Araç Muayene Ücreti Haberleri

Ehliyet harç ücretleri ne kadar olacak 2024? Yeni yılda sürücü belgesi ehliyet harcı ve kurs ücretlerine ne kadar zam gelecek?

Sürücü belgesi ehliyet harcı ve kurs ücretleri sürücü adaylarının gündeminde yer aldı. Geçtiğimiz günlerde enflasyon rakamlarının netleşmesiyle beraber 2024 yılı yeniden değerleme oranları da belli oldu. 2024 yılı için uygulanacak yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Peki, Ehliyet harç ücretleri ne kadar olacak 2024? Yeni yılda sürücü belgesi ehliyet harcı ve kurs ücretlerine ne kadar zam gelecek?

Finans 10-11-2023 15:45

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 122 zam gelecek: Araç muayenesinde istenen o parayı TÜVTÜRK’ten geri alabilirsiniz…

Araç sahibi olanlar için masraflar her geçen gün daha da artıyor. Trafik sigortası, kaskosu, motorlu taşıtlar vergisi derken şimdi de araç muayene ücretlerine yeniden değerleme oranı olan yüzde 122 zam yapılması bekleniyor. Ancak araç muayenesinde gözden kaçan bir detay ortaya çıktı. TÜVTÜRK'ten hemen paranızı geri alabilirsiniz. Kesilen ücretin kanunda yerinin olmadığı öğrenildi. İşte detaylar…

Finans 26-12-2022 11:48

Diğer Haber Etiketleri

Araç Muayene Ücreti

Araç Muayene Ücreti Hakkındaki Haberler Mynet'te. Araç Muayene Ücreti Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.