Baraj Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Baraj Dizisi Haberleri

Baraj Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Baraj Dizisi Haberleri

Med Yapım ve No:9 Production ortaklığı ile ortaya çıkan bir Türk dizisidir. Yönetmenliğini Hasan Tolga Pusat'In yaptığı ve senaryosunu kendisinin üstlendiği, dram türündeki bir dizidir. 1977 yılında yayınlanan "Baraj" filminin dizi konseptini almış halidir. Ana karakterlerinde Gizem Karaca, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Biran Damla Yılmaz, İman Casablanca vardır. İlk bölümün yayınlanma tarihi 17 Mart 2020'dir. Fox Tv'de yayınlanmıştır. Dram severlerin ilgisini çeken film kısa sürede hedeflenen kitleye ulaşmıştır. Dinamik kadrosuyla izleyiciyi etkileyen dizi genç başrol oyuncularıyla ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda deneyimli ve yetenekli oyuncularıyla da izleyiciyi ekran başına toplamyı başarmıştır. "Baraj" filminde başrollerden olan yakışıklı oyuncu Tarık Akan yerini dizide Burak Yörük alırken Türkan Şoray yerine ise Biran Damla Yılmaz yer almaktadır.

Baraj Dizisi Haberleri

İrem Tuncer kimdir? İrem Tuncer ne iş yapıyor? İrem Tuncer kaç yaşında, nerelidir?

İrem Tuncer'in kim olduğu ve ne iş ile ilgilendiği merak ediliyor. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi İrem Tuncer çıktı. Ebrar Karakurt özel hayatıyla da gündeme geliyor. Sevgilisi İmge'den ayrıldıktan sonra yaptığı paylaşımlarla konuşulan milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İrem Tuncer ile yeni bir aşka yelken açtı. Bu haber sonrası İrem Tuncer'in kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Magazin 06-05-2022 16:52

Son dakika | İstanbul'daki barajlarda son durum! İSKİ uyardı: 5 barajımız taşıyor!

Son dakika haberi: İstanbul'daki barajların son durumuyla ilgili İSKİ'den açıklama geldi. Son günlerde etkili olan yağışların ardından İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, 5 barajın taşma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. Mermutlu, "Elmalı Barajı, Kazandere Barajı, Istrancalar'daki beş barajımız taşıyor. Yöre halkını uyarıyoruz. Lütfen derelerde ve dere yataklarında bulunmasınlar çünkü ani bir taşkında bunu tutma mekanizmamız yok" dedi.

Haber 21-03-2022 10:23

Alibeyköy barajında korkutan görüntü! Balıklar yüzüyordu artık keçiler otluyor

İstanbul'un barajlarında doluluk oranı yüzde 41.44'e geriledi. Doluluk oranının yüzde 17.03 olarak ölçüldüğü Alibeyköy barajında eskiden su dolu alanlar keçilerin otladığı meralar haline geldi. Barajda son 10 yılın en düşük ikinci seviyesi yaşanıyor.

Haber 27-11-2021 17:03

Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman’ın yeni projesi belli oldu

Kadın dizisinden sonra Baraj dizisiyle ekranda boy gösteren Feyyaz Duman, yine bir Fox Tv yapımı dizide rol alacak.

Magazin 22-07-2021 15:07

Biran Damla Yılmaz yeni yaşına kırmızı bikiniyle girdi

Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisi bittikten sonra soluğu tatilde aldı. Sevilen oyuncu Instagram hesabından paylaştığı kırmızı bikinili fotoğrafıyla, kendi doğum gününü kutladı.

Magazin 29-06-2021 11:58

Sere serpe güneşlenen Gizem Karaca dert yandı

Gizem Karaca, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla 3 milyona yakın takipçisiyle bronzlaşamadığından dert yandı. Baraj dizisi final yaptıktan sonra İzmir’e geri dönen oyuncunun adı şimdi yeni bir projeyle anılıyor.

Magazin 05-06-2021 22:46

Baraj dizisinin Nehir'i Biran Damla Yılmaz'dan Sevgilin var mı? sorusuna fotoğraflı yanıt!

FOX TV ekranlarında geçtiğimiz senenin Mart ayından bu yana yayınlanmakta olan Baraj dizisinin Nehir karakteri Biran Damla Yılmaz, sosyal medya üzerinde de sevenleri tarafından çokça konuşulmaya devam ediliyor. Özellikle yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Yılmaz, bu defa bir takipçisinin "Sevgilin var mı?" sorusuna verdiği fotoğraflı yanıt ile olay oldu.

