Askim Kapismak Haberleri Ve Son Dakika Askim Kapismak Haberleri

Askim Kapismak Haberleri Ve Son Dakika Askim Kapismak Haberleri

1979 yılında İstanbul’da doğan Aşkım Kapışmak, küçük yaşlarda konservatuar eğitimi almıştır. Lise döneminde pek çok sahne deneyimi yaşamış ve eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesinde insan ilişkileri üzerine profesyonel çalışmalar yapmıştır. Daha sonra kendini geliştirmek için Amerika’ya gitmiş ve orada da psikoloji eğitimi almıştır. Amerika’dan döndükten sonra pek çok üniversitede konuşmacı olarak yer almış ve farklı alanlarda danışmanlık yapmıştır. Bir dönem beden dili uzmanlığı ve iletişim becerileri üzerine de eğitim alan Kapışmak’ın kaleme aldığı eserleri de mevcuttur. İlk kitabı olan Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan’ı 2011 yılında piyasaya sürmüştür. Daha sonrasında Beni Benimle Aldatır Mısın, Küçük Mutluluklar Kitabı ve Hangi Anne hangi Babasınız isimli kitapları da okuyucularıyla buluşturmuştur.

Aşkım Kapışmak Haberleri

Aşkım Kapışmak'ın Balat'taki 3 katlı lüks evini görenler hayran kaldı! Yatak odası dikkat çekti

Davranış Bilimleri Uzmanı, oyuncu ve yazar Aşkım Kapışmak, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Ünlü isim İstanbul'un tarih kokan semti Balat'taki evinin kapılarını açtı. Aşkım Kapışmak'ın Haliç manzaralı 3 katlı lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 09-11-2023 13:55

Aşkım Kapışmak'ın 'cinsellik' sözleri olay oldu, sosyal medya yıkıldı! Herkesle rastgele sevişmeyin!

Ünlü yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak'ın cinsellik hakkında yaptığı açıklama sosyal medyayı salladı. "Herkesle rastgele sevişmeyin diyen uzman isim, "Cinsel ilişki orgazm sırasında yoğun duygular ateşlendiğinde kişinin geçmiş travmaları karşılıklı birbirine geçer" ifadelerini kullandı.

Magazin 03-09-2023 20:27

Aşkım Kapışmak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak hakkında merak edilenler!

Aşkım Kapışmak 6 Nisan 2023 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Ünlü isim, 2. Sayfa'da magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak hakkında merak edilenler...

Magazin 06-04-2023 09:38

Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak'ın hayatı ve biyografisi!

Aşkım Kapışmak bugün (10 Ocak 2023 Salı) günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de canlı olarak ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-01-2023 09:32

Aşkım Kapışmak

Askim Kapismak Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Askim Kapismak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, kaç yaşında? 'Babam ölmemi istiyordu' açıklaması yürek sızlatan 2. Sayfa konuğu Aşkım Kapışmak'ın hayatı!

Aşkım Kapışmak 9 Kasım 2022 Çarşamba günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de canlı olarak yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Mayıs'ta konuk olduğu bir programda yöneltilen 'Bu mesleğe girmene sebep olan şey ne?' sorusuna yanıt veren ünlü isim ailesiyle ilgili anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirmişti. 'Babam ölmemi istiyordu' diyen Aşkım Kapışmak'ın sözleri yürek sızlatmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Magazin 09-11-2022 09:46

Aşkım Kapışmak'tan babasıyla ilgili infial yaratan sözler! Babam ölmemi istiyordu...

Ünlü yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, Youtube'da katıldığı bir programda söylediği sözlerle adeta infial yarattı. Kop-Art TV kanalında Sinan Çalışkanoğlu ile Minibüs programına katılan Aşkım Kapışmak, 'Bu mesleğe girmene sebep olan şey ne?' adlı soruya verdiği cevapla dikkat çekti.

Magazin 23-05-2022 13:36

Aşkım Kapışmak kimdir? 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak nereli ve kaç yaşında? Psikolog mu?

Aşkım Kapışmak, 11 Mayıs Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının canlı yayın konuğu oldu. Ünlü Ünlü isim, programda Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Peki Aşkım Kapışmak kimdir? 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak nereli ve kaç yaşında? Psikolog mu? İşte kitapları ile olduğu kadar YouTube kanalıyla da adından söz ettiren ünlü ismin biyografisi ile kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 11-05-2022 09:34

2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Aşkım Kapışmak mesleği nedir?

