Barış Kenan Özkan Haberleri

Deniz Akkaya'nın küfürler edip swinger partileri düzenlediğini söylediği Eylül Öztürk'ün kocası Kenan Özkan'tan yanıt gecikmedi

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasından sonra gözler diğer fenomenlere çevrildi. Mal varlıklarıyla gündeme gelen Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti Deniz Akkaya'nın da yakın markajına alındı. Akkaya'nın küfürler edip swinger partileri düzenlediğini söylediği Eylül Öztürk'ün kocası Kenan Özkan da yanıt verince yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

Magazin 13-12-2023 11:38

5 milyon dolarla ABD'ye gittiği iddia ediliyordu! Eylül Öztürk'ten açıklama geldi

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından birçok fenomen incelenmeye alındı. Güzellik merkezleri sahibi fenomen çift Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan da son günlerde hakkında çıkan iddialarla gündemde yer alıyor. Çift hakkında 5 milyon dolarla ABD'ye gittikleri ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia ediliyordu. Eylül Öztürk hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Magazin 20-11-2023 22:02

Ülkeyi terk edip Amerika'ya yerleşmişti! Eylül Öztürk'ün dükkanı sel felaketinde harabeye döndü

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk bir süredir eşi ve çocuklarıyla Amerika'da yaşıyor. Yeni hayatıyla ilgili sosyal medyada sık sık paylaşımlar yapan Öztürk dün İstanbul'da meydana gelen sel felaketinden etkilendi. Ünlü fenomenin dükkanının gider borusu patlayınca güzellik merkezi adeta harabeye döndü.

Magazin 07-09-2023 08:26

Fenomen Eylül Öztürk ülkeyi mi terk etti? Amerika'dan 'Yeni evimizde ilk günümüz' diyerek paylaşım yaptı

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri ile gündeme gelmiş ve eşi ile sorunlarını kısa sürede çözmüştü. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim son paylaşımıyla gündem oldu. Eşi ve çocukları ile Amerika'ya giden Eylül Öztürk 'Yeni evimizde ilk günümüz' diyerek paylaşım yaptı.

Magazin 07-06-2023 08:38

Barış Kenan Özkan

Barış Kenan Özkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barış Kenan Özkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çiftinden kötü haber: 'Boşanıyorlar mı?' İlk açıklama geldi

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk'ün evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 2017 yılında Kenan Barış Özkan ile dünya evine giren Eylül Öztürk sosyal medya üzerinden yaptığı imalı paylaşımlarıyla dikkat çekti. 2 çocuğu olan çiftin boşanmak üzere olduğu ortaya çıktı.

Magazin 17-04-2023 17:03

Fenomen Eylül Öztürk'ten takdir toplayan hareket! Depremzede aile için evini açtı

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi sonrası depremzedeler için harekete geçti. Öztürk, ilk günden beri sosyal medya hesabı üzerinden yardımlar toplayarak destek olmaya çalışıyordu. Ünlü fenomenden alkışlanacak bir hareket daha geldi ve evinin kapılarını Hataylı depremzede aile için açtı...

Magazin 22-02-2023 10:38

Fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan Özkan altın dişleri ve milyonluk Rolls-Royce aracıyla görüntülendi

Selin Ciğerci, Danla Bilic ve Enes Batur'un ardından bir başka sosyal medya fenomeni Barış Kenan Özkan da Rolls-Royce marka milyonluk arabasıyla Nişantaşı'nda görüntülendi. Eylül Öztürk ile evli olan Barış Kenan Özkan'ın vücudundaki dövmeler ve dişlerinin altın olması dikkat çekti. Ünlü çifte sosyal medyadan eleştiri yağdı.

Magazin 29-01-2022 14:12

Eylül Öztürk canlı yayında açıkladı: Hamileyim

Kanal D ekranlarında yayınlanan “4 Kadın Zamanı” programının sunucularından Eylül Öztürk hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 14-08-2018 11:25