Ayşe Arman Haberleri

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen galasındaki kıyafeti tartışma yarattı! Suskunluğunu Ayşe Arman'a bozdu

Kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran ve Ahmet Kayakesen gibi isimlerin yer aldığı Bergen filmi, kısa sürede dikkat çeken izlenme oranlarına ulaştı. Bergen filminin galasına su yeşili bir takım elbiseyle katılan Farah Zeynep Abdullah, tarzıyla ilgili yapılan eleştiriler hakkında gazeteci Ayşe Arman'a konuştu.

Magazin 07-03-2022 15:42

Ayşe Arman duyurdu! Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak

Çukur dizisinde Yamaç karakteriyle adından söz ettiren Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk projesinde Atatürk'ü canlandıracak. Sürpriz gelişmeyi duyuran gazeteci Ayşe Arman "29 Ekim 2023’te, yani Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren harbi büyük bir projeden söz ediyorum. Peki başrolü, yani Atamızı kim canlandıracak? Cevap veriyorum: Aras Bulut İynemli" dedi.

Magazin 13-10-2021 20:18

Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'ndan neden ayrıldı? İlk kez anlattı

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah içini Ayşe Arman'a döktü. Farah Zeynep Abdullah merak edilenler her şeyi anlattı.

Magazin 12-07-2021 13:42

Ece Üner'den itiraf! 'En seksi organımız beynimiz! Sapyoseksüelim'

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner Ayşe Arman'a konuştu. Ece Üner Hülya Avşar'dan sonra yaptığı "sapyoseksüelim" itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 22-03-2021 10:40

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah: Durmadan akan bir para yok

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci'ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah çok para kazanıp kazanmadığını açıkladı. Abdullah "Ben bu sorulara çok daralıyorum" dedi.

Magazin 11-03-2021 10:09

Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den müjdeli haber

2 hafta önce koronavirüse yakalanan 92 yaşındaki Haldun Dormen, virüsü yenerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan usta oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Magazin 05-12-2020 16:52

Bir Başkadır'ın Meryem'i Öykü Karayel'den Ayşe Arman'a özel açıklamalar

Netflix'in yeni yerli yapımı Bir Başkadır dizisi gündemden düşmüyor. Gazeteci Ayşe Arman, dizinin başrol oyuncusu Öykü Karayel'le dizi hakkında samimi bir röportaja imza attı.

Magazin 17-11-2020 09:23

Gülseren Budayıcıoğlu her şeyi Ayşe Arman'a anlattı! ' O, beş psikoloğu kovduğum doğru'

Reytinglere damga vuran TV8’in yeni dizisi Kırmızı Oda ve TRT 1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın senaryolaştırıldığı kitapların yazarın Gülseren Budayıcıoğlu, Ayşe Arman’ın sorularını yanıtladı.

Magazin 29-09-2020 10:08

Ebru Şallı oğlu Pars'ı son görüşünü anlattı! 'Hayatımda ilk kez cansız bir beden görüyordum'

10 yaşındaki oğlu Pars’ın ölümüyle sarsılan Ebru Şallı, o zorlu süreçte yaşadıklarını Ayşe Arman’a anlattı. Şallı "Ve sonra o son gün… Nasıl bir huzursuzluk içimde… Tarifi olmayan bir duygu… Kalbim sıkışıyor. Yoğun bakımı arıyorum, arıyorum, açmıyorlar…" diyerek oğlunu son görüşünü anlattı.

Magazin 12-05-2020 09:19

Ebru Şallı vefat eden oğlu Pars'ın hastalığının nasıl ortaya çıktığını anlattı

Geçtiğimiz Nisan ayında 9 yaşındaki oğlunu lenfoma hastalığından kaybeden Ebru Şallı, verdiği röportajda çocuğunun hastalığını nasıl öğrendiğini ve sonrasında neler yaşadıklarını anlattı.

Magazin 11-05-2020 22:30

Ayşe Arman Anneler Günü için Ebru Şallı ile konuştu! Yürek yakan açıklamalar

Kısa süre önce küçük oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı'nın acısı çok taze... Gazeteci Ayşe Arman "‘Anneler Günü’ için tek isim vardı kalbimde. Geçtiğimiz günlerde, 10 yaşındaki oğlunu, Ponçiği’ni toprağa veren Ebru Şallı" diyerek Şallı ile konuştu.

Magazin 10-05-2020 08:56

Ayşe Arman'dan Ömür Gedik'e sert cevap!

Can Yaman'ın akıl almaz sözlerini savunmaya çalışan Ömür Gedik'e cevabı Ayşe Arman, verdi. Başarılı gazeteci, ''Bu ne cüret'' diyerek tepkisini en sert cümleleriyle ortaya koydu.

