Aybike Esin Tumluer Haberleri

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son hali herkesi şaşırttı! Berk Oktay ve Eda Ece'yle fenomen dizide rol almıştı

Başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı İlişki Durumu Karışık dizisinde hayat verdiği Gülendam karakteriyle hafızalarımıza kazınan Aybike Esin Tumluer 2017 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olduğunu duyurmuştu. Adını da Atlas Karan olarak değiştiren ünlü ismin son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 27-06-2023 09:24

İlişki Durumu Karışık'ın Gülendam'ıydı... Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son hali

İlişki Durumu Karışık dizisinde Gülendam rolüyle ünlenen Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirmişti. Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını da değiştiren ve oyunculuğa devam eden Tumluer'in son hali ortaya çıktı. Adını Atlas Karan Tumluer yapan Aybike Esin Tumluer son halini sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 13-10-2022 13:27

Cinsiyet değiştirerek gündem olan Aybike Esin Tumluer sitem etti! Haddinizi bilin!

İlişki Durumu Karışık dizisinde Gülendam rolüyle ünlenen Aybike Esin Tumluer son haliyle zaman zaman dikkat çekiyor. Cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak hayatına farklı bir yol çizen oyuncu son mesajında sitem etti.

Magazin 29-04-2022 14:17

Aybike Esin Tumluer kimdir, aslen nereli? Cinsiyet değiştirmişti! Oyuncu Aybike Esin Tumluer kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

Daha önce İlişki Durumu Karışık dizisiyle şöhrete kavuşmuş olan Aybike Esin Tumluer, önceki senelerde cinsiyet değiştirmişti. İsmini Atlas Karan olarak değiştiren Tumluer'in son hali ise görenleri şaşırttı. Peki Aybike Esin Tumluer kimdir, aslen nereli? Aybike Esin Tumluer kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilen son hali!

Magazin 23-03-2022 17:44

Diğer Haber Etiketleri

Aybike Esin Tumluer

Aybike Esin Tumluer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aybike Esin Tumluer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İlişki Durumu Karışık dizisiyle tanınan Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirdi! Aybike Esin Tumluer son hali

İlişki Durumu Karışık dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu dizide Gülendam karakterine hayat verdi. Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştiren ünlü isimler arasına girdi. Adını Atlas Karan Tumluer yapan Aybike Esin Tumluer son halini sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 22-03-2022 15:26

Aybike Esin Tumluer kimdir, aslen nereli? Cinsiyet değişimi ile çok konuşulan Aybike Esin Tumluer kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmesinin ardından son haliyle gündem oldu. Pek çok projede rol alan başarılı oyuncu aldığı karar sonrası operasyona girmişti. Peki, Aybike Esin Tumluer kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 22-12-2021 23:41