Araba Yıkayıcısı Haberleri

Arabanızın içi tuvaletten daha pis! Dışkı bile çıktı

İngiltere'de yapılan bir araştırma, arabaların 'ortalama bir tuvaletten daha kirli olduğunu' ortaya çıkardı. Öğrenecekleriniz hoşunuza gitmeyebilir ama gerçekler acıdır! Arabanızı ne kadar yıkarsanız yıkayın dışı pırıl pırıl görünse bile içerisi aşırı derecede kirlidir. Bagaj, sürücü koltuğu ve direksiyon hakkında öğrenecekleriniz midenizi kaldırabilir.

Haber 08-03-2022 14:28

Milyonluk otomobilin kontrolünü kaybedince...

İstanbul Maltepe'de oto yıkamacıdan çıkan sürücü, milyonluk otomobiliyle kaza yaptı.Bir anda gaza basan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek reflüje çıktığı anlar cep telefonuyla kameraya yansıdı.

Haber 07-03-2021 14:17

Bursa'da kadın oto yıkamacı görenleri şaşırtıyor!

Bursa'da uzun süre otomobil sektöründe çalışan 43 yaşındaki Gülden Menevşe, kendisine ait oto yıkama dükkanı açtı. Dükkanına ilk kez gelenlerin şaşırdığını belirten Menevşe, 'Kadın isterse her şeyi yapar, ben bunu bir erkek mesleği olarak görmüyorum' dedi.

Haber 07-03-2021 10:54

Vale hizmetlerine yeni düzenleme geldi! İşte bilmeniz gerekenler

Vale hizmetlerine yeni düzenleme geldi. Vale hizmeti sıkça kullanılanlar arasında yerini aldı. Anca yeni dönem 1 Temmuz 2021'de başlıyor. Vale hizmetinde önemli değişimler var. Yeni dönemde Vale hizmetlerinde neler değişti?

Haber 25-12-2020 15:17