Magazin 06-12-2019 13:56

Ekrem İmamoğlu Ayşe Arman'a konuştu! 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' sorusuna dikkat çeken yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı. 'Cumhurbaşkanlığı adaylığına mı oynadığı' yönündeki soruya, tek konsantrasyonunun belediye başkanlığı olduğu yanıtını veren İmamoğlu; 'Yarını, bilse bile, Allah bilir. Başka ne diyeyim?' ifadelerini kullandı.

Haber 19-11-2019 07:54

Ayşe Arman, Hürriyet gazetesinden istifa ettiğini açıkladı

Hürriyet gazetesinden çok konuşulacak bir istifa haberi daha geldi. Yazar Ayşe Arman, istifasını sosyal medyadan duyurdu.

Trend 03-11-2019 14:26

Sıla ameliyat olacak! 'Her yerim mordu, iç kanama....'

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla, Kural'dan şikayetçi olmuştu. Şarkıcı'dan konuya dair yeni açıklamalar geldi. 'Ameliyat olmam gerecek" diyen Sıla, 'Her yerim mordu. Bileğimde iç kanama, dirseğimde iç kanama. Önümüzdeki günlerde ameliyat olmam gerekecek.' dedi.

Magazin 04-01-2019 14:39

Murat Cemcir'den olay hareket!

Sıla ile röportaj yaptıktan sonra Ahmet Kural'a da teklif götüren Ayşe Arman'a Kural'ın yanıtı olay olmuştu. Bu gerilime Kural'ın arkadaşı Murat Cemcir de dahil oldu.

Magazin 29-12-2018 15:54

Ahmet Kural Ayşe Arman'ın röportaj talebini neden reddetti?

Hürriyet köşe yazarı Ayşe Arman, geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla Gençoğlu ile röportaj yaparak taraf olduğunu söyledi. Ahmet Kural, kendisine röportaj talebi gönderen Ayşe Arman'ın isteğini reddetti.

Magazin 29-12-2018 11:19

Ayşe Arman'ın Çağatay Ulusoy'la fotoğrafları olay oldu!

Sosyal medya hesabından paylaştığı Çağatay Ulusoy fotoğrafıyla Instagram'ı salladı.

Magazin 03-12-2018 13:41

'Bu hissi yaşamak istiyorum Ayşe Hanım'

Popçu İrem Derici, kendisiyle röportaj yapması için Ayşe Arman'a çağrıda bulundu.

Magazin 06-10-2018 15:27

Şeyma Subaşı: Kardashianlara benziyorum

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, Ayşe Arman'a yaptığı açıklamalarla yine gündem olmayı başardı! Subaşı kendini Kardashianlara benzetti ve ekledi "Sonunda reality show’a dönüştü. Benim hayatım da öyle"

Magazin 30-09-2018 09:23

Ezgi Mola yaşadığı elle tacizin detaylarını anlattı!

Güzel oyuncu Ezgi Mola, Ayşe Arman'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mola,olayın iç yüzünü anlatırken "Bana biri pandik attı! Ben de çocuğu kovalamaya başladım." dedi.

Magazin 14-08-2018 14:01

Ayşe Arman'dan eşi için müstehcen paylaşım! Gece kocam gelince onu...

Ayşe Arman eşi Ömer Dormen için yaptığı paylaşımla instagramın konusu oldu. Mumbai'de çalışan kocası Ömer Dormen'in dönüşü için hazırlık yapan Ayşe Arman bakın ne yazdı?

Magazin 14-08-2018 10:31

Canan Karatay'dan olay yaratacak sözler

Canan Karatay 'meslekten men edildi' iddialarıyla ilgili Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuştu. Karatay, hukuki sürecin devam ettiğini, Anayasa Mahkemesi'nden karar beklediklerini ifade etti. Ortada kesinleşmiş bir ceza varsa niye uygulanmadı diyen Karatay, "Adli tatile giriliyor, hoooop bunlar başlıyor köpürdetmeye. Ben zaten az konuşuyorum! Konuşsam, yer yerinden oynayacak!" vurgusu yaptı

Haber 09-08-2018 09:47

Eskrim milli takımında cinsel taciz skandalı!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, "Daha neler duyacağız... Eskrim Milli Takımı’nda cinsel taciz" başlıklı yazısında, milli takımdaki cinsel taciz skandalını köşesine taşıdı

Haber 08-05-2018 08:18

Kapıcı 10 yaşındaki çocuğu yatak odasına götürüp tecavüz etti

Dün Antalya'da görülen tecavüz davasında, 10 yaşındaki kıza tecavüz ettiği öne sürülen zanlının serbest bırakılması büyük tepkiye neden oldu. Apartman görevlisi 44 yaşındaki A.Ö.’nün adli kontrol şartıyla serbest kalmasına, Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. Hürriyet'ten Ayşe Arman ise kabusu yaşayan küçük kızın annesiyle röportaj yaparak olayı köşesine bu taşıdı.

