Avrasya Tuneli Ucretsiz Mi Haberleri

29 Ekim köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bugün FSM, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli ücretli mi, bedava mı?

Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü bugün büyük bir coşku içinde ülkenin her yerinde kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Marmaray, İzban ve Başkentray ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu özel ve anlamlı günde araçlarıyla yola çıkacak olan vatandaşlar da köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığı merak ediyorlar. Peki, 29 Ekim köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bugün FSM, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli ücretli mi, bedava mı?

Haber 2023-10-29 14:28:32

Bugün köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli bedava mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığı konusunda bilgi edinmek isteyenler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Peki, Bugün köprü ve otoyollar ücretsiz mi? İşte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne ilişkin detaylar...

Haber 2023-10-29 14:21:30

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi olacak? Bayramda Avrasya Tüneli, 3. köprü ve Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi olacak?

Ramazan Bayramı'na az bir zaman kala, bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Vatandaşlar bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi sorusunu araştırıyor. Peki bayramda Avrasya Tüneli, 3. köprü ve Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi olacak? İşte yanıtı...

Haber 2021-05-09 17:31:10

MHP'de liderlik değişimi mi olacak? Devlet Bahçeli'nin yerine İzzet Ulvi Yönter iddiası

MHP'yle ilgili 'liderlik değişimi' iddiası gündeme bomba gibi düştü. Avrasya Araştırma Başkanı ve kamuoyu araştırmacısı Kemal Özkiraz, MHP liderinin koltuğunu devredebileceğini öne sürdü. Özkiraz, açıklamasının devamında "Devlet Bahçeli'nin aklındaki isim İzzet Ulvi Yönter" dedi.

Haber 2020-12-09 11:50:51

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi mi?

Ulaştırma Bakanlığı, Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam yapılmadığını bildirdi.

Finans 31-01-19 12:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eyüpsultan'da halka seslendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Buradan Güneydoğu'ya da sesleniyorum. Güneydoğu'ya geldiğimde söyledim. Sakın, korkuyu korkutun. Bütün tedbirleri aldık ve bu PKK'ya da bu HDP'ye de inşallah sandıklarda demokratik olarak bir dersi verelim. Osmanlı tokadına hazır mıyız? Bunu başardığımız anda Türkiye'de devran değişecek, yeni yönetim sistemiyle beraber değişecek" - "Bay Kemal'e, onun çırağı Bay Muharrem'e sesleniyorum: Yahu Marmaray'ı siz mi yaptınız? Avrasya Tüneli'ni siz mi yaptınız? Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü siz mi yaptınız? Osmangazi Köprüsü'nü siz mi yaptınız? Bu, Yalova'da oturuyor. Herhalde Osmangazi'den geçme fırsatını da bulamadı, fakat alışacak. Fiyatı yüksek geliyormuş. O zaman ikinci köprüden git, birinci köprüden git. Bunlara da yetecek paran yoksa sandalla git. Ne diyelim buna? Çünkü bunlar hiçbir yeniliğe tahammül edemiyorlar"

Haber 23-06-18 18:27

AK Parti Sultangazi mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Size birkaç gün içerisinde daha başka müjdelerimiz de olacak inşallah. Rabb'im Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Biz bütün imkanlarımızla şu anda Mehmedimizin yanındayız, komutanlarımızın yanındayız" - "Çıkmış konuşuyor Bay İnce. Dördüncü köprüyü yapacakmış. Yap bakalım, nereye yapacaksın? Adres veremiyor, veremez. Bildiği yok. Ders çalışmamış. Biz şu anda Marmaray'ı yaptık mı, Avrasya Tüneli'ni yaptık mı, Osmangazi Köprüsü'nü yaptık mı? Ara sıra Bay Muharrem de istifade eder dedik. Yalova'da oturuyor ya, Yalovalı ya" - "Dünya beşten büyüktür derken, biz neyi kastediyoruz? Dünyada bütün ülkeler Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yerini almalı diyoruz. Biz one minute derken neyi kastediyoruz? Bak sen bir siyonist olabilirsin, bir İsrailli olabilirsin ama sen öldürmeyi iyi bilirsin. Bunlar yediden yetmişe o Filistinli yavruları Gazze'de öldürenler değil mi? Bunlara karşı bu mücadeleyi veren Türkiye değil mi? Biz verdik. Çıkmış Bay Muharrem konuşuyor"

Haber 15-06-18 15:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “daha Önce İktidara Gelenler Acaba Bir Marmaray, Bir Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü Yapabildiler Mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sorun onlara, daha önce Türkiye’de iktidara gelenler acaba bir Marmaray yapabildiler...

