Atilla Taş Haberleri

Polise mukavemetten tutuklanmıştı! Atilla Taş serbest bırakıldı! 'Vefasız köftehorlar'

Bir eğlence mekanında karıştığı olay sonrası polise mukavemetten tutuklanan şarkıcı Atilla Taş serbest bırakıldı. Atilla Taş'ın serbest kaldıktan sonraki ilk paylaşımı dikkat çekti.

Magazin 27-01-2024 07:59

Atilla Taş tutuklandı! Karısı polislere saldırdı, olay çıkardıkları görüntüler şoke etti

Şarkıcı Atilla Taş tutuklanınca gündem oldu. Taş, bir eğlence mekanından eşi ile dışarı çıkarıldıktan sonra işletmecilerle kavga ettikleri ve polise mukavemet gösterdiği ana ilişkin güvenlik kamerası görüntüleriyle de adından söz ettirdi.

Magazin 24-12-2023 09:30

SON DAKİKA | Eşi ile birlikte gözaltına alınmışlardı! Şarkıcı Atilla Taş tutuklandı

Son dakika: İstanbul'da barda karıştığı olay sonrası polise mukavemet gösteren şarkıcı Atilla Taş ve eşi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Atilla Taş tutuklandı, eşi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Magazin 23-12-2023 15:46

FETÖ davasında Atilla Taş hakkında mütalaa açıklandı! İstenen ceza belli oldu

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davada şarkıcı Atilla Taş'ın yargılanmasına devam edildi. Atilla Taş hakkında mütalaa açıklandı. Taş için istenen ceza belli oldu.

Haber 15-06-2023 13:18

Diğer Haber Etiketleri

Atilla Taş

Atilla Taş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atilla Taş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atilla Taş'tan Candaş Tolga Işık'a gönderme! Ne ayaksın çakar makar...

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Twitter'daki bir hesaptan sorulan "Çakarlı otomobiliniz mi var?" sorusuna yanıt verdi. Işık, "Bir polis korumam var, aracım çakarlı değil, tepe lambalı." yanıtını verirken, Atilla Taş'tan Candaş Tolga Işık'a tepki gecikmedi.

Magazin 13-12-2022 14:32

“Linci göze alıp ifşa edeceğim” Atilla Taş sosyal medyayı karıştırdı: Birisi yapmalı çünkü...

Netflix'te yayınlanan 'Sıcak Kafa' izleyiciyle buluşmasının ardından tartışmaların odağında yer aldı. Büyük bir merakla beklenen diziyi izleyenlerin bir kısmı beğenirken bir kısmı da eleştirdi. Son olarak şarkıcı Atilla Taş'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım bir kez daha Sıcak Kafa dizisiyle ilgili sosyal medyayı karıştırdı. Taş'ın "Linci göze alıp ifşa edeceğim" sözleri dikkat çekerken ünlü isim diziyi Haluk Bilginer, Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler’in bile kurtaramadığını söyledi.

Magazin 07-12-2022 15:39

Şarkıcı Atilla Taş'tan gündeme oturan paylaşım! Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim

Ünlü şarkıcı Atilla Taş'ın Twitter'daki paylaşımı gündeme oturdu. Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendiğini iddia eden ancak kim olduğunu söyleyemeyeceğini belirten Taş, "umut verici" notunu düştü.

Magazin 13-09-2022 08:59

Şarkıcı Atilla Taş'tan Karadenizliler için ağır sözler! Sosyal medya karıştı, özür mesajı yayınladı

Şarkıcı Atilla Taş'ın Karadenizliler için söylediği sözlerin ardından yer yerinden oynadı. Sosyal medyada binlerce tepki alan şarkıcı, tüm Karadenizlilerden özür diledi.

Magazin 20-05-2022 18:10

Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu

Batman'da geçen yıl intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, müvekkili hakkında hakaret içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan oyuncu Ezgi Mola’ya destek paylaşımlarında müvekkiline hakaret ettikleri iddiasıyla 8 ünlü isim hakkında daha suç duyurusunda bulundu.

Magazin 08-06-2021 14:39