Haber 17-11-2017 08:02

Ayşe Arman: Sevişirken soyunmamak ne demek?

İlahiyatçı Prof. Dr. M.Cevat Akşit'in Cinsel münasebet esnasında affedersiniz eşeklerin yaptığı gibi tamamen soyunmayın" sözleri büyük tartışma yarattı. Ayşe Arman, "Sevişirken soyunmamak ne demek? Burada korkulacak ve kaçınılması gereken eylem sevişmek mi, soyunmak mı? Soyunmuyorlarsa demek ki yıkanmıyorlar! Acaba o şeytan banyoda da musallat olabilir mi?!" diye sordu. "

Haber 11-10-2017 07:59

Kadri Gürsel'in eşiyle öpüştüğü fotoğrafa gelen tepkilere Ayşe Arman'dan yazı

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, Silivri Cezaevi'nde 330 gün tutuklu yargılanandıktan sonra tahliye edilen Cumhuriyet Yayın Danışmanı Kadri Gürsel'in eşi Nazire Gürsel'i öptüğü sırada çekilen görüntülere tepki gösterenlere yönelik olarak "Size göre her şey günah, her şey yasak, her şey edebe aykırı! “Türk kültürünün edebi bu değil” lafı da sizin zırvanız... Ne var öpüşmekte? Dünyanın en güzel, en insani görüntüsü. Aşk bu, aşk! Biz insanız, sevişiyoruz, öpüşüyoruz, koklaşıyoruz. Böyle iletişim kuruyor

Haber 27-09-2017 09:11

Murat Başoğlu krizine yeni bakış: Utanç verici bir tartışmanın taraflarıyız

Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile tatil sırasında teknede öpüştüğü görüntülerin ortaya çıkması sadece magazin gündeminin değil tüm Türkiye gündeminin odağına yerleşti. Hakkında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan ünlü sunucu Murat Başoğlu'na ilişkin köşe yazarları da toplumun bakış açısına ilişkin analizler kaleme aldı. Politika ve dünya gündemine ilişkin yazılarıyla tanınan Hürriyet yazar Murat Yetkin de bugünkü yazısında Murat Başoğlu'nu yazdı.

Haber 06-09-2017 08:41

'Beni öz annem sattı!'

Ayşe Arman, öz annesi-babası tarafından fuhuşa sürüklenen genç kızın kan donduran hikayesini köşesine taşıdı. "Annem, babam beni sattı. Erkeklere pazarladı. Fuhuşa teşvik etti..." diyen genç kız, "14 yaşında regl olduğumu öğrenince, evde bayram havası esti. Annem, 'Kadınlığa ilk adımını atıyorsun!' dedi. Çok erkekle yaşamın ne kadar güzel olduğunu anlattı. Başka başka erkeklerle birlikte olmanın ve bu yoldan para kazanmanın hem kolay hem de iyi olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Haber 15-08-2017 07:33

Sosyal medyada 'seviştikten sonra' fırtınası

Gonca Vuslateri'nin 3 yıl önce yaptığı röportajdaki bir sözü, bugün bir anda sosyal medyanın gündemi oldu.

Haber 27-03-2016 16:45

Ayşe Arman: Kadın isterse çocuk da yapar, kariyer de

Ayşe Arman, "Kadın isterse çocuk da yapar kariyer de” dedi.

Haber 08-05-2014 12:05

Polis memurundan tecavüz tehdidi

Gezi Parkı'nda başlayan ve tüm Türkiye'ye yayılan olayların en çok söz edilen isimlerinden biri Beşiktaş'ta darp edilen türbanlı anneydi.

Haber 02-10-2013 10:18

Oda TV davası başladı

Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık ve Soner Yalçın'ın sanık olarak yargılandığı Odatv davasının 14. duruşması başladı.

Haber 16-11-2012 11:16

'Türk sevgilim olacak'

Hürrem Sultan, Türk sevgili arıyor...

Magazin 05-06-2011 16:08

'Ömer'le sevişmeye bayılıyorum'

Sevgililer Günü yaklaşırken Hello! dergisi bu özel gün öncesi ünlü simalara aşka dair düşüncelerini sordu.

Magazin 12-02-2011 14:46

Ayşe Arman'a öyle bir mail geldi ki!

Ayşe Arman'a öyle bir okuyucu maili geldi ki, Arman da şaşırdı.

Haber 19-08-2009 09:41