Altinin Durumu Haberleri

Uzmandan çarpıcı altın tahmini: Gram altın fiyatında orta vadede hedef 485 TL! Gram altın ne zaman yükselecek?

Altın fiyatları şubat ayına başladığı fiyata son üç günlük artışla birlikte geri döndü fakat gram altın fiyatı dolar/TL'deki düşüşe rağmen şubat ayı başındaki seviyeye henüz gelemedi. ABD'de teşvik paketi ve enflasyon artışındaki beklentiler devam ederken altın üç günlük yükselişin ardından yatay seyretmeye başladı. Bu süreçte yatırımcıların gözleri, analistlerden gelecek güncel altın tahminlerine çevrildi. Peki orta vadede gram altın ne olacak? Gram altın fiyatı ne zaman yükselecek?

Finans 10-02-2021 13:25

Gram altın 450 TL'yi görebilir yorumu: Altın yükseliş rallisine mi başladı?

Yeni aya kötü başlayan altın fiyatları analistlerin yorumlarına göre ralli yapmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden'ın devasa teşvik paketi beklentileri artırmaya devam ederken, analistlerden gram altın için pozitif yorumlar geldi. Dolar/TL'nin yatay seyir izlemeye devam etmesiyle gram altın fiyatı yükselmeye devam ediyor. Gram altın ne zaman yükselecek sorusuna cevap arayan yatırımcılar, uzmanların güncel altın grafikleri ve yorumlarını araştırıyor. 9 Şubat 2021 altın analizleri haberimizde.

Finans 09-02-2021 14:09

Altın düşüyor mu? Altın alınır mı? Altının düşüşü sürer mi? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın durumu ne olacak?

Fiyatlardaki hareketlilik nedeniyle son dönemde vatandaşlar tarafından altın düşüyor mu sorusunun yanıtı araştırılıyor. Altın fiyatları, iç piyasada ons fiyatındaki gerilemeyle ve dolar kuruna bağlı olarak düşüşe geçti. Şimdi altının düşüşü sürer mi sorusuna yanıt aranıyor. Peki, altın durumu ne olacak? Altın alınır mı? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın durumu ne olacak? İşte detaylar…

Finans 09-01-2021 14:48

Kredi çekip altına yatırım yapmak karlı mıdır? Altın almak için kredi çekilir mi? Uzmanından yıl sonu altın yorumu!

Koronavirüsün ardından ikinci dalga gelecek endişesi ve ABD ile Çin arasındaki gerilim altın ve dolar fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Altın fiyatlarının tarihi seviyelere gelmesinin ardından bankadan kredi çekip almak isteyen vatandaşlar, kredi çekip altına yatırım yapılır mı araştırması yapıyor. Yıl sonu altın tahminleri ne olacak araştıran yatırımcılar için uzmanından altın yükselecek açıklaması haberimizde.

Finans 07-08-2020 15:51

Altın yatırımcısına 'seçim' dopingi

Antalya Kuyumcular Odası Başkanı Ali Çelik, seçimlere gidilen süreçte altın almanın en doğru zaman olduğunu söyledi.

Haber 11-05-2018 12:58

DHA YURT BÜLTENİ-7

Muharrem İnce: Akşener beni yardımcısı yaparsa olurum CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Seçimi kazanırsam yardımcılar için kafamdan geçen isimler var.

Haber 11-05-2018 12:25