Aslışah Alkoçlar Haberleri

Hülya Koçyiğit bir kez daha büyük nine oluyor! Aslışah Alkoçlar ikinci kez hamile

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ikinci kez hamile! İbo ile Güllüşah'ın sevimli küçük kızı Gülşah Alkoçlar dördüncü kez anneanne oluyor. 2021 yılında Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah, 26 Eylül'de oğlu Cem'i dünyaya getirmişti. İkinci bebeğine hamile olan Aslışah Alkoçlar, oğlunun yüzünü hiç göstermemiş yalnızca, 'Babama benziyor' diyerek ipucu vermişti. İkinci bebeğini bekleyen Aslışah'tan eşi Kaan ile birlikte hamilelik haberini doğruladı.

Magazin 06-09-2022 09:36

Aslışah Alkoçlar'ın son hali şok etti! Yeni doğum yapmıştı

Hülya Koçyiğit'in de torunu olarak bilinen ünlü sosyetik isimlerden olan Aslışah Alkoçlar, son olarak hamileliği ile gündeme gelmiş ve geçtiğimiz aylarda doğum yapmıştı. Alkoçlar, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 26-02-2022 10:52

Aslışah Alkoçlar anne oldu

İş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturan Aslışah Alkoçlar, oğlu Cem'i kucağına aldı.

Magazin 26-09-2021 20:28

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar'a hamile güzelliği geldi!

Yeşilçam yıldızlarından Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen Aslışah Alkoçlar, sosyal medyada verdiği samimi pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 16-09-2021 17:09

Aslışah Alkoçlar

Aslışah Alkoçlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslışah Alkoçlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar'dan bikinili hamilelik paylaşımı

İş insanı Kaan Demirağ ile şubat ayında evlenen sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, iddialı hamilelik pozlarını Instagram'dan yayınladı. Teknede pozlar veren Alkoçlar'ın pozlarına çok sayıda beğeni geldi.

Magazin 05-06-2021 07:26

Aslışah Alkoçlar'dan ilk hamilelik pozu

Aslışah Alkoçlar sosyal medya hesabı üzerinden ilk hamilelik pozunu paylaştı. Hülya Koçyiğit'in torunu olan Aslışah Alkoçlar Şubat ayında evlendiği Kaan Demirağ ile çocuk bekliyor. İşte, Aslışah Alkoçlar'dan hamilelik pozu...

Magazin 19-05-2021 00:49

Aslışah Alkoçlar'dan hamilelik pozu

Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Büyüyen karnıyla ilk kez poz veren Alkoçlar, fotoğrafını "Sahil tümseği" notuyla paylaştı.

Magazin 18-05-2021 20:40

Aylarca inkar etmişti! Aslışah Alkoçlar hamileliğini daha fazla gizleyemedi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile evlenmişti. O dönem hamilelik söylentilerini yalanlayan ünlü ismin ilk hamilelik görüntüleri geldi.

Magazin 18-05-2021 18:26

Aslışah Alkoçlar evlendikten sonra hemen soyadını değiştirdi

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturdu. Demirağ ile hayatını birleştiren Alkoçlar, Instagram hesabında soyadını, "Aslışah Demirağ" olarak güncelledi.

Magazin 07-02-2021 10:48

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ evlendi

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, nisan ayından beri birlikte olduğu Kaan Demirağ'la nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin nikah töreninden ilk kareler de sosyal medyadan paylaşıldı.

Magazin 05-02-2021 20:53