Barış Kılıç Haberleri

Barış Kılıç harekete geçmişti! Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in görüntülerini çektiği iddia edildi, harekete geçti ama...

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç, 2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşımlar hakkında şikâyetçi oldu. Soruşturmada, şüpheliler açısından suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Magazin 07-03-2024 15:13

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç eşini paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Ömer karakteriyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Barış Kılıç yakışıklılığı ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından zaman zaman eşiyle paylaşımlar yapan Barış Kılıç'ın 16 yıllık eşini görenler hayran kaldı.

Magazin 13-01-2024 06:56

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç'ın 16 yıllık eşini görenler hayran kaldı! ''Ne şanslı adamsın''

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Ömer Ünal' karakteriyle dikkat çeken Barış Kılıç başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun 16 yıllık eşini görenler çok şaşırdı. Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 26-12-2023 14:37

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı! Güzelliğiyle gündem oldu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Ömer Ünal' karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Kılıç başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından söz ettiriyor. Özel hayatı merak edilen yakışıklı oyuncunun 16 yıldır evli olduğu biliniyor. Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi sonunda ortaya çıktı. Ayşegül Kılıç güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 13-11-2023 16:04

Barış Kılıç

Barış Kılıç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barış Kılıç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç tecavüz davasında yargılandı mı? Gamze Özçelik'in avukatından açıklama geldi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Ömer karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Kılıç hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç'ın olduğu iddiası gündeme gelince yer yerinden oynadı. Özçelik'in avukatı da sessizliğini bozdu.

Magazin 20-09-2023 17:16

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç hakkında şoke eden Gamze Özçelik iddiası! Ünlü oyuncu hemen yalanladı

Kızılcık Şerbeti ile ekranlarda olan Barış Kılıç hakkında şoke eden iddia gündeme geldi. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç‘ın olduğu iddiası gündeme gelince oyuncu hemen açıklama yaptı.

Magazin 19-09-2023 10:59

Kızılcık Şerbeti'ndeki kaza sahnesinin nasıl çekildiği ortaya çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz haftalarda 29. bölümüyle muhteşem bir sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finaline Doğa'nın Fatih ile yüzleştiği sahne ve Kıvılcım'la Ömer'in kaza sahnesi damga vurmuştu. Kaza sahnesinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. O sahne sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-06-2023 16:30

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde inanılmaz hata! O sahnedeki çekim hatası izleyenlerin dikkatinden kaçmadı

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti 29. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizi son bölümüyle reyting rekoru kırarken Doğa'nın Fatih ile yüzleştiği sahne ve Kıvılcım'la Ömer'in kaza sahnesi büyük ses getirdi. Kızılcık Şerbeti'nin son sahnesinde yapılan çekim hatası sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 12-06-2023 16:32

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç diziden ayrılıyor mu? Kızılcık Şerbeti Ömer öldü mü?

Kızılcık Şerbeti dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezası nedeniyle uzun süre gündemden düşmeyen sevilen dizi büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Kadrosunda Settar Tanrıöğen, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimleri bulunduran dizinin dün akşamki bölümü heyecanla bekleniyordu. İşte Kızılcık Şerbeti Ömer ile ilgili detaylar...

Magazin 10-06-2023 10:29

Kızılcık Şerbeti'nin RTÜK kararına ünlü isimler sert çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

RTÜK'ün durdurma kararı verdiği Kızılcık Şerbeti, dün akşam Show TV'de yayınlanırken yayın bir anda yarıda kesildi. Yapılan itirazların son dakikada reddedilmesi üzerine dizinin yayından kaldırıldığını görenler büyük şok yaşadılar. Ünlü isimlerden de karara eleştiriler gecikmedi.

Magazin 15-04-2023 10:13

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç'ın 23 yıllık aşkı ortaya çıktı! Sır gibi saklıyordu

Kızılcık Şerbeti ile ekranlara hızlı bir dönüş yapan Barış Kılıç, performansının yanında sır gibi sakladığı özel hayatıyla da konuşuluyor. Barış Kılıç'ın 23 yıldır birlikte olduğu eşi Ayşegül Kılıç, güzelliğiyle merak konusu oldu.