2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak 23 Mart Çarşamba günü canlı olarak ekrana gelen programın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim, programda Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Peki 2. Sayfa'nın konuğu Aşkım Kapışmak kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Aşkım Kapışmak mesleği nedir? İşte kitapları ile olduğu kadar YouTube kanalıyla da adından söz ettiren ünlü ismin hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-03-2022 09:40

Ünlü şarkıcı Feride Hilal Akın Dubai tatilinde aşk sinyali verdi

Ünlü şarkıcı Feride Hilal Akın, davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ve arkadaşlarıyla birlikte Dubai’de tatil yapıyor.

Magazin 20-03-2021 02:44

Danla Bilic'in Aşkım Kapışmak'a bakışı olay oldu!

Bir süre önce Danla Bilic ve Aşkım Kapışmak davalık olmuş aralarındaki atışma gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili dün Merve Özbey'in kınasında görüntülendi. Aynı karede yakalanan ikiliden Danla Bilic'in Aşkım Kapışmak'a bakışı olay oldu!

Magazin 03-02-2020 11:39

Elma Dersem Çık filminin galası yapıldı

Yönetmenliğini İzzet Başlak'ın üstlendiği "Elma Dersem Çık" filmi, 13 Aralık'ta vizyona girecek

Trend 12-12-2019 10:06

Aşkım Kapışmak oyunculuğu deniyor

Yazar Aşkım Kapışmak, komedi filmi Nasipse Olur’da boy gösterecek.

Trend 12-07-2019 14:47

Sıla ve Ahmet Kural'ın o fotoğrafına Aşkım Kapışmak'tan ilginç yorum!

Ahmet Kural ve Sıla davasının ilk duruşması Perşembe günü görüldü. Sıla ve Ahmet Kural'ın mahkeme kapısında beklediği anlarda çekilen bir kare dikkatleri çekti. Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak ise birbirlerinden şikayetçi olan Sıla ile Ahmet Kural'ın göz göze geldiği o anı yorumladı.

Magazin 08-03-2019 02:03

Aşkım Kapışmak'tan sosyal medyada tepki çeken sözler

Katıldığı programlar kadın ve erkek ilişkileri üzerine konuşan Davranış ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak, Eser Yenenler'in programında sarf ettiği kelimeler yüzünden sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Trend 16-02-2019 15:08

Danla Bilic'e dava açan Aşkım Kapışmak'a mahkemeden ret!

Danla Bilic ve Aşkım Kapışmak arasında süren tartışmada yeni gelişme... Aşkım Kapışmak'ın mahkemeye yaptığı başvuruya yanıt geldi

Magazin 14-09-2018 09:37

Aşkım Kapışmak'dan Danla Bilic açıklaması

Geride bıraktığımız akşam Yıldız Tilbe konseri izlemeye giden Aşkım Kapışmak, Danla Bilic hakkındaki sorulara yanıt verdi. Kapışmak "Kimse ana avrat düz gidemez" dedi

Magazin 17-08-2018 11:35

Danla Bilic ve Aşkım Kapışmak birbirine girdi!

Yazar Aşkım Kapışmak, asıl adı Neslihan Damla Akdemir olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in Youtube üzerinden kendisine “şeref yoksunu, karaktersiz” diyerek hakarette bulunduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu ve korunma talep etti

Magazin 16-08-2018 09:04

Tolgshow'un bu haftaki konuğu Aşkım Kapışmak oldu!

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldürdüğü programı Tolgshow, yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Tolgshow’un yeni bölüm konuğu yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak olacak.

Magazin 20-07-2018 23:27

Başbakan Yıldırım canlı yayında espriyi patlattı

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım Habertürk TV'deki canlı yayında gençlerin sorularını yanıtlıyor. Yayının başladığı dakikalarda sunucu, programa konuk olarak katılan Davranış Uzmanı Aşkım Kapışmak'ı tanıttı. Başbakan Binali Yıldırım, ise bu esnada söze girerek, "İnşallah kapışmadan bitiririz." diyerek espri yaptı. sözleri herkesi gülümsetti. Yıldırım, dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 05-04-2017 21:46

Hülya Avşar programına "Aşkım Kapışmak" damga vurdu

Hülya Avşar'ın programına bu kez Yazar ve Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak konuk oldu. Hülya Avşar'a evlilik tüyoları veren Aşkım Kapışmak herkese eğlenceli dakikalar yaşattı.

Magazin 15-05-2015 08:19