Magazin 28-05-2021 11:43

Gizem Karaca’nın Miss World itirafı duyanları gülme krizine soktu

Güzel oyuncu Gizem Karaca katıldığı bir YouTube programında birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Gizem Karaca’nın yarışmada yaşadığı anlar izleyicileri gülme krizine soktu.

Magazin 18-05-2021 08:05

Baraj neden final yapıyor? İşte Baraj'ın 39. final bölümü...

Fox Tv ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Baraj, 39. bölümünün ardından ekranlara veda ediyor. Her hafta salı akşamları reyting rekorları kıran Baraj dizisinin ekran macerası ne yazık ki uzun sürmedi.

Magazin 11-05-2021 12:31

Ekranlarda yaprak dökümü! Sefirin Kızı, Doğduğun Ev Kaderindir, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Baraj dizileri bu hafta final yapıyor!

Reyting listelerinde rakiplerinden geride kalan bazı diziler bu hafta ekranlara veda ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Sefirin Kızı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Baraj dizilerinin final bölümleri bu hafta ekrana gelecek.

Magazin 10-05-2021 20:54

Gizem Karaca derin yırtmaçlı pembe elbisesiyle nefes kesti

Baraj dizisinin Bahar’ı Gizem Karaca, Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı pembe elbiseli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 08-05-2021 00:55

Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı izle | Halit her şeyi duyuyor, ortalık karışıyor! Nazım vurulacak mı?

FOX TV'de yayınlanan sevilen dizi Baraj, her Salı akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Nazım iyileştiğinde Nehir’in hangi sebeple aniden Tarık’la evlendiğini merak etmiş ve peşine düşmüştü. Peki Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 04-05-2021 13:53

TV yayın akışı 4 Mayıs 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Mayıs 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Mayıs Salı akşamı Hababam Sınıfı Tatilde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Sefirin Kızı ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 4 Mayıs TV yayın akışı...

Trend 04-05-2021 13:07

Baraj yeni bölüm fragmanı! FOX TV Baraj 37. yeni bölüm fragmanı

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Baraj dizisi 37. bölümde gerilim kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Baraj dizisi başarılı performansları ve çiftin büyüleyici uyumu büyük beğeni topladı. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizinin geçen haftaki bölümde; Nehir, Nazım’la olan yanlış anlaşılmayı düzeltemeden kendini büyük bir tehlikenin içinde buldu ve oldukça heyecanlı anlar yaşandı...

Magazin 27-04-2021 15:28

TV yayın akışı 27 Nisan 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

27 Nisan 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Nisan Salı akşamı Hababam Sınıfı Uyanıyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Sefirin Kızı ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 27 Nisan TV yayın akışı...

Trend 27-04-2021 11:43

Gizem Karaca karavan pozlarıyla beğeni topladı

Son olarak Baraj dizisinde rol alan Gizem Karaca ayna önündeki pozlarıyla hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 21-04-2021 16:50

TV yayın akışı 20 Nisan 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

20 Nisan 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Nisan Salı akşamı Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Sefirin Kızı ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 20 Nisan TV yayın akışı...

Trend 20-04-2021 13:31

Baraj yeni bölüm fragmanı! FOX TV Baraj 36. yeni bölüm fragmanı

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Baraj, 35. yeni bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan Baraj dizisinin, son yayınlanan 35. yeni bölümünde; Halit, Zahra’nın başkasına aşık olduğunu öğrenince, o kişiyi bulup öldürmeye ant içti ve oldukça heyecanlı anlar yaşandı.

Magazin 20-04-2021 12:50

TV yayın akışı 13 Nisan 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Nisan 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Nisan Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Adalet Birliği ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Nisan TV yayın akışı...

Trend 13-04-2021 12:31

Baraj yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Nehir ve Nazım arasında ipler artık kopuyor

FOX TV ekranlarında her Salı izleyici ile buluşan Baraj dizisinin yeni yayınlanan 34. Bölüm fragmanında Nazım, Nehir’e inanmayarak Bahar’ı korur. Daha sonra Nehir’in başka bir adamla görüşmesine ise oldukça sinirlenen Nazım, Nehir’i yeni adam konusunda uyarmaya çalışsa da Nehir, Nazım’ı dinlemez. Baraj dizisinin 6 Nisan Salı akşamı ekranlara gelen bölümünde Tarık, Zahra ve İbrahim cesetten kurtulabilecek mi?

Magazin 06-04-2021 12:58

Baraj final mi yapıyor? Baraj’ın final tarihi açıklandı!