Yurthaber 11-05-18 12:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, restorasyonu biten Mısır Çarşısı'nın açılışında konuştu. CHP'ye sert sözlerle yüklenen Erdoğan, 'Tüm milletimden rica ediyorum. Muhalefetten birilerini gördüklerinde şunu sorsunlar: Siz ülkeye hangi büyük yatırımları yapacaksınız? Yavuz Sultan Selim Köprüsü mü yapacaksınız, Marmaray mı yapacaksınız, Avrasya Tüneli mi yapacaksınız, 3. Havalimanı mı yapacaksınız? Sizi tatmin edecek bir cevap verirlerse samimi söylüyorum, gidin onlara oy verin' dedi.

Haber 04-05-18 15:12

AK Parti Maltepe 6. Olağan İlçe Kongresi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: (1) - "Marmaray'a biniyorsunuz değil mi? Binmeyenler var mıdır? Bay Kemal binmiyordur ya. Avrasya Tüneli'ni kullandık değil mi? Niye Avrasya Tüneli? Çünkü ecdadımız Fatih, gemileri karadan yürüttü. Biz de dedik ki 'Dedemiz Fatih gemileri karadan yürüttüğüne göre biz de denizin altından raylı sistemi de yaparız, otomobilleri de denizin altından yürütürüz.' Çünkü bize yakışan odur ve bunu başardık" - "Şimdi Maltepe'nin 'Şu mahallesinde şunlar var' deyip 'Oraya suyu götürmeyelim' dedim mi? Demedik. Buralarda susuzluk almış başını gidiyordu. Doğalgaz yoktu. Hepsine doğalgazı götürdük mü? Götürdük. Niye? Hepsi benim vatandaşım. Biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevdik. Ayrım yapmadık. Varsın onlar yapsın, biz yapmayacağız. Çünkü biz tüm insanlara aynı nazarla bakıyoruz" - "İstanbul'un nüfusu neredeyse iki kat arttı. Göreve geldiğimde İstanbul'da nüfus 7,5 milyondu ama şimdi İstanbul'un nüfusu 15 milyon oldu. Nereden nereye... İki kat artmış olmasına rağmen, yollar kilitlenmediyse, ulaşım akıcıysa bu yaptığımız yatırımlar sayesindedir"

Haber 15-04-18 16:23

21. Avrasya Ekonomi Zirvesi

Eski Diyanet İşleri Başkanı Bardakoğlu: - "Teknoloji, özellikle sosyal medya gerçekten şikayet etmemiz gereken bir mecra mıdır? Yoksa biz kendimizden mi şikayet ediyoruz? Gerçekten de teknoloji ve sosyal medya evlerimizin duvarındaki sınırları kaldırdı bütün hayatımızı, zihin dünyamızı, duygularımızı, öfkemizi, nefretimizi dışa vurmaya başladık. Öyleyse sorun evimizin görülebilir olmasından değildir, bizim hesabını veremeyeceğimiz, mahcup olacağımız bir zihin dünyasına ve ilişkiler ağına sahip olmamızdır" - "Tanrının, yüce yaratanın mutlak egemenliğini, bütün varoluşa hükümranlığını vurgulayan metinleri adeta kendi dünyamıza çektik ve kendimiz yok ettik. Her şeyi ona havale ederek, her şeyi ondan bekleyerek birey sorumluluğunu ve birey inisiyatifini yok ettik. Adeta kör bir tevekkül, bireyi yok ederek, her şeyden onu sorumlu tutan, her olumsuzluğu ona yükleyen bir anlayış. Bugün Şark’ı (Orta Doğu) kapsayan anlayış budur" - "Hiçbir zaman bir dindar, bizzat yapması gereken bir işi tanrıya atfederek, ona yıkarak sorumluluktan kurtulamaz. Özellikle Şark’ın (Orta Doğu’nun) bu birey bilincine erişmesi ve birey sorumluluğunu yeniden inşa geleceğimiz açısından son derece önemlidir"