Magazin 25-03-2023 20:31

Kızılcık Şerbeti dizisinde şimdi de 'alkollü-alkolsüz kolonya' sahnesi gündemde... Abartı bir sahne olmuş

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde zorla imam nikahı sahnesinden sonra 'alkolsüz kolonya' sahnesi gündemde...

Magazin 06-03-2023 08:07

Show Tv Deprem Özel yayını olacak mı? Ünlü isimlerin katılacağı yayın hakkında yeni karar

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şahan Gökbakar, Mahsun Kırmızıgül, Yılmaz Erdoğan ve daha birçok isim bu akşam Show TV deprem özel yayınında yer alacaktı. Depremle ilgili farkındalık yaratma amacıyla düzenlenecek olan programa birbirinden ünlü isimler konuk olacaktı. Ancak konu hakkında güncel bir açıklama geldi...

Magazin 08-02-2023 00:29

Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu, oyuncuları ve uyarlama olup olmadığı gibi detaylar merak ediliyor. Yayın hayatına Show Tv'de başlayan Kızılcık Şerbeti gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken yeni dizi hakkında merak edilenler sorgulanıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler...

Magazin 14-11-2022 19:03

Kızılcık Şerbeti konusu nedir? Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Oyuncuları kimlerdir?

Kızılcık Şerbeti, Show Tv'nin yeni sezonda yayınladığı iddialı diziler arasında yer alıyor. Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan fragmanları sosyal medyada oldukça ilgi çekti. İzleyiciler Kızılcık Şerbeti hangi gün yayınlanıyor? Konusu nedir? gibi soruları merak ediyor. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölümün yayınlanma tarihi ve konusu...

Magazin 31-10-2022 19:57

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti konusu ne, kimler oynuyor? Sıla Türkoğlu reytingleri kızıştıracak projede!

Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımları arasında yer alıyor. Sıla Türkoğlu başrolleri, Doğukan Güngör, Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile paylaşacak. Ketche'nin yönetmenliğini üstlendiği dizinin yayın tarihi de netleşti. Dizide farklı kültürlere sahip iki ailenin hayat hikayesi işlenecek. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti konusu ne, kimler oynuyor? İşte Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı yeni dizisi...

Magazin 28-10-2022 21:01

Uzak Şehrin Masalı dizisi reytinglere yenildi! Fox'tan erken final kararı

Aslıhan Güner ile Barış Kılıç'ın başrollerini paylaştığı Uzak Şehrin Masalı dizisi için erken final kararı alındı. Reytinge yenilen dizi 5. bölümde ekrana veda edecek.

Magazin 27-09-2021 20:08

Uzak Şehrin Masalı'yla ekrana dönen Barış Kılıç'ın eşiyle pozlarına beğeni yağıyor

Uzak Şehrin Masalı oyuncusu Barış Kılıç, 2007 yılında evlendiği eşi Ayşegül Kılıç ve evliliği ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Barış Kılıç'ın açıklamaları sonrası eşi merak konusu oldu.

Magazin 25-09-2021 08:59

Uzak Şehrin Masalı dizisi 2. bölümden yeni fragman yayınlandı! Uzak Şehrin Masalı konusu nedir?

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın 2. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Çekimleri Kars’ta dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor.

Magazin 16-09-2021 22:40

Uzak Şehrin Masalı dizisi ilk bölümüyle seyirciyle buluştu! Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı, 1. bölümüyle ekrana geldi. Çekimleri Kars’ta çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin 2. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı.

Magazin 13-09-2021 02:35

Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın tarihi açıklandı! Uzak Şehrin Masalı 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın 1. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Kars’ta çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 07-09-2021 23:54

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Uzak Şehrin Masalı dizisinden heyecanla beklenen ilk bölüm fragmanı geldi. Kars’ta çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor.

Magazin 30-08-2021 00:20

Barış Kılıç'ın eşi merak konusu oldu! 21 yıldır birlikteler

Uzak Şehrin Masalı isimli dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Barış Kılıç'ın 21 yıldır birlikte olduğu eşi Ayşegül Kılıç merak konusu oldu.