FOX TV ekranlarında her hafta Salı günü izleyici ile buluşan Baraj dizisinden veda haberi geldi. Baraj dizisi başladığı ilk gün itibariyle reytinglerde iyi sonuçlar elde ediliyordu ancak son haftalarda reytinglerinde yaşanan düşüş ile kanal final kararı aldı. Dizinin başrollerinde yer alan Gizem Karaca, tv100’e yaptığı açıklamada Baraj dizisinin tarihini verdi. Gizem Karaca dışında; Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük gibi başarılı isimlerde dizinin başrolünde yer alıyor.

Magazin 02-04-2021 13:05

TV yayın akışı 30 Mart 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Mart 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Mart Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Küçük Esnaf ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 30 Mart TV yayın akışı...

Trend 30-03-2021 11:51

Baraj yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Keşke en başa dönebilseydik

Baraj dizisi her hafta Salı günü FOX TV ekranlarında saat 20.00’de izleyici karşısına geçiyor. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, İman Casablanca ve Burak Yörük’ün yer aldığı Baraj dizisi, her hafta izleyicileri ekran başına kilitliyor. Son bölümde Nehir ve Bahar’ın ortaya çıkan yalanlarına tahammül edemeyen Nazım, Mert’i de alarak herkesten uzaklaşmaya çalışmıştı.

Magazin 30-03-2021 11:37

Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı! Nehir ve Bahar'ın yalanı ortaya çıkıyor

FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Baraj, bu hafta da 32. bölümüyle ekranlara gelecek. Her Salı saat 20:00'da izleyiciyle buluşan Baraj dizisinin yeni bölüm fragmanında Nehir'in sakladığı hamilelik yalanı ortaya çıkıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Baraj yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 23-03-2021 12:58

TV yayın akışı 23 Mart 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Mart 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Mart Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Yol Arkadaşım 2 ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 23 Mart TV yayın akışı...

Trend 23-03-2021 12:02

Bugün televizyonda ne var? İşte 23 Mart günün dizileri

Her gün yoğun bir tempo ile hayatlarımızı devam ettirmeye çalışırken akşamları eve geldikten, yemek yedikten sonra çayımızı kahvemizi alıp televizyonun karşısına geçiyoruz. Televizyonu açtığımızda zap yapıp izleyecek bir şeyler aramak fazlaca vaktimizi alıyor. Bu durumdan kurtulmak için sizlere günün dizilerini topladık. Peki bugün televizyonda ne var? İşte 23 Mart günün dizileri..

Magazin 23-03-2021 11:13

TV yayın akışı 16 Mart 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Mart 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Mart Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Sen Kimsin ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 16 Mart TV yayın akışı...

Trend 16-03-2021 11:41

Baraj yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nehir'in yalanı ortaya çıkıyor

FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Baraj, bu hafta da 31. bölümüyle ekranlara gelecek. Her Salı saat 20:00'da izleyiciyle buluşan Baraj dizisinin yeni bölüm fragmanında Nehir'in sakladığı hamilelik yalanı ortaya çıkıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Baraj yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 16-03-2021 10:45

TV yayın akışı 9 Mart 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Mart 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Mart Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Niyazi Gül Dörtnala ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 9 Mart TV yayın akışı...

Trend 09-03-2021 12:00

Baraj 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baraj yeni bölüm neler olacak?

Fox Tv’nin sevilen yapımlarından Baraj 30. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 9 Mart tarihinde yayınlanacak olan Baraj dizisinin 30. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Magazin 05-03-2021 21:37

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 2 Mart 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

2 Mart 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 2 Mart Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 2 Mart 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 03-03-2021 12:11

TV yayın akışı 2 Mart 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Mart 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Mart Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Çok Filim Hareketler Bunlar ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 2 Mart TV yayın akışı...

Trend 02-03-2021 11:59

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 23 Şubat 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

23 Şubat 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 23 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 23 Şubat 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 24-02-2021 12:01

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 16 Şubat 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

16 Şubat 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 16 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 16 Şubat 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 17-02-2021 12:32

TV yayın akışı 16 Şubat 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Şubat 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Şubat Salı akşamı Güldür Güldür Show, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Hokkabaz ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 16 Şubat TV yayın akışı...

Trend 16-02-2021 12:05

Küvet sahnesiyle olay olan Sen Çal Kapımı dizisine RTÜK'ten ceza geldi!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), FOX TV'nin izleyici tarafından ilgiyle izlenen Sen Çal Kapımı ve Baraj dizilerine ekrana getirdikleri sahnelerden ötürü ceza kesti. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrollerde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda ve Serkan'ın küvet sahnesi olay olmuştu.