Haber 12-04-18 13:07

21. Avrasya Ekonomi Zirvesi

Başbakan Yıldırım: (1) - "Özellikle ellerinde büyük güç bulunan ülkeler, BM'nin daimi temsilcileri, bugünlerde çok daha büyük sorumluluk altındalar. Yaptıkları ne? Tweetler atarak birbirlerini tehdit ediyorlar. Dünyanın, bölgenin geleceğini sizin karşılıklı atışmanıza, milyonlarca insanın yok olmasına seyirci mi kalacak bu millet? Efendim, 'Benim daha iyi füzem var.' Yok öbürü diyor, 'Benim daha iyi füzem var. Gönder bakalım.' 'Göndermezsen şöyle olur.' Sokak kavgası... Sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar" - "Zaman, bölgede yaraları sarma zamanıdır, bir araya gelme, 'Sen daha güçlüsün, ben daha güçlüyüm' kavgasını bir kenara bırakma zamanıdır. El ele vererek gerçekten Suriye'nin de Irak'ın da toprak bütünlüğünü sağlayarak terör örgütleriyle çifte standart yapmadan, terör örgütleri arasında sıralama yapmadan topyekun mücadele zamanıdır. Biz Türkiye olarak bunu yapıyoruz" - "Dost ve müttefiklerimizden biz daha fazla empati bekliyoruz. Bölgede yaptığımız bu fedakarlığın, bu büyük bedel ödemenin karşılığı bu olmamalıdır" - "Bugün Balkanlar'da barışın, güvenin, istikrarın sürüdürülebilir hale gelmesi için hepimizin üzerine büyük görevler düşüyor çünkü Orta Doğu'da zaten yeterince sorun var. Başka bölgelere de bu sorunun yayılmasının önüne mutlaka geçmemiz gerekiyor. Türkiye, Balkanlar'da bu anlayışla hareket ediyor. Türkiye'nin emperyal hedefleri hiç olmadı, bundan sonra da olmaz. Türkiye gittiği yere iyilik için, dostluk için, barış için gider"

Haber 11-04-18 16:39

AK Parti Sakarya 6. Olağan İl Kongresi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan (2): - "Rabia'yı unutmuyorsunuz değil mi? Birileri Rabia'yı terör örgütünün işareti olarak biliyor, zavallı bay Kemal. Rabia, içinde ne var? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bay Kemal, bunun hangisi hoşuna gitmedi? Bu bizim Rabiamız" - "Ecdadımız Fatih karadan gemileri yürüttü, dedik ki 'Ecdadımız Fatih, madem ki karadan gemileri yürüttü, biz de onun yolunda denizin altından Marmaray'ı yürütelim.' Dedik ki 'Madem dedemiz bunu yaptı, bu da yetmez, bir şey daha yapalım. Ne yapalım, denizin altından arabaları da yürütelim.' ve Avrasya Tüneli'ni yaparak Boğaz'ın altından bir de araç yürütmeye başladık. Niye? Bize bu yakışır. Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak öyle lafla olmuyor, bay Kemal. Bunlar böyle. Emekle oluyor, el ele vereceksin, omuz omuza vereceksin ve bütün şartları da zorlayacaksın"

Haber 11-03-18 17:22

Rusya'dan portakal hamlesi mi geliyor?

İzvestiya gazetesi, Rusya, Belarus, Kazakistan, Ermenistan ve Kırgızistan'dan oluşan Avrasya Ekonomik Birliği'nin (AEB) portakal, üzüm ve brüksel lahanası gibi ürünler için ithalat vergisi getirmeyi planladığını yazdı.

Finans 20-04-17 14:01

İşte son referandum anketi

Referanduma sayılı günler kala evet mi önde hayır mı? Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi'nin (AKAM) son referandum anketi, "hayır" oylarının önde olduğuna işaret etti. AKAM’ın 5-10 Nisan tarihleri arasında yaptığı ankete, 8160 kişi katıldığı, evet oy oranının yüzde 46,25, hayır oranının yüzde 53,75 olduğu belirtiliyor. AKAM Başkanı,"evet çıkarsa şirketi kapatırız" demişti.

Haber 11-04-17 22:21