Altının Son Fiyatı Haberleri

Dolar düşecek mi? Ünlü bankadan çarpıcı dolar yorumu! Dolar düşer mi, yükselir mi, ne kadar olur?

Bu hafta 0,30 değer kaybederek yatırımcısına da kaybettiren dolar ile ilgili vatandaşlar tarafından araştırma yapılıyor. Dolar düşecek mi sorusunun yanıtı merak edilirken uzmanların yaptığı dolar yorumu ve tahminleri de araştırılıyor. Son olarak Rabobank’tan önemli bir dolar/TL değerlendirmesi geldi. Peki; dolar düşer mi, yükselir mi? Dolar ne kadar olur?

Finans 13-02-2021 14:27

Altın fiyatları yükselecek mi? Şimdi altın alınır mı? Altının düşüşü sürer mi? İşte çarpıcı altın yorumu

Bireysel yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş nedeniyle üzüntü yaşarken bu süreçte borcu olanlar ve düğün yapmak isteyenler ise fırsatı değerlendirmeye yöneldi. Çok sayıda vatandaş ise şimdi altın alınır mı sorusunu sormaya başladı. İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Kani Kont, altın almanın tam zamanı olduğu yönünde değerlendirmelerde bulundu. Peki, altın fiyatları yükselecek mi? Altının düşüşü sürer mi?

Finans 06-02-2021 14:35

Altın düşüyor mu? Altın alınır mı? Altının düşüşü sürer mi? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın durumu ne olacak?

Fiyatlardaki hareketlilik nedeniyle son dönemde vatandaşlar tarafından altın düşüyor mu sorusunun yanıtı araştırılıyor. Altın fiyatları, iç piyasada ons fiyatındaki gerilemeyle ve dolar kuruna bağlı olarak düşüşe geçti. Şimdi altının düşüşü sürer mi sorusuna yanıt aranıyor. Peki, altın durumu ne olacak? Altın alınır mı? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın durumu ne olacak? İşte detaylar…

Finans 09-01-2021 14:48

İstanbul'da fırınların yarısından fazlasının ekmeği yüksek fiyata sattığı belirlendi

İstanbul'da denetlenen 2 bin 892 fırından, bin 571'inin ekmeği yüksek fiyata sattığı tespit edildi.

Finans 28-11-2020 16:57

Ticaret Bakanlığı uyardı! Kredi kartı dolandırıcılığına dikkat

Ticaret Bakanlığı, Bakanlığın ya da diğer kamu kurum ve kuruluşlarının isim ya da logoları kullanılarak "kredi kartı aidatlarının iadesinin yapıldığı" yönünde bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlara karşı vatandaşları uyardı.

Finans 21-11-2020 13:56

Türkiye'de otomobil satışları yüzde 76.3 arttı! En çok o araçlar tercih edildi

Türkiye'de otomatik vites otomobil satışları bu yılın ocak-ekim dönemiyle geçen yılın aynı dönemi kıyaslandığında yüzde 76,3 arttı.

Finans 07-11-2020 13:06

Bodrum’da konuta talep yüzde 34 arttı

Koronavirüs salgını vatandaşı yazlık bölgelerde ev arayışına itti. Bodrum’da da konut satışlarının bu sebeple artış gösterdiğini dile getiren Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, “Bodrum’da 2020 yılının ilk sekiz ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre konut satışları yüzde 34,33 oranında arttı." diye konuştu.

Finans 07-11-2020 10:36

İşte altının son fiyatı... 7 Kasım altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 7 Kasım altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 07-11-2020 10:00

İşte altının son fiyatı... 31 Ekim altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları ile ilgili hareketlilik devam ederken vatandaşlar tarafından da son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu nedenle elindeki altınları değerlendirmenin yollarını arayanlar çeyrek altın ne kadar sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Kapalıçarşı’da kapanışta altın ne kadar oldu? 31 Ekim altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları düşecek mi? Yoksa altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…

Finans 31-10-2020 09:40