Magazin 11-02-2021 01:57

TV yayın akışı 9 Şubat 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Şubat 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Şubat Salı akşamı Güldür Güldür Show, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Fenerbahçe- M. Başakşehir maçı, Sen Kimsin ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 2 Şubat TV yayın akışı...

Trend 09-02-2021 17:10

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 2 Şubat 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

2 Şubat 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 2 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 2 Şubat 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 03-02-2021 12:36

TV yayın akışı 2 Şubat 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Şubat 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Şubat Salı akşamı Güldür Güldür Show, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Seni Çok Bekledim ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 2 Şubat TV yayın akışı...

Trend 02-02-2021 12:23

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 26 Ocak 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

26 Ocak 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 26 Ocak Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 26 Ocak 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 27-01-2021 11:54

TV yayın akışı 26 Ocak 2021 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Ocak 2021 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Ocak Salı akşamı Güldür Güldür Show, Hekimoğlu, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Baraj, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Pasifik Savaşı 2 ve Masumlar Apartmanı ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Ocak TV yayın akışı...

Trend 26-01-2021 12:28

Baraj dizisine flaş transfer! Gizem Karaca Baraj'da hangi rolde oynayacak?

Fox TV'de ekrana gelen Baraj dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Gizem Karaca, Baraj dizisinde avukat rolünü canlandıracak.

Magazin 02-12-2020 20:57

Baraj dizisine iki yeni oyuncu!

Yapımcılığını MEDYAPIM ve No:9 Productions’ın, senaryosunu Hasan Tolga Pulat’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği “Baraj” dizisine iki yeni isim dahil oldu.

Magazin 26-10-2020 17:23

Öğretmen ve Yasak Elma'nın yeni bölüm çekimleri zaman başlayacak? Fox TV'den flaş karar

Fox TV'nin sevilen dizileri Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj'ın akıbetleri belli oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölüm çekimleri durdurulan üç dizinin Ramazan Bayramı sonrasında sete çıkması planlanıyordu. Ancak Fox TV bu diziler için flaş bir karar aldı.

Magazin 08-05-2020 20:34

Baraj dizisinin Nehir'i Biran Damla Yılmaz'dan bornozlu teşekkür pozu

Fox TV'de yayınlanan Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, Instagram'dan bornozlu pozunu paylaştı. Güzel oyuncu, hem Baraj dizisinin reytinglerde üst sıralarda yer alması hem de takipçi sayısının 2 milyona ulaşması nedeniyle takipçilerine teşekkür etti.

Magazin 25-03-2020 23:57

Baraj dizisi nerede hangi şehirde çekiliyor? Baraj dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Fox 'un yeni dizisi Baraj 17 Mart Salı akşamı 1. bölümüyle ekrana geldi. Kadın dizisiyle tanınan Feyyaz Duman'ın başrolde oynadığı Baraj dizisinin oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. Peki Baraj dizisi oyuncuları kimler? Baraj dizisinin konusu ne? Dizi hakkında birçok ayrıntıyı merak eden izleyiciler, dizinin nerede çekildiği konusunu da araştırıyor. Peki Baraj dizisi nerede çekiliyor, işte çekildiği şehir.

Magazin 17-03-2020 20:59

Baraj 1. bölümden yeni fragmanı yayınlandı! Baraj dizisi ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Fox'un yeni dizisi Baraj'ın 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı Baraj isimli filmin dizi uyarlaması olan yeni dizide Kadın dizisi ile tanınan Feyyaz Duman başrolde oynuyor? Peki Baraj dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Baraj Fox TV'de ne zaman başlıyor?

Magazin 15-03-2020 23:03

Baraj dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Baraj ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Fox'un yeni dizisi Baraj'ın 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı Baraj isimli filmin dizi uyarlaması olan yeni dizide Kadın dizisi ile tanınan Feyyaz Duman başrolde oynuyor? Peki Baraj dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Baraj Fox TV'de ne zaman başlıyor?

Magazin 09-03-2020 01:36

Feyyaz Duman'ın Kadın'dan sonraki yeni dizisi belli oldu! İşte Baraj dizisi oyuncu kadrosu

Başrollerini Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün canlandıracağı Tarık Akan ile Türkan Şoray'ın başrollerinde olduğu Baraj filminin dizi versiyonuna 2 isim daha katıldı. Kadın dizisinin sevilen oyuncusu Feyyaz Duman ile birlikte Tuna Orhan ve Sumru Yavrucuk dizi ekibine katıldı.

Magazin 13-01-2020 21:31