Aydemir Akbas Saglik Durumu Haberleri

Aydemir Akbaş kanser mi oldu, ne kanseri? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında? İşte kansere yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Aydemir Akbaş, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda kansere yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncunun sevenleri bunun üzerine geçmiş olsun mesajları yayımlamaya başladı. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Aydemir Akbaş kanser mi oldu, ne kanseri? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında? İşte kansere yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Magazin 2023-01-25 11:46:21

Salgında en dikkat çeken illerimizden biriydi! Mümkünse toplum içine girmemeleri...

Büyükşehirlerde sokağa çıkma yasağı uygulanırken Zonguldak'ın da vaka oranındaki ciddi durum nedeniyle yasağın uygulandığı iller kapsamına alınması dikkatleri çekmişti. Koronavirüs vakalarının yeniden artışa geçmesiyle tedirginlik de yayılmaya başladı. Mayısta hiç Kovid-19 hastaları olmadığını belirten Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hande Aydemir, mevcut durumu açıklayarak tehlikenin boyutunu ortaya koydu.

Haber 2022-07-20 10:12:37

Sosyal medya canlı yayındaki iltifat yarışını konuşuyor! Hülya Hökenek ile Hüseyin Öztel arasındaki ilginç diyalog: Sen daha güzel görünüyorsun

Habertürk ekranlarında İstanbul'daki kar yağışının son durumu hakkında bilgilerin verildiği haber bülteninde yaşanan diyalog, sosyal medyanın gündemine oturdu. Sunucu Hülya Hökenek ve Meteroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasında yaşanan yaşanan konuşma bir anda iltifat yarışına döndü. Aynı ekranda geçen yıllarda Ebru Baki ile Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir arasındaki sebze ve meyve fiyatlarındaki artış diyaloğu çok konuşulmuştu.

Haber 2022-03-11 10:31:02

Gömeç Devlet Hastanesi’nde son viraj

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından sürdürülen inşaat aşaması tamamlanan ve geçici kabulü yapılan Devlet Hastanesi için geri sayım başladı.Bu kapsamda; donanım ve tefrişat çalışmalarının iki ay içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanan hastanenin son durumu ile ilgili AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’in yanı sıra Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Balıkesir İl Halk Sağlığı Müdürü Refik Budak ile AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu incelemelerde bulundu.Hizmete girmesi için geri sayımın yapıldığı hastanedeki incelemelerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, hastanenin beklediğinde de erken hizmete girecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.Donanımı ile adeta 5 yıldızlı otelleri aratmayacak olan hastanenin yaklaşık 10 milyon liralık bütçesiyle Gömeç’in en önemli yatırımlarından biri olduğunu kaydeden Aydemir, “10 yataklı olarak yapılan hastanemizde 7/24 esasına göre acil sağlık, laboratuvar, röntgen grafik, ana-çocuk sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, KETEM, yaşlı sağılığı, beslenme ve obezite ile mücadele hizmetleri gibi birinci basamak koruyucu hizmetleri verilecektir.

Yurthaber 2021-03-20 20:20:37

Milletvekili Aydemir’den kırmızı çizgi vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Kırmızı çizgisi devletin dirliği, milletin birliği olan; milli iradenin mukaddesat ve değerlerine saygılı; halkın sesi, hakkın müddeisi vazifesini üstlenen basınımız iftiharımızdır’ dedi.MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’İN MESAJIMilletvekili Aydemir, ‘Önceliği, milli ve manevi paydayla örtüşen her olay ve durumu milli iradeyle paylaşmak olan basınımız; 15 Temmuz ihaneti karşısında müşterek ve destansı bir duruş kaydederek, milli irade vicdanını ortaya koymuş; demokrasimize kefen biçmeye çalışan ihanet güruhu karşısında milli iradenin kaydettiği dirilişte öncü rol üstlenmiştir.

Yurthaber 03-05-20 15:15

UCİM Genel Başkan Danışmanı Av. Aydoğan: “Minik Leyla’yı öldürenlerin yakalanmasına ramak kaldı”

Ağrı’da geçen yıl Ramazan Bayramı’nda gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan amcası Mehmet Ali Aydemir, “mevcut delil durumu, tutuklulukta geçen süre, dosyanın gelmiş olduğu aşama” sebebiyle tahliye edildi.

Haber 20-12-19 09:16

Küçük Leyla’nın davasında flaş gelişme

Ağrı’da geçen yıl Ramazan Bayramı’nda gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan amcası, “mevcut delil durumu, tutuklulukta geçen süre, dosyasın gelmiş olduğu aşama” sebebiyle tahliye edildi.Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin 15 Haziran 2018 tarihinde gittiği Bezirhane köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki kızları Leyla Aydemir’in ölümüyle ilgili “kasten adam öldürme” suçundan tutuklu yargılanan baba Nihat Aydemir’in amcasının oğlu Mehmet Ali Aydemir 17 ay sonra serbest bırakıldı.

Haber 19-12-19 11:51

Leyla cinayetinde, ilk tutuklanan sanık tahliye edildi

AĞRI'da, 1,5 yıl önce geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüyle ilgili tutuklanan baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu Mehmet Ali Aydemir, 'mevcut delil durumu, tutuklulukta geçen süre, dosyasın gelmiş olduğu aşama' dikkate alınarak 17 ay sonra tahliye edildi.

Haber 19-12-19 11:43

Leyla cinayetinde, ilk tutuklanan sanık tahliye edildi

AĞRI'da, 1,5 yıl önce geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüyle ilgili tutuklanan baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu Mehmet Ali Aydemir, 'mevcut delil durumu, tutuklulukta geçen süre, dosyasın gelmiş olduğu aşama' dikkate alınarak 17 ay sonra tahliye edildi.

Haber 19-12-19 10:47

VakıfBank yarı finale yükseldi

SALON: Vakıfbank Spor Sarayı HAKEMLER: Erol Akbulut, Mehmet Gül VAKIFBANK: Robinson, Kübra Çalışkan, Naz Aydemir Akyol, Zhu Ting, Zehra Güneş, Sloetjes (Ayça Aykaç, Cansu Özbay, Tuğba Şenoğlu) BEŞİKTAŞ: Seda Uslu, Şeyma Ercan, Dilara Bilge, Rykhliuk, Biryukova, Tokarska (Pınar Eren, Simay Gazi, Marharyta, Hümay Topaloğlu, Tuğçe Ersan, Ceylan Arısan) SETLER: 25-16, 25-12, 25-21 SÜRE: 74 dakika (23, 25, 26) Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Beşiktaş'ı 25-16, 25-12, 25-21'lik setlerle 3-0 yenen VakıfBank, bu sonuçla seride durumu 2-0'a getirerek adını yarı finale yazdırdı.

Haber 06-03-18 19:07