Magazin 17-08-2021 10:53

Fox TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'ndan ilk kare geldi!

Fox TV'nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı'nın çekimlerinden ilk kare yayınlandı. Yeni sezonda ekrana gelecek olan dizide Aslıhan Güner ve Barış Kılıç başrolleri paylaşıyor.

Magazin 16-08-2021 01:36

Barış Kılıç yeni dizisi için yeni imaj yaptı

Son olarak 'Yasak Elma' diziden Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç, yeni sezon öncesi sakal bıraktı. Kılıç yeni dizisi için tarzını değiştirdi ve beğeni topladı.

Magazin 26-07-2021 17:09

Gelmesiyle gitmesi bir oldu! Yasak Elma'ya bir isim daha veda ediyor

Yasak Elma dizisindeki yaprak dökümü devam ediyor. Söylentilere göre Nesrin Cevadzade’nin ardından dizinin Kaya’sı Barış Kılıç da Yasak Elma dizisine veda ediyor.

Magazin 03-06-2021 09:55

Yasak Elma 107. bölüm final sahnesi! Yasak Elma'da Ender ve Kaya barışacak mı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 107. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma'ya geri dönen Barış Kılıç'ın canlandırdığı Kaya karakteri son bölüme damga vurdu. Kaya'nın geri dönüşüyle Ender'in tüm planları değişti. Yasak Elma final sahnesinde ise Ender ve Kaya karşı karşıya geldi. Peki Yasak Elma'da Ender ile Kaya yeniden barışacak mı? İşte Yasak Elma 107. son bölüm final sahnesi.

Magazin 20-04-2021 01:57

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam paylaştı hayranlar çıldırdı

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, Kaya karakteriyle diziye geri dönen Barış Kılıç’la birlikte Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı: 'Mutlu musunuz?'

Magazin 15-04-2021 09:46

Yasak Elma 106. son bölüm final sahnesinde Ender'e Kaya şoku! Barış Kılıç, Kaya Ekinci rolüyle yeniden Yasak Elma'ya katıldı

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 106. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma'nın son bölümünde geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Barış Kılıç geri döndü. Yasak Elma'nın final sahnesinde Ender, karşısında Kaya'yı görünce neye uğradığını şaşırdı. İşte Yasak Elma'ya damga vuran 106. son bölüm final sahnesi.

Magazin 13-04-2021 02:19

Yasak Elma 106. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Barış Kılıç, Kaya Ekinci rolüyle yeniden Yasak Elma'da

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 106. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Ender, Hasan Ali'yi Şahika'dan ayırıp kendisiyle evlenmesinin planlarını yapıyor. Şirketin başına geçmeyi düşünen Ender, karşısında Kaya'yı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Diziye geçtiğimiz sezon veda eden Barış Kılıç ise Kaya Ekinci rolüyle yeni bölümde Yasak Elma'ya yeniden katılıyor.

Magazin 07-04-2021 22:35

Yasak Elma Kaya geri mi dönüyor? Barış Kılıç geri dönecek mi? Yayıncı kuruluştan şaşırtan açıklama

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde daha önce yer almış olan Kaya karakteri için önemli bir iddia gündeme geldi. Bir dönem dizide rol aldıktan sonra ayrılmış olan Barış Kılıç'ın tekrardan diziye dahil olabileceği ihtimali uzun süredir konuşuluyordu. Çok merak edilen konuyla ilgili resmi açıklama, yayıncı kuruluş olan FOX TV tarafından yapıldı. Peki Yasak Elma Kaya geri mi dönüyor? Barış Kılıç geri dönecek mi? İşte FOX TV'den yapılan açıklama...

Magazin 04-04-2021 17:26

Yasak Elma'nın Kaya'sı Barış Kılıç diziye geri döndü!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da sürpriz bir isim geri dönüyor. Yasak Elma'ya geçtiğimiz sezon veda eden Kaya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Barış Kılıç diziye yeniden katılıyor.

Magazin 01-04-2021 20:53