark ihtiyacından mecburen bu kararı almak zorunda kaldık” açıklamasını yaptı.

Haber 04-12-2021 11:02

Altın bozdurmak için gitti, bir daha gelmedi! 9 yıldır mahkeme kapılarını aşındırıyor

İstanbul’da 9 yıl önce aracını satmak için anlaştığı şahsa aracını teslim edip parasını alamadığını belirten Mustafa Keskin, dolandırıldığı iddiasıyla 9 yıldır mahkeme kapılarını aşındırıyor.

Haber 04-12-2021 10:26

Çeyrek altın ne kadar? 13 Kasım altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu hafta altında altında sert düşüş yaşandı. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 13 Kasım altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 13-11-2020 18:08

Altın yatırımcılarına önemli uyarı! Şimdi altın satılır mı? Altın satmak mantıklı mı? Altın yükselecek mi?

Altın fiyatları konusunda yaşanan yaşanan hareketlilik nedeniyle vatandaşlar şimdi altın satılır mı sorusunu soruyor. Yatırımlarını altın alarak değerlendiren vatandaşlar ise altın fiyatları yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, İHA ile altın yatırımcıları için görüşlerini paylaştı. Peki, şu an altın satmak mantıklı mı?

Finans 01-09-2020 16:09

DHA YURT BÜLTENİ 13

İSMET BADEM, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI   ÇANAKKALE’nin Biga ilçesinde 2 gün önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, bugün ikindi namazına müteakip Eceabat ilçesine bağlı Seddülhabir köyü meydanında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 08-09-2018 18:15